reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jestem załamana. Jestem po USG prenatalnym, które wyszło Ok, ale test Pappa już nie 🙁duże ryzyko trisomi. Dzisiaj pobrali mi test na Sanco, ale i tak chyba czeka mnie amniopunkcja😥a juz nawet powoli zaczynałam się cieszyć tą ciążą, a tu taka niespodzianka 🙁
Jak widać pappa często kiepsko wychodzi. Jak usg dobre to duże szanse że dziecko zdrowe. Hakiem ci wyszło ryzyko? Napisz jak wyszła beta i białko w MOM.

reklama
Dziewczyny jestem załamana. Jestem po USG prenatalnym, które wyszło Ok, ale test Pappa już nie 🙁duże ryzyko trisomi. Dzisiaj pobrali mi test na Sanco, ale i tak chyba czeka mnie amniopunkcja😥a juz nawet powoli zaczynałam się cieszyć tą ciążą, a tu taka niespodzianka 🙁
Sanco daje pewnosc na poziomie 99%. Jak duze ryzyko Ci wyszlo?

A bierzesz coś na wzmocnienie tego co zostało suple, wcierki, coś na porost nowych? U mnie tylko u nasady widzę kilka nowych kosmyków a tak to łyso aż strach włosy myć. Jeszcze syn siebudzi milion razy to żadnego odpoczynku
Ja dużo pije pokrzywy ze względu na pęcherz (działa też na włosy), poprzednim razem jeszcze wcierki robiłam. Teraz tylko witaminy dla ciężarnych.

Kurcze a u mnie pojawił się łupież. Przed ciąża nigdy nie miałam. Nie wiem co zrobić z tym fantem. Kupiłam szampon ziaji p/lupiezowy ale nie działa najlepiej. Macie jaki pomysł?

reklama
Do góry