reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

maliny uschły. W tym roku rzuciłam się na pomidory 😬 kupiłam tonę nasion, planuje uprawę w skrzyniach.
Ja co roku podchodze do pomidorow ,teraz czekam na nasiona i co roku mam te cholerna zaraze na lisciach,teraz bede pryskac bo mnie cos trafi niedlugo😅a maliny wywalilam i wsadzam wersje bez kolcow,dzisiaj sadzimy z twixami truskawki.

reklama
A ja jade z koksem💪caly ogrod warzywny wczoraj juz przekopalam i pare taczek chwastow wywalilam,teraz nawozenie ...i kwiatow bede miliony kupowac,tak juz sie ciesze.koniec mowienia ,ze sie nie da👊
a my kupiliśmy z mieszkaniem działkę i jedyne co jest zrobione to ścięte te wszystkie stare drzewa jakieś przesuszone krzaki po malinach i zgrabione trawa po całej długości w tym roku nic nie robie nawet warzywnego w maju mam poród nie będę po ogrodach latać 🤦‍♀️aby z mieszkaniem się wyrobić to pomyślę za rok o warzywach i kwiatach 😉🙃

😂😂😂😂😂😂😂 już Cię widzę z tą łopatą. Też bym tak poszalala. Ja za to myślę że za jakiś miesiąc wrócę do BIEGANIA !!!!!!
Do biegania wrocilam tydzien temu,na razie jeszcze 2-3 km i umieram🤣ale czuje sie tak zajebiscie ,glowe mam free od wszystkiego.Dzieci sa super,ale jak sie czlowiek rozleniwi i na wszystko ma argumenty,to juz jest katastrofa( mowie o sobie)😅🙈

a my kupiliśmy z mieszkaniem działkę i jedyne co jest zrobione to ścięte te wszystkie stare drzewa jakieś przesuszone krzaki po malinach i zgrabione trawa po całej długości w tym roku nic nie robie nawet warzywnego w maju mam poród nie będę po ogrodach latać 🤦‍♀️aby z mieszkaniem się wyrobić to pomyślę za rok o warzywach i kwiatach 😉🙃
Ja czekalam tez ,w ciazy mnie to wiecej czy mniej" malo obchodzilo" wiec cie rozumiem i jak najbardziej popieram ,tym bardziej ze duzo pracy was czeka.

Ja czekalam tez ,w ciazy mnie to wiecej czy mniej" malo obchodzilo" wiec cie rozumiem i jak najbardziej popieram ,tym bardziej ze duzo pracy was czeka.
zajoba idzie dostać z mieszkaniem a co jeszcze po ogrodzie się motać 🙃ale z drugiej strony na rękę mi to bo ja nie przepadam za grzebaniem się w ziemi 🤣

Ja co roku podchodze do pomidorow ,teraz czekam na nasiona i co roku mam te cholerna zaraze na lisciach,teraz bede pryskac bo mnie cos trafi niedlugo😅a maliny wywalilam i wsadzam wersje bez kolcow,dzisiaj sadzimy z twixami truskawki.
Weź nie strasz , wysiałam chyba z 8 rodzajów pomidorów. Jeszcze obiecałam znajomej sadzonki, normalnie mam stres że wszystko uschnie😂 Na razie ładnie rosną.

reklama
Do biegania wrocilam tydzien temu,na razie jeszcze 2-3 km i umieram🤣ale czuje sie tak zajebiscie ,glowe mam free od wszystkiego.Dzieci sa super,ale jak sie czlowiek rozleniwi i na wszystko ma argumenty,to juz jest katastrofa( mowie o sobie)😅🙈
Dla mnie bieganie to całe moje życie. Przed ciąża oczywiście. Baaardzo tego potrzebuje.

Do góry