Co Ty opowiadasz.Wiem ze jestes zalamana tez bym byla ale nie mow ze to kara za in vitro.Gduby tak bylo to kazde dziecko poczete ta metoda mialoby co najniej rogi lub ogon.Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za dobre słowa. Chociaż ja jestem załamana mój mąż ma zupełnie inne podejście ,skoro USG wyszło prawidłowo to nie będzie się przejmował jakąś statystyka..chciałam dziś zrobić nifty ale on upiew się by poczekać na wizytę u naszej dr prowadzącej do poniedziałku co ona powie ,co podpowie , bo nie stety mój genetyk który to robił będzie dopiero 13 kwietnia. Chyba że dr poleci mi innego. Ja się zastanawiam czy to jest kara za on vitro ?? Czy ktoś mnie chce ukarać za to że chce mieć dziecko !!
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
nie pisz takich rzeczy. Nikt nie powiedzial, ze Twoje dziecko jest chore, po prostu musisz zrobic dalsza diagnostyke zeby sie upewnic, ze jest ok.Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za dobre słowa. Chociaż ja jestem załamana mój mąż ma zupełnie inne podejście ,skoro USG wyszło prawidłowo to nie będzie się przejmował jakąś statystyka..chciałam dziś zrobić nifty ale on upiew się by poczekać na wizytę u naszej dr prowadzącej do poniedziałku co ona powie ,co podpowie , bo nie stety mój genetyk który to robił będzie dopiero 13 kwietnia. Chyba że dr poleci mi innego. Ja się zastanawiam czy to jest kara za on vitro ?? Czy ktoś mnie chce ukarać za to że chce mieć dziecko !!
Ten wynik oznacza, ze 1 na 87 dzieci z takimi wybikami rodzi sie chore. Jedno!
Poczekaj do poniedzialku i wtedy zdecydujecie jakie badanie zrobicie.
Magda 1234
To głupie co napisałam ,to był impuls, złość. Idę dziś do swojej dr i coś zdecyduje, zrobię badania ale niech ona mi wskaże jakie i gdzie ..nie pisz takich rzeczy. Nikt nie powiedzial, ze Twoje dziecko jest chore, po prostu musisz zrobic dalsza diagnostyke zeby sie upewnic, ze jest ok.
Ten wynik oznacza, ze 1 na 87 dzieci z takimi wybikami rodzi sie chore. Jedno!
Poczekaj do poniedzialku i wtedy zdecydujecie jakie badanie zrobicie.
bazylia128
Myslami z Tobą, ja to aż w nocy spać nie mogłem. Napisz koniecznie co dalej.To głupie co napisałam ,to był impuls, złość. Idę dziś do swojej dr i coś zdecyduje, zrobię badania ale niech ona mi wskaże jakie i gdzie ..
Dla mnie nie głupie. Po prostu czujesz zaj.ebisty strach i jesteś w ogromnym stresie . Czujesz jakby los zawziął się na ciebie . Dziewczyny na szczęście trzeźwo na wszystko patrzą i potrafią doradzićTo głupie co napisałam ,to był impuls, złość. Idę dziś do swojej dr i coś zdecyduje, zrobię badania ale niech ona mi wskaże jakie i gdzie ..
Magda 1234
To fakt otrzymuje duże wsparcie. Dobrze że udało mi się umówić do mojej dr to powie mi coś więcej mam nadzieję i coś doradzi. Dla mnie to w ogóle bez sensu wydawać testy pappa bez konsultacji i czekać na nią. Do 13 kwietnia. Boje się strasznie aż mi słabo ,ale oddycham i chce wierzyć że będzie dobrze...Dla mnie nie głupie. Po prostu czujesz zaj.ebisty strach i jesteś w ogromnym stresie . Czujesz jakby los zawziął się na ciebie . Dziewczyny na szczęście trzeźwo na wszystko patrzą i potrafią doradzić
kostka123
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa. Ja niby jestem w ciąży, ale tez wszystko pod górkę. W ubiegłym tygodniu we wtorek ciaza została potwierdzona na USG, w piątek zaczęłam krwawić i trafiłam do szpitala gdzie dowiedziałam się ze ciaza raczej bliźniacza. Myslalam ze to już koniec, ale narazie ciaza się utrzymuje, tylko nie widać jeszcze żadnych zarodków. W niedziele idę na kontrol do swojego lekarza do szpitala, jak dalej nie będzie zarodków to znowu będę musiała zostać i niestety będzie założona tabletka. Transfer miałam 18 lutego, tjb. dziś zaczął się 5 tydzień. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy raczej już wszystko stracone
Jestem tu nowa. Ja niby jestem w ciąży, ale tez wszystko pod górkę. W ubiegłym tygodniu we wtorek ciaza została potwierdzona na USG, w piątek zaczęłam krwawić i trafiłam do szpitala gdzie dowiedziałam się ze ciaza raczej bliźniacza. Myslalam ze to już koniec, ale narazie ciaza się utrzymuje, tylko nie widać jeszcze żadnych zarodków. W niedziele idę na kontrol do swojego lekarza do szpitala, jak dalej nie będzie zarodków to znowu będę musiała zostać i niestety będzie założona tabletka. Transfer miałam 18 lutego, tjb. dziś zaczął się 5 tydzień. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy raczej już wszystko stracone
Hmmm 5 tydzien i nie widac zarodkow?Dziwne u mnie po miesiacu juz bylo serduszko.Moze sprzet jakis lipny.Jestes z Wawy?Hej dziewczyny
kostka123
Hmmm 5 tydzien i nie widac zarodkow?Dziwne u mnie po miesiacu juz bylo serduszko.Moze sprzet jakis lipny.Jestes z Wawy?
reklama