reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ej, to jakoś sprawnie wam to idzie ❤️. No i super, że znalazłaś kogoś do pomocy, bo sama to byś się zajechała. A mama już zakochana w Baśce?
Moje pazury to tragedia. Chyba muszę wziąć z ciebie przykład i też robić coś tylko dla siebie. Na razie wszystko przegrywa z ogrodem bo mnie aż nosi żeby w nim robić. Z małym to tylko że 2-3 godzinnlki pogrzebie w ziemi i potem jakiś obiad w domu i ogarniać syf trzeba.
Biogaje podaję jakos od 2-3tygodnia, nie pamiętam dokładnie🤔
ja jebie, tylko 2-3 godzinki pogrzebie 🤣🤣🤣🤣🤣
2-3h dziennie masz na cos co lubisz?
Ja sie naprawde zastanawiam co ja robie zle, bo ja tyle nie mam w tygodniu 🤣🤣🤣🤣

reklama
ja jebie, tylko 2-3 godzinki pogrzebie 🤣🤣🤣🤣🤣
2-3h dziennie masz na cos co lubisz?
Ja sie naprawde zastanawiam co ja robie zle, bo ja tyle nie mam w tygodniu 🤣🤣🤣🤣
Jejku to ja sie zastanawiam czy z moja Basia jest wszystko dobrze. Serio. Mam z nią dużo czasu. Ona naprawdę troszkę tylko marudzi po karmieniu. Odkładamy ja do łóżeczka i śpi. Czy to normalne? Nie wiem może już powinna fikac na boki, albo stać na głowie?

Jejku to ja sie zastanawiam czy z moja Basia jest wszystko dobrze. Serio. Mam z nią dużo czasu. Ona naprawdę troszkę tylko marudzi po karmieniu. Odkładamy ja do łóżeczka i śpi. Czy to normalne? Nie wiem może już powinna fikac na boki, albo stać na głowie?
ona sie dopiero urodzila, Inka przez 2tyg tez tak miala, potem juz nie.
No i ja dziewczyny jestem sama z dwojka i pracuje odlad ma 9 miesiecy wiec coz, logiczne ze czasu nie mam.
No i moja zadna nie jadla co 3h i reszte dnia spala, moje dzieci byly aktywne od poczatku 🤦🏻‍♀️

Bylam dzis na usg. Maluch ma 2.34 cm ❤ 9+0 ciazy :)
Ale mam jesc bardziej kalorycznie... schudlam 3 kg mimo tego, ze jem podobnie jak przed ciaza. Macie jakies pomysly co moge jesc bardziej kalorycznego? Nie mam ochoty na jakies smazone rzeczy.. mowila o czekoladzie. Ale ile mozna czekolady zjesc 😂

@fredka84 chodź robimy wyzwanie :D codziennie wieczorem wstawiamy zdjęcie z czymś co robimy wieczorem tylko dla siebie!!!!!! No cokolwiek. Ale będzie faaajjnnnieeee 😍😍😍 no chociaż to pół godziny i od razu poczujesz się lepiej.
No nie wiem. Ja będę wstawiać ciągle takie same... Jak śpię o 20.00😂😂😂

Ale mam jesc bardziej kalorycznie... schudlam 3 kg mimo tego, ze jem podobnie jak przed ciaza. Macie jakies pomysly co moge jesc bardziej kalorycznego? Nie mam ochoty na jakies smazone rzeczy.. mowila o czekoladzie. Ale ile mozna czekolady zjesc 😂
Super niech bobo rośnie ❤️ale masz fajnie z tą czekoladą zamień się pliska 🤣

ale czemu bardziej kalorycznie? Wymiotujesz?
Chudniecie w pierwszym trymerstrze jest dosc czeste, jesli nie masz anemii ani niedoborow to nie ma sie tym co martwic.

reklama
Zgłaszam się, moja córka jadła i spała. Zresztą ja też jadłam i spałam haha. Nawet robiłam notatki dla pediatry. Jak zgłosiłam problem to spojrzała na mnie z politowaniem. Moja córka tak jadła i spała do około 5 miesiąca życia, a ja w tym czasie przytyłam prawie 10 kg.

Za to syn dał mi czadu za dwoje.

Do góry