reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja się dzisiaj już czuje rewelacyjnie w porownaniu z Tym co było wczoraj. Nie trzese sie juz, siedze, odwrqcam na boki, noc super przespana. Oczywiwcie dwa razy karmienie. Kawa rano smakowala jak nigdy. Chodze wolno ale wyprostowana. Jestesmy zaplanowane na wyjscie na jutro ale ja sie nie nastawiam. Na ten moment nie potrzebuje już leków przeciwbólowych. Basia mi się bardzo podoba. Ciągle robię fotki. Troche mi się podrapala
Łukasz.mi wczoraj przywiózł nożyczki specjalnie dla noworodków A tu mnie Pani laktacyjne zjechała że w szpitalu nie wolno obcinac bo dzidziuś może dostać infekcji. Myślicie że to prawda? Ja chyba obetne
Ona ma takie śmieszne te paznokcie na mogdalki. Jednak chyba będę miała bo te bromergen. Ja nie ma wcale narazie mleka. Nawet kropka mi się nie puściła.
nie obcinaj. W szpitalu absolutnie nie wolno. Fokladnie z tego powodu o ktorym mowila ta kobieta.

@fredka84 pytałam o to mleko o ten plus dlaczego jest bez plusa. To powiedzialy żeby kupować normalnie bez plusa to jest to samo tylko to szpitalne ma plusa. Ja już kupiłam na allegro i powiem Ci że cena rewelacja A w rankingu bardzo dobre i skład tez bardzo dobry.

Jprdl dziewczyny jakiego strachu się najadłam 🤦‍♀️przyjechałam na to mieszkanie co kupiliśmy i Grzesiek miał piankowac dziurę w ścianie w łazience bo gaz przyłączali w tygodniu i zostawili Jame w ścianie i kazali to właśnie pianka wyrównać. On wyszedł z łazienki a piec gazowy buchnol drzwi odleciały od tego Pieca 🤦‍♀️czekamy na pogotowie gazowe

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy, chcę wziąć rodzinie uchodzciow do nas, chcę jakoś pomóc, cokolwiek, tak mi szkoda tych matek z dziećmi, ale sama mam teraz niemowlka w domu, mąż mówi jak kogoś sprowadze do domu pokocha jak swoich, Boże tak mi szkoda tych ludzi 😪😪😪, wzięlibyście do siebie w potrzebie???

Do góry