reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Kurczę Basia co 3 godziny zjada 110. Tak jest na etykiecie co 3 godziny sie wydziera ze glodna to jej tyle daje. Może że 2 razy się zdarzyło że zjadła 90 tylko. Już widzę jak jej się na nóżkach robią takie obwazanki. Dzisiaj dopiero mam polozna. Mam nadzieję że dobrze że tyle je.Mój właśnie bez szemrania zjadł 110ml. A w dzień ledwo mu to jedzenie szło.
O, to sporo zjada . Mój je mniej. Ale moja siostra mówiła że jej pierwszy syn też więcej jadł i częściej niż na opakowaniu i jak skończył 3-4 latka to zrobił się chudy jak patykKurczę Basia co 3 godziny zjada 110. Tak jest na etykiecie co 3 godziny sie wydziera ze glodna to jej tyle daje. Może że 2 razy się zdarzyło że zjadła 90 tylko. Już widzę jak jej się na nóżkach robią takie obwazanki. Dzisiaj dopiero mam polozna. Mam nadzieję że dobrze że tyle je.
nieagatka
moja zadna nie jadla jak na opakowaniu. Zawsze mniej, a czesciej. I u nas przez poerwszy rok masz kontrole u pediatry co miesiac z miezem i wazeniem i bylo zawsze ok.O, to sporo zjada . Mój je mniej. Ale moja siostra mówiła że jej pierwszy syn też więcej jadł i częściej niż na opakowaniu i jak skończył 3-4 latka to zrobił się chudy jak patyk
Laski a co się robi jak mały że 3 dni robi rzadsze kupy, a dziś zrobił już dwie same wodniste. Temperatury nie ma.
U lekarza byłam przedwczoraj i kazał obserwować.
Aha, i kazał brać probiotyk. My codziennie dajemy mu probiotyk
Ostatnia edycja:
motylek24
Jeśli dwie kupy to nic nie robimy, obserwujemy bacznie.Laski a co się robi jak mały że 3 dni robi rzadsze kupy, a dziś zrobił już dwie same wodniste. Temperatury nie ma.
Magda 1234
Dziewczyny powiedzcie proszę co myśleć. USG genetyczne wyszło dobrze bez żadnych zastrzeżeń natomiast dziś zadzwonili z kliniki że test pappa wyszedł źle , wymagana jest konsultacja genetyczna,, wolny termin 13 kwietnia
nieagatka
u mnie dzwonia jesi pappa pokazuje prawdopodbienstwo ponizej 1:1000. Myslalam, ze zawalu dostane jak zadzownili bo mialam 1:607. Sugerowali test wolnego plodowego dna. Nie zdecydowalam sie. Corka zdrowa.Dziewczyny powiedzcie proszę co myśleć. USG genetyczne wyszło dobrze bez żadnych zastrzeżeń natomiast dziś zadzwonili z kliniki że test pappa wyszedł źle , wymagana jest konsultacja genetyczna,, wolny termin 13 kwietnia
W drugiej ciazy podobne prawidopodobienstwo, ale juz sie spodziewlaam, zrobilam test dna i tez ok. Spokojnie. Poczekaj do wizyty choc fakt ze dlugo kaza czekac
Sherlook
Dlatego ja nie będę robić tego testu. Wystarczy przeczytać internet. Ten test to niepotrzebny stres. On liczy prawdopodobieństwo. A jak jesteś powyżej 35 lat to ono wzrasta. Dziewczyny płakały po pappa. Jak masz kasę i chcesz się uspokoić zrób sanco lub nifty.Dziewczyny powiedzcie proszę co myśleć. USG genetyczne wyszło dobrze bez żadnych zastrzeżeń natomiast dziś zadzwonili z kliniki że test pappa wyszedł źle , wymagana jest konsultacja genetyczna,, [emoji26][emoji26][emoji26][emoji24][emoji24] wolny termin 13 kwietnia
reklama
Może rzeczywiście nifty pro zróbDziewczyny powiedzcie proszę co myśleć. USG genetyczne wyszło dobrze bez żadnych zastrzeżeń natomiast dziś zadzwonili z kliniki że test pappa wyszedł źle , wymagana jest konsultacja genetyczna,, wolny termin 13 kwietnia