Może i wprawiona ale będę siedziała w psychiatrykuAle za to za dwa miesiące Ty będziesz już wprawiona a ja ciemna masa
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ty a kiedy ty masz ten zabieg?Ja grzecznie czekam do końca połogu
to zajmij mi łóżkoMoże i wprawiona ale będę siedziała w psychiatryku
Na koniec kwietniaTy a kiedy ty masz ten zabieg?
Dzwoniła położna i się pyta co u nas. Mówię że jest w miarę poza tym prezeniem się małego i problemami z zaśnięciem. Ona mówi żeby zmienić mleko na Bebilon komfort. Co o tym myślicie? Jest sens? Teraz daję mu nam opti pro. Robi kupę raz dziennie ale popierduje sobie w ciągu dnia. Chu.j wie o co chodzi
motylek24
Będzie wszystko dobrze. Kilka dni i z górki, potem już proza życia wiosna idzie..... jeszcze żeby ten wariat dał spokój z wojną to reszta się ułoży.Motylek ja mam jutro o 9 ciecie
bazylia128
Ja mysle ze jest sens, tez chyba sie na to zdecyduje u Basi. Komfort jest antykolkowy.Dzwoniła położna i się pyta co u nas. Mówię że jest w miarę poza tym prezeniem się małego i problemami z zaśnięciem. Ona mówi żeby zmienić mleko na Bebilon komfort. Co o tym myślicie? Jest sens? Teraz daję mu nam opti pro. Robi kupę raz dziennie ale popierduje sobie w ciągu dnia. Chu.j wie o co chodzi
bazylia128
MniammmmI na pocieszke
reklama
nieagatka
ja bym nie zmieniala. Jak po 3cim miesiacu nadal tal bedzie to mozesz zmieniac. Tersz robi kupe, nie placze, zmiana mleka moze namieszacDzwoniła położna i się pyta co u nas. Mówię że jest w miarę poza tym prezeniem się małego i problemami z zaśnięciem. Ona mówi żeby zmienić mleko na Bebilon komfort. Co o tym myślicie? Jest sens? Teraz daję mu nam opti pro. Robi kupę raz dziennie ale popierduje sobie w ciągu dnia. Chu.j wie o co chodzi