reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle 😱
Podeslij co wybraliscie :)
chciałam najpierw 3w1 ale u nas w Szczecinie wczoraj w Bobolandzie były targi. Ja jak tam weszłam to bym wszystko wzięła najchętniej te ciuszki wózki i resztę 🤣🤣🤣. Nie braliśmy jakichś super drogich wózek 1800 a fotelik z bazą 1600

reklama
Wózek coś w tym stylu kolor taki jak tu

Załączniki

• 451e5067-ba8d-40f5-8042-b2e1f1e4e1f4.jpg
    451e5067-ba8d-40f5-8042-b2e1f1e4e1f4.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 71
Widze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle 😱
Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.

ja moge polecic z czystym sercem cybex balios s. Fotelik mialam maxi cosi po starszej, dolupilismy adaptery zeby mozna bylo mocowac do cybexa i git

Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.
Dobrze wiedzieć! Ja właśnie zaczelam czytac o wozkach i sie zastanawialam wlasnie nad 2w1. Nawet wczesniej myslalam o 3w1 ale maz twierdzi, ze lepsze foteliki sa osobno kupowane. Ja bardziej myslalam o kwestii- co jak zasnie dziecko w samochodzie. Latwiej je zanieść do domu w foteliku.
Czyli z tego co mowisz to gondola osobno, a pozniej jak bedzie trzeba to spacerowka osobno. Podobno spacerowki kupowane osobno sa lzejsze.

reklama
Do góry