reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jprdl, mi już kaftan normalnie szyją 🤦. Do 16-tej względny spokój a potem szajba do teraz🤦. Kuwa nic mu nie pasuje, ani noszenie, bujanie, leżenie, nawet się rzuca jak pchła przy jedzeniu 🤦. Wypluwa smoczka i zaraz stęka bo chce jeść 🤦. Skąd ja to dziecko wzięłam 🤦
oj skąd ja to znam u nas właśnie popołudnia zaczynały się wariacje w stylu nie wiem o co mi chodzi ale pokrzyczeć i popłaczec mogę, potem padnę i zasne wymęczony

reklama
Dziewczyny ja powoli dochodzę do siebie. U nas była jakaś jelitowka. Jakimś cudem maleństwo jeszcze nie załapało. Słuchajcie czy Wasze małe też się drapią bo buzi? To jest normalne?

My naszczescie nie mamy kredytu bo Łukasz wszystko dostał a po ostatnich wydarzeniach sprzedaliśmy dom teściów i kupiliśmy dwa małe mieszkania więc wynajmujemy. W przyszłości jedno będzie Jaśka. Ale jakbyśmy mieli jakieś kredyty to faktycznie ciężko by było. Jeszcze z moim zapalem do zakupów to napewno by nas na pod most eksmitowali ;)

Dziewczyny ja powoli dochodzę do siebie. U nas była jakaś jelitowka. Jakimś cudem maleństwo jeszcze nie załapało. Słuchajcie czy Wasze małe też się drapią bo buzi? To jest normalne?
Moja to ciagle sie drapala po buzi i glowie.Mysle ze to sucha skora.Smarowalam ja lekko oliwka lub olejem ze slodkich migdalow.Bardziej z tego wyrosla niz to pomogli.Tetaz sie drapie po brzuchu jak jest gola😄

Moja to ciagle sie drapala po buzi i glowie.Mysle ze to sucha skora.Smarowalam ja lekko oliwka lub olejem ze slodkich migdalow.Bardziej z tego wyrosla niz to pomogli.Tetaz sie drapie po brzuchu jak jest gola😄
A Basi na oczku zrobiła się taka jakby przekrwiona żyłka? Czy to też tak może być czy powinnam z tym iść do lekarza. Podejrzewam że mogła się drapnąć w oczko.

My naszczescie nie mamy kredytu bo Łukasz wszystko dostał a po ostatnich wydarzeniach sprzedaliśmy dom teściów i kupiliśmy dwa małe mieszkania więc wynajmujemy. W przyszłości jedno będzie Jaśka. Ale jakbyśmy mieli jakieś kredyty to faktycznie ciężko by było. Jeszcze z moim zapalem do zakupów to napewno by nas na pod most eksmitowali ;)
Kurcze ja troszkę boje się wynajmować mieszkanie, u nas rodzinka z trójką dzieci nie płaci za mieszkanie😱 Jedno mieszkanie z nr 7 jest jakieś pechowe, tam albo imprezowicze, pijaki i różne cyrki z opłatami za wynajem. Nastawiam się na wynajem studentom.
Kredyty to nic złego, zwłaszcza dla młodych ludzi super rozwiązanie. Sama kiedyś brałam, oprocentowanie było wyższe niż teraz. Nie wspominam źle, oprocentowanie z czasem spadało, zarobki szybko rosły. Kredyt w wieku 40 lat to nie dla mnie, już za stara jestem.

reklama
Do góry