reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ty jak tam? Już siwa czy się trzymasz dzielnie 😂
Jasne, że siwa, już nawet się tym nie przejmuje ale jak pójdę do fryzjera to na cały dzień, przysięgam, już przechodzę powoli na mm, więc będzie łatwiej ją oddać mężowi 😁 A Ty jak? Widziałam bratki i inne szaleństwa, ja sobie obiecałam w ciąży, że żadnych kwiatów w tym roku, bo na bank nie będę dbać przy dziecku.

reklama
Co dziś robiłaś? Śpisz już lepiej?Ja za tydzień w niedzielę mam fryzjera :-D myślę nad blondem. Ale mi chyba nie pasuje. Weź mi co doradz. Jakiś brąz?
Jprdl, wiesz że ja od urodzenia małego jeszcze ani razu nie spałam w dzień 🥴. Kilka razy próbowałam i za cholerę nie umiem w dzień 🥴. Ale o dziwo jakoś się trzymam🤔
Zazdro fryzjera 🤩. Ja jadę do biedry i się cieszę jak głupia 🤦. Ja to już chyba wszystkie kolory miałam na głowie😜. Najlepiej się czuję w brązie, ale marzy mi się jakieś ombre czy sombre, czy jak to się nazywa, w jasnych kolorach 😊

Jprdl, wiesz że ja od urodzenia małego jeszcze ani razu nie spałam w dzień 🥴. Kilka razy próbowałam i za cholerę nie umiem w dzień 🥴. Ale o dziwo jakoś się trzymam🤔
Zazdro fryzjera 🤩. Ja jadę do biedry i się cieszę jak głupia 🤦. Ja to już chyba wszystkie kolory miałam na głowie😜. Najlepiej się czuję w brązie, ale marzy mi się jakieś ombre czy sombre, czy jak to się nazywa, w jasnych kolorach 😊
Naucz się spać w dzień,.super odpoczynek.
Od dziś piątki są moje, wyrodna matka do kwadratu, dałam dzieciom neta i poszła spać. Nie gotowałam obiadu 😁 w końcu mają obiady w placówkach🤪

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa. Ja niby jestem w ciąży, ale tez wszystko pod górkę. W ubiegłym tygodniu we wtorek ciaza została potwierdzona na USG, w piątek zaczęłam krwawić i trafiłam do szpitala gdzie dowiedziałam się ze ciaza raczej bliźniacza. Myslalam ze to już koniec, ale narazie ciaza się utrzymuje, tylko nie widać jeszcze żadnych zarodków. W niedziele idę na kontrol do swojego lekarza do szpitala, jak dalej nie będzie zarodków to znowu będę musiała zostać i niestety będzie założona tabletka. Transfer miałam 18 lutego, tjb. dziś zaczął się 5 tydzień. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy raczej już wszystko stracone
Wiesz ja miałam transfer dokładnie 18 lutego, dwa zarodki 5 dniowe. W środę na usg były zarodki odpowiadające 7t1d. Moim zdaniem już powinno być coś widać. Ja już tydzień wcześniej widziałam zarodki i serduszka.

a w nocy sypiasz? W sensie wiaodmo, ze masz pobudki, ale ogolnie spisz? Bo moze po prostu Twoje cialo w dzien nie potrzebuje snu. A mozesz z czasem sie nauczysz. Mi sie to bardzo rzadko zdazalo, bo zawsze cos mialam do zrobienia, ale jakbym chciala i mogla to ja zasypiam wszedzie, niemalze na stojaco 🤣

Ja tez nie umiem spac w dzien jak niunia spi-mozna na palcach 1 reki policzyc ile w ciagu 9 miesc.spalam z nia w dzien.
No biedra to rozrywka dla mlodych matek-tak mi przyjaciolka powiedziala matka 3 dzieci🤣 ja czasami po ciezkim dniu z Miska jak wyrwe do biedry to laze i ogladam wszystko 3 razy aby jak najdluzej byc poza domem-niestety biedra obok bloku wiec nie ma mnie max 20 min zalezy od kolejki🥴
Mnie maz farbuje u fryzjera to bylam przed pandemia🤦‍♀️nie no na ciecie przed porodem i nadal przeklonam ta babe co zrobila ze mnie stara pierdzielewska 🤬

Melduję się po prenatalnych. Synus zdrowy🥰 ma takie śmieszne paluszki na raczkach i mózg jak orzeszek 🥰🥰🥰

Załączniki

• ae1e9833-7284-443c-bf6c-96c58b5994db.jpg
    ae1e9833-7284-443c-bf6c-96c58b5994db.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 60
Wiesz ja miałam transfer dokładnie 18 lutego, dwa zarodki 5 dniowe. W środę na usg były zarodki odpowiadające 7t1d. Moim zdaniem już powinno być coś widać. Ja już tydzień wcześniej widziałam zarodki i serduszka.
A No właśnie, dlatego co ma być to będzie. Bardzo się ciesze, ze Ci się udało, życzę dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka!

reklama
Ja to kilka razy przestałam całą noc i spałam do 9 😁 Łukasz wszystko zrobił. A teraz mi się zacznie. Ale ja mam teraz taki apetyt na życie!!!!! Po dwóch latach ciąży 😂 że na wszystko mam ochote. No i wiesz co kwestia tez tego ze mam juz drugie dziecko i tak nie fisiuuujje jak z Natalka. Spie w dzien przy dziewczynach jak niedzwiedz :) a przy Natalce nie potrafiłam. Ciągle przykladalam mokry palce do nosa Natalce żeby sprawdzić czy oddycha. Teraz tego nie ma. Ty też musisz wyluzować bo to się odbije w końcu na Kajtusiu i Siwym. Wyladujesz się i jeszcze ci przyjdą jakieś problemy zdrowotne. Ja sobie wymyśliłam że kupię sobie taki sprzęt do opalania natryskowego 😂

Do góry