reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za dobre słowa. Chociaż ja jestem załamana mój mąż ma zupełnie inne podejście ,skoro USG wyszło prawidłowo to nie będzie się przejmował jakąś statystyka..chciałam dziś zrobić nifty ale on upiew się by poczekać na wizytę u naszej dr prowadzącej do poniedziałku co ona powie ,co podpowie , bo nie stety mój genetyk który to robił będzie dopiero 13 kwietnia. Chyba że dr poleci mi innego. Ja się zastanawiam czy to jest kara za on vitro ?? Czy ktoś mnie chce ukarać za to że chce mieć dziecko

To fakt otrzymuje duże wsparcie. Dobrze że udało mi się umówić do mojej dr to powie mi coś więcej mam nadzieję i coś doradzi. Dla mnie to w ogóle bez sensu wydawać testy pappa bez konsultacji i czekać na nią. Do 13 kwietnia. Boje się strasznie aż mi słabo ,ale oddycham i chce wierzyć że będzie dobrze...
Te testy to trzeba przez trzy dzielic Nie wiem ile tu jzz bylo takich przypadkow jak twoj,a na koncu zdrowe dziecko.Glowa do gory❤

reklama
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa. Ja niby jestem w ciąży, ale tez wszystko pod górkę. W ubiegłym tygodniu we wtorek ciaza została potwierdzona na USG, w piątek zaczęłam krwawić i trafiłam do szpitala gdzie dowiedziałam się ze ciaza raczej bliźniacza. Myslalam ze to już koniec, ale narazie ciaza się utrzymuje, tylko nie widać jeszcze żadnych zarodków. W niedziele idę na kontrol do swojego lekarza do szpitala, jak dalej nie będzie zarodków to znowu będę musiała zostać i niestety będzie założona tabletka. Transfer miałam 18 lutego, tjb. dziś zaczął się 5 tydzień. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy raczej już wszystko stracone
Ja miałam podobnie, mam mieśniaki i zakłócały obraz usg. Jak był strach, że coś nie tak to zlecili mi zrobienie bhcg czy nadal rośnie.

Dzisiaj Lidka kończy miesiąc życia, skok rozwojowy bojawił się pobudką o 4:30 , także baaardzo długi dzień dzisiaj mamy 🤦‍♀️
Ja nie wiem czy ten mój już miał w końcu ten skok czy nie, bo jest wku.rwiajacy codziennie 😜. I nauczył się płakać 🥴. Nawet nie da mi 30sekund na zrobienie mleka tylko drze papę 🥴. Zmienił mi się chłopak na gorsze😂

Ja nie wiem czy ten mój już miał w końcu ten skok czy nie, bo jest wku.rwiajacy codziennie 😜. I nauczył się płakać 🥴. Nawet nie da mi 30sekund na zrobienie mleka tylko drze papę 🥴. Zmienił mi się chłopak na gorsze😂
Hehehe wiesz co moja 9 moesieczna potrafi?!Nie dosc ze ma 1 drzemke w dzien a reszte jojczy bo zadna zabawka nie jest godna aby poswiecic jej 5 min. Najlepsze sa wlosy mamy ktore jak krzycze ze nie wolno to usmiech na twarzy i dalej ciagniecie.Oj skoki rozwojowe to ja mam codziennie🤣😉

Jestem po wizycie u swojej dr..złota kobieta ,uspokoiła mnie dała namiar na kolegę i już na poniedziałek jestem umówiona na wolne dna czy coś takiego. Test na zasadzie nifty,Sanco, i wiecie co anulowała mi wizyte, oddała całe 200 zł bo stwierdziła że nie będzie od nas brać bo i tak nas to kosztuje ..ale uspokoiła mnie że będzie dobrze ..

Jestem po wizycie u swojej dr..złota kobieta ,uspokoiła mnie dała namiar na kolegę i już na poniedziałek jestem umówiona na wolne dna czy coś takiego. Test na zasadzie nifty,Sanco, i wiecie co anulowała mi wizyte, oddała całe 200 zł bo stwierdziła że nie będzie od nas brać bo i tak nas to kosztuje ..ale uspokoiła mnie że będzie dobrze ..
Super i tak trzymaj, tylko spokój nas uratuje😁

reklama
Do góry