annemarie
Fanka BB :)
3 lata i 3 miesiaceO dokładnie mam takie samo podejście. Ile będą miały miesięcy Twoje dzieci jak pójdą do przedszkola?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 lata i 3 miesiaceO dokładnie mam takie samo podejście. Ile będą miały miesięcy Twoje dzieci jak pójdą do przedszkola?
Kochana dziękuję ,,mam nadzieję że i u mnie minie bo trochę mam dośćJa tak miałam prawie cały pierwszy trymestr. Nie wymiotowałam ale po zjedzeniu czy wypiciu czegokolwiek skręcało mi żołądek,mdliło mnie i non stop się odbijalo. Pociesze Cię po dziś 14t6d i to się zdarza coraz rzadziej [emoji6]
Różnie się w życiu układa. Rozsądnie jednak zacząć starać się o dziecko odpowiednio wcześnie. Moje dwie koleżanki niestety przespały najlepsze lata, jedna zrezygnowała bez walki, druga trzy razy in vitro nadal bez dziecka. Dodam obydwie mają mężów od dawna, no ale zawsze odkładały decyzje i teraz już za późno.kwestia podejscia. To co dla jedych jest podloga, dla innych bedzie sufitem.
Tu 35-38 letnia mama to absolutny standard i mowie o pierwszym dziecku. Matki przed 30 zdazaja sie duzo rzadziej. W Pl 38letnia mama czesto traktowana jest jak babcia.
I jasne, ze w idealnym swiecie kazda z nas mialaby dziecko w wieku 30lat, a jak jest - wiemy
ale ja nie o tym. Zgadzam sie, ze warto miec dziecko wczesniej. Natomiast wiem tez, ze to czy bedzie to 35, 38 czy 40 to nie az taka roznica, a w przypadku drugiego dziecka co innego jest miec dzieci rok po roku co dzieci miedzy ltorymi jest 3 czy 5 lat roznicy. I chodzi mi glownie o to starsze dziecko, ktore po prostu potrzebuje uwagi.Różnie się w życiu układa. Rozsądnie jednak zacząć starać się o dziecko odpowiednio wcześnie. Moje dwie koleżanki niestety przespały najlepsze lata, jedna zrezygnowała bez walki, druga trzy razy in vitro nadal bez dziecka. Dodam obydwie mają mężów od dawna, no ale zawsze odkładały decyzje i teraz już za późno.
Ledwie zdążyłam z drugim dzieckiem, ciągle wymyślałam powody odkładając plany, przynajmniej pierwsze dziecko z rozsądku urodziłam w wieku 30 lat.
2tyg i wg mojej gin moglo byc ciut dluzej pod warunkiem, ze krwawienie bylo niewielkie.Dziewczyny jak długo mialyscie połóg bo ja mam już 3 tygodnie.
w sumie 8 tyg się męczyłam, aż poszłam na kontrole bo to nie było normalne.Dziewczyny jak długo mialyscie połóg bo ja mam już 3 tygodnie.
Koleżanka urodziła 11 czyli dzień po Tobie i też jeszcze maDziewczyny jak długo mialyscie połóg bo ja mam już 3 tygodnie.
CudownieZobacz załącznik 1384760
Takie o piękności rosną