Ja zrobilam mamie taka niespodxianke.Juz mi wody sie laly i mialam jechac do sxpitala ale tel.do mamy i gadka o niczym.Dopiero po porodzie tel.ze urodzilam-mama sie poplakalaDziewczyny ale się zestresowalam teraz tym cięciem. Niby chce już jak najszybciej ale się boję. Dali mi już dokumenty do podpisania. W domu wszyscy myślą że na piątek
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Super będą mieli niespodziankę, moja teściowa tak się stresowała moją cc, że w nocy zaczęła mi rosołek gotować, a tu suprise i urodziłam dzień wcześniejDziewczyny ale się zestresowalam teraz tym cięciem. Niby chce już jak najszybciej ale się boję. Dali mi już dokumenty do podpisania. W domu wszyscy myślą że na piątek
Będzie się działo .Dziewczyny ale się zestresowalam teraz tym cięciem. Niby chce już jak najszybciej ale się boję. Dali mi już dokumenty do podpisania. W domu wszyscy myślą że na piątek
Ciekawe kiedy wyjdziesz? W weekendy u was wypisują?
motylek24
Moja teściowa robi wszystko w domu. Jednak mój mąż też potrafi zrobić wszystko w domu. Jak urodziłam córkę to przez pół roku gotował obiady, ja byłam od opiekowania się dzieckiem. Nigdy nie narzeka jak nie ma obiadu. W tygodniu bywa obiadowa pustynia, jeszcze zakupy po drodze z pracy zrobi i ugotuje. Żadna to łaska. Ma swoje rewiry do sprzątania a ja swoje. Teraz i tak przysiadł bo często jest na budowie.Mój tam zje wszystko co zrobię. Jak nie zrobię to też nie ma pretensji ja już chyba 5 tygodni nie robilam obiadu. Ale wiecie co myślę że to też kwestia wychowania od dziecka. Moja teściowa zawsze dużo pracowała i nigdy nie było tak że obiad codziennie, pranie im też nie robiła i Łukasz do tej pory sam pierze. @Pchełka216 łap 5lpiateczke ode mnie za ta ochronkeka ZA JE BIS ....... TA !!!! Popodsylaj jeszcze jakieś fajne pomysły. Jak tam Ci się dzisiaj piersi ułożyły przepraszam ma glupawe. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro ciecie.
Ja wczoraj byłam na ostatnich prenatalnych 30t4 bez zmian dziewczynka Na tą chwilę waży 1800 gram Lekarzowi nie dała zarobić za zdjęcie 3d zakryła się rączkami a jak się przekręciłam na bok żeby się odwróciła to dołożyla jescze nóżki do buźki
Mireczko kochana, bardzo mi przykro że tak się źle czujesz . Kurczę, a rozmawiałaś z mężem że tak ci smutno jest? A czego on krzyczy?
Nerwowy bo ostatnio dużo stresów..
Kupilismy auto na aukcji i sie okazalo ze rozwalone, nie wiadomo co mu jest...
W pracy też ma stresy i jeszcze ja ciągle marudzę...
No ale mimo wszystko, mam już dosyc tego jego humoru
Mi też nie jest łatwo... Ciągle tylko w domu z Maja, nie mam z nikąd pomocy...
Już nie pamiętam kiedy się wyspałam..
Mireczka nie denerwuj sie i nie smutaj.Kochana masz swoja najwieksza milosc obok siebie-Mayeczke❤
Mezowi przejdzie a jak nie to mu wygarnij.Kochana jestesmy z Toba
Moj od zawsze jeat nerwowy.Teraz sie czepia ze cos ugotowalam co mu np.nie smakuje a to makaron nie taki a to zle cebula pokrojona.No qrwa ja z dzieckiem na rekach mu gotuje obiad a on ciagle narzeka.Wczoraj tez oberwali mi sie za zly makaron.Ale wiesz co mam to gdzies.Powiedzialam mu ze ja nie musze gotowac nie misi jesc w domu
Dziękuję kochana
Faceci są czasami beznadziejni..
Tylko myślą jak to im ciężko i zle
A to wstydziocha . Jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że wszystko jest w porządkuJa wczoraj byłam na ostatnich prenatalnych 30t4 bez zmian dziewczynka Na tą chwilę waży 1800 gram Lekarzowi nie dała zarobić za zdjęcie 3d zakryła się rączkami a jak się przekręciłam na bok żeby się odwróciła to dołożyla jescze nóżki do buźki
nie wiem czy taka wstydliwa bo krocze pokazuje od pierwszych prenatalnych a buzi ani myśli hahahha. Dziękuję byle do majaA to wstydziocha . Jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że wszystko jest w porządku
reklama
bazylia128
Tak. Gdyby się udało jutro A Baska i ja zdrowa to sobota bardziej niedziela. Ale mam stresa dziewczyny po cesarce nagadajcie mi trochę. Bo ja mam tak że jak już coś miałam to się boję jeszcze bardziej. Tylko w seksie inaczej, teraz nawet bym się bzykla ja pierdziele to z tego podekscytowana chyba.Będzie się działo .
Ciekawe kiedy wyjdziesz? W weekendy u was wypisują?