Ja pieklam ale tam dodaje sie mlekobi jak dla mnie chclebek za slodki bylWłaśnie mam taki przepis z naczynia w obserwowanych i się zbieram żeby upiec taki chleb. Daj przepis jak masz sprawdzony
reklama
Mnie też wkurza te robienie zapasów . U nas z olejem akcja była tydzień temuBędę przynajmniej wiedziała przez kogo muszę targać dwa kg mąki dzisiaj oleju też nie było jprdl co za ludzie.
Nigdzie nie było
U mnie nie bylo wlasnie wczoraj oleju.A do twko jej mleka i dopiwro w 3 biedrze bylo.ojezdzilam sie z nia w to wietrzysko ze hejMnie też wkurza te robienie zapasów . U nas z olejem akcja była tydzień temu
Nigdzie nie było
Ja mleko na necie zamawiam. Taniej niż w biedrze. Zerknij sobie - mojaapteka.plU mnie nie bylo wlasnie wczoraj oleju.A do twko jej mleka i dopiwro w 3 biedrze bylo.ojezdzilam sie z nia w to wietrzysko ze hej
Jestem od wczoraj w domu. Jakoś wirus. Ale u Natalki wysoką goraczkajest niebezpieczna. Byłam pewna że miała jakiś epizod padaczkowy ale eeg nic nie wykazało. Mamy zastrzyki. Ja też jestem chora. Masakra dobrze że mam pomóc bo jestem tak słaba że nie dała bym rady.
Zdrówka Wam życzę
Matko Bosko jakiej mąki jak bardzo wstecz muszę się cofnac?@maria_92 dawaj tu na forum i pisz co u was?
I najważniejsze pytanie ile mąki miesięcznie zużywasz
Ja czasem robię drożdżowe z 2 kilo bo muszę dać rodzicom, jednym dziadkom, babci i dla nas w sumie zubelek zostaje ogólnie jak coś piekę to w hurcie
My dziś kończymy 4 miesiące ale ten czas leci. Kiedyyyy ja się pytam Stefi jest słodziak ale ma swoje humorki
Poza tym jestem nadal bez kasy bo ZUS się nadal meczy z formalnościami z moja firma która rozpłynęła się w powietrzu i nie istnieje od stycznia bez kasy jestem oficjalnie na utrzymaniu męża
motylek24
Fanka BB :)
Mam swojego dostawcę nie kupuje w sklepach.Zeby jajek tylko przed świętami nie zabraklo
motylek24
Kuwa myślę jakie mleko w aptece już chciałam zamawiaćJa mleko na necie zamawiam. Taniej niż w biedrze. Zerknij sobie - mojaapteka.pl
reklama
Niedługo mama
Ja często piekę chleb ale bez żadnego urządzenia, poprostu w piekarniku.A macie jakies urzadzenia do pieczenia chleba? Jak ktos tu piecze?