reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Staram się nastawić pozytywnie. Ale nerwy mam takie że aż skurcze. Zaraz idę pod prysznic na depilacja. Zaprzyjaźniona się z tymi pielegniarkami. Cięcie jutro na 8.45. Weź mi coś napisz że przecież to nie boli !!!! Boję się bardzo, pewnie noc z głowy.

Dziewczyny potrzebuję rady 🙏 czy któraś z Was korzystała z nosideł Tula? Jeżeli tak to od którego miesiąca? Ja bym chciała od już, a Lea ma miesiąc.
Nosidło chyba od minimum 6 miesiąca. Przynajmniej tak pamiętam. Sama rozważałam po 6-7 miesiącu ale odpuściłam. Chusta to dla mnie czarna magia, chyba można wcześniej nosić maluszka.

Staram się nastawić pozytywnie. Ale nerwy mam takie że aż skurcze. Zaraz idę pod prysznic na depilacja. Zaprzyjaźniona się z tymi pielegniarkami. Cięcie jutro na 8.45. Weź mi coś napisz że przecież to nie boli !!!! Boję się bardzo, pewnie noc z głowy.
Ja jakoś gorzej zniosłam tą 2 cesarkę , nie bolało, ale jakoś psychicznie bardziej ją przeżywałam, ale biorą cię z samego rana ,to dobrze będziesz miała z głowy 😘

Może. Ja akurat takie mam. I trochę ja nosiłam i jest ok :)
pozostawie to “jest ok” bez komentarza.
To ze producent twierdzi, ze jest od 3 miesiaca to mozna sobie miedzy bajki wlozyc.
Nestle ma ciastka dla dzieci po 6 mieisacu z taka iloscia cukru, ze czuc to nawet po zapachu, co nie znaczy, ze tskie ciastka mozna dziecku dac. No chyba ze ktos slepo wierzy producentowi, zamiast sluchac specjalistow. Ja tak nie robie.

reklama
pozostawie to “jest ok” bez komentarza.
To ze producent twierdzi, ze jest od 3 miesiaca to mozna sobie miedzy bajki wlozyc.
Nestle ma ciastka dla dzieci po 6 mieisacu z taka iloscia cukru, ze czuc to nawet po zapachu, co nie znaczy, ze tskie ciastka mozna dziecku dac. No chyba ze ktos slepo wierzy producentowi, zamiast sluchac specjalistow. Ja tak nie robie.
Ja pierdziele Ty to jak się czepisz to już nie odpuscisz myslisz że nie.mam teraz wiekszych problemow jak to ze nosidelko ktore jest od 3 miesiaca JEST NAJGORSZYM ZLEM ? No wyrzyce do kosza nosidelko za 300 zł bo jest od 3 miesiąca:) jak kiedyś pisałam że w matce polce pediatrzy pisali że jak dziecko zdrowe to każda mleko się nada to też skomentowałas, A jak teraz z pediatra chce na lepsze Comfort no to też nie dobrze:) ok ja już dzisiaj strzepek nerwów.

Do góry