Na opakowaniu nappisane zeby w ciagu 2 godz.spozyc.a mi nawet po 4 i to jak byla malutka i zyje.Mysle ze producenci stosuja dupochronstwo wb razie co.pomijajac juz, ze takie mleko kisnie w temp pokojowej to ztego co czytalam te w razie co.bakterie sa podobne do bakterii salmonelli, a co za tym idzie moga wywolac powazne zatrucie. Mi sie zdazylo podac mm po wiecej niz 30min, ale po 2h nigdy.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
wiesz dla mnie mleko to mleko. Zwyklego krowiego stojacego 4h w szklance w pokoju tez bym nie podala. Tym bardziej niemowlakowi.Na opakowaniu nappisane zeby w ciagu 2 godz.spozyc.a mi nawet po 4 i to jak byla malutka i zyje.Mysle ze producenci stosuja dupochronstwo wb razie co.
U mnie w pracy dziewczyny zostawiają mleko poza lodówka na 2-3dni i pija z kawusia mnie na sam widok już babluje w brzuchuwiesz dla mnie mleko to mleko. Zwyklego krowiego stojacego 4h w szklance w pokoju tez bym nie podala. Tym bardziej niemowlakowi.
Sa tez takie mm tozrobione od razu i jakos nie stoja w lodowkach czy cos.a kawe z mlekiem potrafie i po calym dniu wypic i nic mi noe jest.nie namawiam mowie jak jest u nas.narazie zyjemywiesz dla mnie mleko to mleko. Zwyklego krowiego stojacego 4h w szklance w pokoju tez bym nie podala. Tym bardziej niemowlakowi.
nieagatka
blaaahU mnie w pracy dziewczyny zostawiają mleko poza lodówka na 2-3dni i pija z kawusia mnie na sam widok już babluje w brzuchu
nieagatka
spoko, nie jestes w stanie mnie namowic do podania nieswiezego mleka dziecku. Zadnym argumentemSa tez takie mm tozrobione od razu i jakos nie stoja w lodowkach czy cos.a kawe z mlekiem potrafie i po calym dniu wypic i nic mi noe jest.nie namawiam mowie jak jest u nas.narazie zyjemy
Niedługo mama
Haha a czas spędzony na forum to się nie liczy jako czas dla siebie?ja jebie, tylko 2-3 godzinki pogrzebie
2-3h dziennie masz na cos co lubisz?
Ja sie naprawde zastanawiam co ja robie zle, bo ja tyle nie mam w tygodniu
nieagatka
jestem na callu z Holendrami caly dzien wiec moge sobie pozwolicHaha a czas spędzony na forum to się nie liczy jako czas dla siebie?
bazylia128
No tak ja zamiast iść robić mleko to czytam.Haha a czas spędzony na forum to się nie liczy jako czas dla siebie?
reklama
Nie namawiamspoko, nie jestes w stanie mnie namowic do podania nieswiezego mleka dziecku. Zadnym argumentem