reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

i kto Ci aminopunkcje sugeruje przy takim wyniku?? Przeciez to ledwo posredni wynik i to tylko dlatego, ze sa nowe normy. Sanco wystarczy dla spokoju ducha.
Mialam 1:608 z pierwsza corka. Ma obecnie 5 lat i jedyne odstepstwo od normy to fakt, ze mowi biegle w 3 jezykach 😉
Beta 0,4 i pappa 0,5? Według mnie to wysokie ryzyko. Dziwne ze 1;600 wyliczone.

reklama
Beta 0,4 i pappa 0,5? Według mnie to wysokie ryzyko. Dziwne ze 1;600 wyliczone.
a masz program do liczenia tego? Znasz wiek i wszytskie inne zmienne, ktore wprowadza tam lekarz? Watpie, wiec nie powinnas poddawac w wstpliwosc wyniku, zeby jej niepotrzebnie nie stresowac. 1:600 to nie jest wynik, ktory powinien budzic niepokoj.

Dziewczyny ... wrzucam tu tylko cześć wynikow.... trzy invitro... dwa świeże i jeden mrożony podwójny ale nie miało nawet sensu ale spróbowaliśmy z mrozaczkiem. Jestem po badaniach u immunologa ... oro cześć wynikow

Załączniki

• 74BE4AFC-402D-465D-9D48-2F27BA67B5FB.jpeg
    74BE4AFC-402D-465D-9D48-2F27BA67B5FB.jpeg
    950,9 KB · Wyświetleń: 64
  • 8F6F8345-B02F-46DB-B6D2-42A74C968684.jpeg
    8F6F8345-B02F-46DB-B6D2-42A74C968684.jpeg
    431,3 KB · Wyświetleń: 62
  • 9BAF4E09-EF0B-4A04-8CCC-55F31548AD17.jpeg
    9BAF4E09-EF0B-4A04-8CCC-55F31548AD17.jpeg
    426,4 KB · Wyświetleń: 48
Ale mam schizę czemu już jest rozwarcie a szyjka się nie skraca
u mnie bylo rozwarcie na 2 palce a szyjka dluga i twarda. Przez 2tyg i skinczylo sie na wywolaniu. Znaczy ze masz super sprswna szyjke i po prostu jak “pusci” to akcja ruszy i moze isc sprswnie, skoro rozwarcie niebylejakie juz jest

reklama
a masz program do liczenia tego? Znasz wiek i wszytskie inne zmienne, ktore wprowadza tam lekarz? Watpie, wiec nie powinnas poddawac w wstpliwosc wyniku, zeby jej niepotrzebnie nie stresowac. 1:600 to nie jest wynik, ktory powinien budzic niepokoj.
Nie poddaje. Wiem że przy trisomii 18 najlepiej byłoby zrobić amniopunkcja poprostu. Sanco czy inne z dna płodowego nie muszą dać 99 procent pewności przy trisomii 18.

Do góry