reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle 😱
Podeslij co wybraliscie :)
chciałam najpierw 3w1 ale u nas w Szczecinie wczoraj w Bobolandzie były targi. Ja jak tam weszłam to bym wszystko wzięła najchętniej te ciuszki wózki i resztę 🤣🤣🤣. Nie braliśmy jakichś super drogich wózek 1800 a fotelik z bazą 1600

reklama
Wózek coś w tym stylu kolor taki jak tu

Załączniki

• 451e5067-ba8d-40f5-8042-b2e1f1e4e1f4.jpg
    451e5067-ba8d-40f5-8042-b2e1f1e4e1f4.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 74
Widze ze nie kupowaliscie wozka razem z fotelikiem. Ja właśnie zaczelam o tym czytać i tez sie sklaniam, zeby kupic oddzielnie wozek i oddzielnie fotelik a nie wersje 3w1. Czasy realizacji niezle 😱
Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.

ja moge polecic z czystym sercem cybex balios s. Fotelik mialam maxi cosi po starszej, dolupilismy adaptery zeby mozna bylo mocowac do cybexa i git

Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.
Dobrze wiedzieć! Ja właśnie zaczelam czytac o wozkach i sie zastanawialam wlasnie nad 2w1. Nawet wczesniej myslalam o 3w1 ale maz twierdzi, ze lepsze foteliki sa osobno kupowane. Ja bardziej myslalam o kwestii- co jak zasnie dziecko w samochodzie. Latwiej je zanieść do domu w foteliku.
Czyli z tego co mowisz to gondola osobno, a pozniej jak bedzie trzeba to spacerowka osobno. Podobno spacerowki kupowane osobno sa lzejsze.

reklama
Do góry