Z tym do Tuska bo przeciez to jego winaJprdl, to będzie jeszcze gorzej mówisz . Jak żyć
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
jakie to durne jest. Oglądasz to? Też chce coś oglądać i nie wiem co.Jest nowy sezon Bridgertonów jak ktoś ogląda
bazylia128
A Basia już 2gi dzień kupy nie robi i ryczy dużo. Daje jej pić rumianek i nic może nam dzieci podmienili.Mały śpi już ponad dwie godziny. Nie wiem co ze sobą zrobić . Coś mu się pomyliło.
Wczoraj przez cały dzień przespał może ze dwie godziny . Nawet jak jechałam do siostry w samochodzie miał oczy jak 5 złotych. Ale za to w nocy miałam tylko dwie pobudki
Ja lubię flaki ale nigdy nie robiłam - za trudne dla mnie.Oj znam to ja tez w ciazy cera gladka zero czegokolwiek a tetaz...szkoda gadac znowu przechodze druga mlodosc hehehe(mlodziencze pryszcze).
U mnie dzis flaki-maz zazyczyl sobie.Jak smierdzialo az mala nie chcial ze mna w kuchni siedziec
Nie znam tego przepisu na skrzydelka-dawaj przepis to w weekend zrobie
Nie mogę wkleić linka do przepisu. Nie chcę mi skopiować . Wpisz sobie skrzydełka w Maggie i przepis ze strony "przyślij przepis.pl" W sumie to żaden przepis, namoczyć skrzydła i smażyć
bazylia128
Co to za skrzydełka?A, i wiecie co - mam dziś kuwa 3 pryszcze . Przez całą ciążę nic nie miałam i było tak pięknie. A teraz ryj jakiś suchy, ciało suche,pryszcze wyskakują, a idź ty
Dziś robię skrzydełka w Maggie. Jadla któraś? Pychotka
Mój własnie zrobił kupę. Najpierw kawałek zrobil i myślałam że to koniec, zaczęłam go wycierać i znów zaczął robić kupę - musiałam łapać w chusteczkę . Masakra, gdyby ktoś mi rok temu powiedział że będę łapać kupę i mnie to nie obrzydzi, to bym nie uwierzyla. A teraz się cieszyłam i mówiłam do małego, rób róbA Basia już 2gi dzień kupy nie robi i ryczy dużo. Daje jej pić rumianek i nic może nam dzieci podmienili.
Juz Kasiekt napisałam. Musisz szukać bo mam problem z linkiemCo to za skrzydełka?
bazylia128
Ja kiedyś 4 pampersy na kupę Basi zmarnowala bo robiła i końca nie było dobra włączam tych brigertonowMój własnie zrobił kupę. Najpierw kawałek zrobil i myślałam że to koniec, zaczęłam go wycierać i znów zaczął robić kupę - musiałam łapać w chusteczkę . Masakra, gdyby ktoś mi rok temu powiedział że będę łapać kupę i mnie to nie obrzydzi, to bym nie uwierzyla. A teraz się cieszyłam i mówiłam do małego, rób rób
bazylia128
JPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc
reklama
To się może opłacić chociaż się wyśpiszJPRDL Łukasz mi pisze że jak skończy pracę to mam siedzieć w sexi bieliźnie i na niego czekać ten człowiek mnie wykończy. 3 dziecko są zwalniamy A co tam ostatnio jak mu powiedziałam że ma na mnie nawet nie patrzeć bo się muszę szanować to się obraził że nikt tak jak on mnie tak nie szanuje. I gadaj tu z takim. Teraz wymyślił że jak coś porobimy to będzie spał z Basia całą noc