reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mały śpi już ponad dwie godziny. Nie wiem co ze sobą zrobić 😂. Coś mu się pomyliło.
Wczoraj przez cały dzień przespał może ze dwie godziny 🥴. Nawet jak jechałam do siostry w samochodzie miał oczy jak 5 złotych. Ale za to w nocy miałam tylko dwie pobudki🤩
A Basia już 2gi dzień kupy nie robi i ryczy dużo. Daje jej pić rumianek i nic :( może nam dzieci podmienili.

Oj znam to😪 ja tez w ciazy cera gladka zero czegokolwiek a tetaz...szkoda gadac znowu przechodze druga mlodosc hehehe(mlodziencze pryszcze😉).
U mnie dzis flaki-maz zazyczyl sobie.Jak smierdzialo az mala nie chcial ze mna w kuchni siedziec😂
Nie znam tego przepisu na skrzydelka-dawaj przepis to w weekend zrobie
Ja lubię flaki ale nigdy nie robiłam - za trudne dla mnie.
Nie mogę wkleić linka do przepisu. Nie chcę mi skopiować 🤔. Wpisz sobie skrzydełka w Maggie i przepis ze strony "przyślij przepis.pl" W sumie to żaden przepis, namoczyć skrzydła i smażyć 😜

A Basia już 2gi dzień kupy nie robi i ryczy dużo. Daje jej pić rumianek i nic :( może nam dzieci podmienili.
Mój własnie zrobił kupę. Najpierw kawałek zrobil i myślałam że to koniec, zaczęłam go wycierać i znów zaczął robić kupę - musiałam łapać w chusteczkę 😂. Masakra, gdyby ktoś mi rok temu powiedział że będę łapać kupę i mnie to nie obrzydzi, to bym nie uwierzyla😂. A teraz się cieszyłam i mówiłam do małego, rób rób 😂

Mój własnie zrobił kupę. Najpierw kawałek zrobil i myślałam że to koniec, zaczęłam go wycierać i znów zaczął robić kupę - musiałam łapać w chusteczkę 😂. Masakra, gdyby ktoś mi rok temu powiedział że będę łapać kupę i mnie to nie obrzydzi, to bym nie uwierzyla😂. A teraz się cieszyłam i mówiłam do małego, rób rób 😂
Ja kiedyś 4 pampersy na kupę Basi zmarnowala bo robiła i końca nie było;) dobra włączam tych brigertonow

JPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać :o😅😅 ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam :) ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc 😂

reklama
JPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać :o😅😅 ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam :) ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc 😂
To się może opłacić :p chociaż się wyśpisz

Do góry