reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

JPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać :o😅😅 ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam :) ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc 😂
Muszę się szanować 😂😂😂. Ty jesteś dobra 😂

reklama
Mój własnie zrobił kupę. Najpierw kawałek zrobil i myślałam że to koniec, zaczęłam go wycierać i znów zaczął robić kupę - musiałam łapać w chusteczkę 😂. Masakra, gdyby ktoś mi rok temu powiedział że będę łapać kupę i mnie to nie obrzydzi, to bym nie uwierzyla😂. A teraz się cieszyłam i mówiłam do małego, rób rób 😂
Hehehe nie raz lapalam👍👍

reklama
JPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać :o😅😅 ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam :) ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc 😂
Ale zobacz jaki on dobry dla Ciebie nie tylko numerek i cześć😉 tylko jeszcze Ci proponuje mała wziąć na noc pomimo że jutro też pewnie praca. Daj mu to czego chce nie zastanawiaj się 🤣

Do góry