reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jezusie 😅😅 jakie miałam tornado w domu😅 Lukasz A w domu n8e było. Baska ryczalam głodna, Natalka trzymałam jedna reka za mogę na łóżku, kurier dzwonił w drzwi, psy się chciały wsciec 😱😱😱 Natalka dzisiaj ma jakiegoś powera. Kopie, krztczy, smieje sie, nie chce spac. Ja naprawdę kiedyś chodziłam sobie nago po domu, pisałam romantyczny pamiętnik i godzinami siedzialam w wannie zastanawiając się co by tu porobić.

reklama
Dziewczyny powiedzcie proszę co myśleć. USG genetyczne wyszło dobrze bez żadnych zastrzeżeń natomiast dziś zadzwonili z kliniki że test pappa wyszedł źle , wymagana jest konsultacja genetyczna,, 😥😥😥😭😭 wolny termin 13 kwietnia
@fredka84 mnie to pokaralo ostatnio na tych badaniach prenatalnych 😂😂😂 iść wyszło dobrze Łukasz mi przelał kasę na sanco ponad 3000 bo to sanco plus A ja sobie myślę wezmę te pieniądze pojadę do Ikea A zrobię pappa za 200 zl 😁😁😁 no i tak zrobiłam A tu po jakimś czasie mi wychodzi powiększoną beta w MOM i ryzyko 1: 900 JPRDL na jednej nodze pobiegłem robić sanco. TAKZE TEGO ... No nie opłaca się oszukiwać męża 😆

@Magda 1234 a możesz napisać jakie ci wyszły ryzyko i jakie nasz wartości w MOM ? amniopunkcja jest inwazyjne więc jeśli możesz sobie pozwolić zrób z dna ale najpierw napisz jakie ryzyko. Czy tylko BETA wyższa czy pappa też?

Dlatego ja nie będę robić tego testu. Wystarczy przeczytać internet. Ten test to niepotrzebny stres. On liczy prawdopodobieństwo. A jak jesteś powyżej 35 lat to ono wzrasta. Dziewczyny płakały po pappa. Jak masz kasę i chcesz się uspokoić zrób sanco lub nifty.
nie zgodze sie. Pappa to wazne badanie. I daje Ci wiedze czy potrzebujesz szerszej diagnostyki czy nie.

nie zgodze sie. Pappa to wazne badanie. I daje Ci wiedze czy potrzebujesz szerszej diagnostyki czy nie.
Ja będę robić nifty pro. Jak wyjdzie źle pójdę na amniopunkcję. Wiem, że jest drogie, ale o pappa już dużo słyszałam. Wielu moim koleżankom wyszedł źle. Mi dodatkowy stres nie jest potrzebny.

Ja będę robić nifty pro. Jak wyjdzie źle pójdę na amniopunkcję. Wiem, że jest drogie, ale o pappa już dużo słyszałam. Wielu moim koleżankom wyszedł źle. Mi dodatkowy stres nie jest potrzebny.
Jest taki wątek na bb AMNIOPUNKCJA ROBIC CZY NIE. Tam dziewczynom pappa dużo namieszala. Dużo zależy od wyników zazwyczaj jeśli tylko jedna,wartość odchodzi od normy i usg jest ok to amniopunkcja wychodziła poprawnie. Rzadko ale zdarza się że wychodzą anomalie przy obydwoch skrajnie odbiegajacych od normy wspoczynnikach. Ale masz racje większość robi z dna i zazwyczaj jest ok. Pappa to stres kiedyś było dużo na ten temat w śniadaniowe.

Dałam, jest spokój na razie 😜.
Patrzalam u siebie w okolicy na tego osteopatę, ale do najbliższego mam ponad 100km. Mąż powiedział że nie będzie tyle godzin dziecka w foteliku męczył. Ma rację ale kurde z chęcią poszłabym do takiego lekarza
ja bym na Twoim miejscu poszła do fizjoterapeuty lub lekarza rehabilitacji zeby ocenił napięcia...

reklama
@fredka84 zobaaaaa ja też robie w ogrodzie 😅😅😅

Załączniki

• received_1121391362037583.jpeg
    received_1121391362037583.jpeg
    231,2 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry