reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ej, to jakoś sprawnie wam to idzie ❤️. No i super, że znalazłaś kogoś do pomocy, bo sama to byś się zajechała. A mama już zakochana w Baśce?
Moje pazury to tragedia. Chyba muszę wziąć z ciebie przykład i też robić coś tylko dla siebie. Na razie wszystko przegrywa z ogrodem bo mnie aż nosi żeby w nim robić. Z małym to tylko że 2-3 godzinnlki pogrzebie w ziemi i potem jakiś obiad w domu i ogarniać syf trzeba.
Biogaje podaję jakos od 2-3tygodnia, nie pamiętam dokładnie🤔
ja jebie, tylko 2-3 godzinki pogrzebie 🤣🤣🤣🤣🤣
2-3h dziennie masz na cos co lubisz?
Ja sie naprawde zastanawiam co ja robie zle, bo ja tyle nie mam w tygodniu 🤣🤣🤣🤣

reklama
ja jebie, tylko 2-3 godzinki pogrzebie 🤣🤣🤣🤣🤣
2-3h dziennie masz na cos co lubisz?
Ja sie naprawde zastanawiam co ja robie zle, bo ja tyle nie mam w tygodniu 🤣🤣🤣🤣
Jejku to ja sie zastanawiam czy z moja Basia jest wszystko dobrze. Serio. Mam z nią dużo czasu. Ona naprawdę troszkę tylko marudzi po karmieniu. Odkładamy ja do łóżeczka i śpi. Czy to normalne? Nie wiem może już powinna fikac na boki, albo stać na głowie?

Jejku to ja sie zastanawiam czy z moja Basia jest wszystko dobrze. Serio. Mam z nią dużo czasu. Ona naprawdę troszkę tylko marudzi po karmieniu. Odkładamy ja do łóżeczka i śpi. Czy to normalne? Nie wiem może już powinna fikac na boki, albo stać na głowie?
ona sie dopiero urodzila, Inka przez 2tyg tez tak miala, potem juz nie.
No i ja dziewczyny jestem sama z dwojka i pracuje odlad ma 9 miesiecy wiec coz, logiczne ze czasu nie mam.
No i moja zadna nie jadla co 3h i reszte dnia spala, moje dzieci byly aktywne od poczatku 🤦🏻‍♀️

Bylam dzis na usg. Maluch ma 2.34 cm ❤ 9+0 ciazy :)
Ale mam jesc bardziej kalorycznie... schudlam 3 kg mimo tego, ze jem podobnie jak przed ciaza. Macie jakies pomysly co moge jesc bardziej kalorycznego? Nie mam ochoty na jakies smazone rzeczy.. mowila o czekoladzie. Ale ile mozna czekolady zjesc 😂

@fredka84 chodź robimy wyzwanie :D codziennie wieczorem wstawiamy zdjęcie z czymś co robimy wieczorem tylko dla siebie!!!!!! No cokolwiek. Ale będzie faaajjnnnieeee 😍😍😍 no chociaż to pół godziny i od razu poczujesz się lepiej.
No nie wiem. Ja będę wstawiać ciągle takie same... Jak śpię o 20.00😂😂😂

Ale mam jesc bardziej kalorycznie... schudlam 3 kg mimo tego, ze jem podobnie jak przed ciaza. Macie jakies pomysly co moge jesc bardziej kalorycznego? Nie mam ochoty na jakies smazone rzeczy.. mowila o czekoladzie. Ale ile mozna czekolady zjesc 😂
Super niech bobo rośnie ❤️ale masz fajnie z tą czekoladą zamień się pliska 🤣

ale czemu bardziej kalorycznie? Wymiotujesz?
Chudniecie w pierwszym trymerstrze jest dosc czeste, jesli nie masz anemii ani niedoborow to nie ma sie tym co martwic.

reklama
Zgłaszam się, moja córka jadła i spała. Zresztą ja też jadłam i spałam haha. Nawet robiłam notatki dla pediatry. Jak zgłosiłam problem to spojrzała na mnie z politowaniem. Moja córka tak jadła i spała do około 5 miesiąca życia, a ja w tym czasie przytyłam prawie 10 kg.

Za to syn dał mi czadu za dwoje.

Do góry