reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ale się zestresowalam teraz tym cięciem. Niby chce już jak najszybciej ale się boję. Dali mi już dokumenty do podpisania. W domu wszyscy myślą że na piątek :o
Ja zrobilam mamie taka niespodxianke.Juz mi wody sie laly i mialam jechac do sxpitala ale tel.do mamy i gadka o niczym.Dopiero po porodzie tel.ze urodzilam-mama sie poplakala🙂

reklama
Dziewczyny ale się zestresowalam teraz tym cięciem. Niby chce już jak najszybciej ale się boję. Dali mi już dokumenty do podpisania. W domu wszyscy myślą że na piątek :o
Super będą mieli niespodziankę, moja teściowa tak się stresowała moją cc, że w nocy zaczęła mi rosołek gotować, a tu suprise i urodziłam dzień wcześniej 😁

Mój tam zje wszystko co zrobię. Jak nie zrobię to też nie ma pretensji ja już chyba 5 tygodni nie robilam obiadu. Ale wiecie co myślę że to też kwestia wychowania od dziecka. Moja teściowa zawsze dużo pracowała i nigdy nie było tak że obiad codziennie, pranie im też nie robiła i Łukasz do tej pory sam pierze. @Pchełka216 łap 5lpiateczke ode mnie za ta ochronkeka ZA JE BIS ....... TA !!!! Popodsylaj jeszcze jakieś fajne pomysły. Jak tam Ci się dzisiaj piersi ułożyły :p😍😍🥰🥰🥰 przepraszam ma glupawe. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro ciecie.
Moja teściowa robi wszystko w domu. Jednak mój mąż też potrafi zrobić wszystko w domu. Jak urodziłam córkę to przez pół roku gotował obiady, ja byłam od opiekowania się dzieckiem. Nigdy nie narzeka jak nie ma obiadu. W tygodniu bywa obiadowa pustynia, jeszcze zakupy po drodze z pracy zrobi i ugotuje. Żadna to łaska. Ma swoje rewiry do sprzątania a ja swoje. Teraz i tak przysiadł bo często jest na budowie.

Mireczko kochana, bardzo mi przykro że tak się źle czujesz 😔. Kurczę, a rozmawiałaś z mężem że tak ci smutno jest? A czego on krzyczy?

Nerwowy bo ostatnio dużo stresów..
Kupilismy auto na aukcji i sie okazalo ze rozwalone, nie wiadomo co mu jest...
W pracy też ma stresy i jeszcze ja ciągle marudzę...
No ale mimo wszystko, mam już dosyc tego jego humoru ☹️
Mi też nie jest łatwo... Ciągle tylko w domu z Maja, nie mam z nikąd pomocy...
Już nie pamiętam kiedy się wyspałam.. ☹️

Mireczka nie denerwuj sie i nie smutaj.Kochana masz swoja najwieksza milosc obok siebie-Mayeczke❤
Mezowi przejdzie a jak nie to mu wygarnij.Kochana jestesmy z Toba🤗😘
Moj od zawsze jeat nerwowy.Teraz sie czepia ze cos ugotowalam co mu np.nie smakuje a to makaron nie taki a to zle cebula pokrojona.No qrwa ja z dzieckiem na rekach mu gotuje obiad a on ciagle narzeka.Wczoraj tez oberwali mi sie za zly makaron.Ale wiesz co mam to gdzies.Powiedzialam mu ze ja nie musze gotowac nie misi jesc w domu

Dziękuję kochana ❤️😘
Faceci są czasami beznadziejni..
Tylko myślą jak to im ciężko i zle ☹️

Ja wczoraj byłam na ostatnich prenatalnych 30t4 bez zmian dziewczynka ❤️Na tą chwilę waży 1800 gram 😉Lekarzowi nie dała zarobić za zdjęcie 3d 🤣zakryła się rączkami a jak się przekręciłam na bok żeby się odwróciła to dołożyla jescze nóżki do buźki 🤣
A to wstydziocha 😜. Jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że wszystko jest w porządku ❤️

reklama
Będzie się działo 😜.
Ciekawe kiedy wyjdziesz? W weekendy u was wypisują?
Tak. Gdyby się udało jutro A Baska i ja zdrowa to sobota bardziej niedziela. Ale mam stresa :o:o:o:o dziewczyny po cesarce nagadajcie mi trochę. Bo ja mam tak że jak już coś miałam to się boję jeszcze bardziej. Tylko w seksie inaczej, teraz nawet bym się bzykla ja pierdziele to z tego podekscytowana chyba.

Do góry