Muszę się szanować . Ty jesteś dobraJPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc
reklama
Hehehe nie raz lapalamMój własnie zrobił kupę. Najpierw kawałek zrobil i myślałam że to koniec, zaczęłam go wycierać i znów zaczął robić kupę - musiałam łapać w chusteczkę . Masakra, gdyby ktoś mi rok temu powiedział że będę łapać kupę i mnie to nie obrzydzi, to bym nie uwierzyla. A teraz się cieszyłam i mówiłam do małego, rób rób
nieagatka
Fanka BB :)
the sinner, ciezki, ale dobryjakie to durne jest. Oglądasz to? Też chce coś oglądać i nie wiem co.
bazylia128
Ja mam.na dzisiaj zupę ogórkowa. Moja mama mi przywiozła. Ale mam też nowy dobytek na balkon.
Juz oglądałam. To jest to jak kobieta chyba Biel wstaje na plaży i dzga nożem młodego mężczyznę. 2 sezon też oglądałam.the sinner, ciezki, ale dobry
O tak, pierwszy sezon był bezbłędnythe sinner, ciezki, ale dobry
Ale Bridgertonowie mają swoje plusy jest głupawy, ale relaksujacy
nieagatka
sa 4 sezony. Ja wlasnie ogladam 3Ja mam.na dzisiaj zupę ogórkowa. Moja mama mi przywiozła. Ale mam też nowy dobytek na balkon.
Juz oglądałam. To jest to jak kobieta chyba Biel wstaje na plaży i dzga nożem młodego mężczyznę. 2 sezon też oglądałam.
bazylia128
Znowu nie mogę zdjęcia wrzucic
bazylia128
Idź ty to muszę sprawdzicsa 4 sezony. Ja wlasnie ogladam 3
bazylia128
No a jak jutro będę wyspana cwana bestia z niegoTo się może opłacić chociaż się wyśpisz
reklama
Ale zobacz jaki on dobry dla Ciebie nie tylko numerek i cześć tylko jeszcze Ci proponuje mała wziąć na noc pomimo że jutro też pewnie praca. Daj mu to czego chce nie zastanawiaj sięJPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc