reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja teściowa robi wszystko w domu. Jednak mój mąż też potrafi zrobić wszystko w domu. Jak urodziłam córkę to przez pół roku gotował obiady, ja byłam od opiekowania się dzieckiem. Nigdy nie narzeka jak nie ma obiadu. W tygodniu bywa obiadowa pustynia, jeszcze zakupy po drodze z pracy zrobi i ugotuje. Żadna to łaska. Ma swoje rewiry do sprzątania a ja swoje. Teraz i tak przysiadł bo często jest na budowie.
Motylek ja mam jutro o 9 ciecie :o:o:o:o:o

reklama
Ja wczoraj byłam na ostatnich prenatalnych 30t4 bez zmian dziewczynka ❤️Na tą chwilę waży 1800 gram 😉Lekarzowi nie dała zarobić za zdjęcie 3d 🤣zakryła się rączkami a jak się przekręciłam na bok żeby się odwróciła to dołożyla jescze nóżki do buźki 🤣
O to Ty też już niedługo rodzisz :) super że wszystko super :)

Nerwowy bo ostatnio dużo stresów..
Kupilismy auto na aukcji i sie okazalo ze rozwalone, nie wiadomo co mu jest...
W pracy też ma stresy i jeszcze ja ciągle marudzę...
No ale mimo wszystko, mam już dosyc tego jego humoru ☹️
Mi też nie jest łatwo... Ciągle tylko w domu z Maja, nie mam z nikąd pomocy...
Już nie pamiętam kiedy się wyspałam.. ☹️
Śpij jak ona śpi. Mi się do tej pory to sprawdzali. Jak w dzień chciała spać to ja też rzuciłam wszystko w piiizz....duuuui szłam spać.

Tak. Gdyby się udało jutro A Baska i ja zdrowa to sobota bardziej niedziela. Ale mam stresa :o:o:o:o dziewczyny po cesarce nagadajcie mi trochę. Bo ja mam tak że jak już coś miałam to się boję jeszcze bardziej. Tylko w seksie inaczej, teraz nawet bym się bzykla ja pierdziele to z tego podekscytowana chyba.
No przestań fisiowac😜. Będzie dobrze. Potem tylko ta nieszczęsna pionizacja i będzie z górki ❤️
Mi też chce się bzykać 😜. Jak nigdy 😜

Tak. Gdyby się udało jutro A Baska i ja zdrowa to sobota bardziej niedziela. Ale mam stresa :o:o:o:o dziewczyny po cesarce nagadajcie mi trochę. Bo ja mam tak że jak już coś miałam to się boję jeszcze bardziej. Tylko w seksie inaczej, teraz nawet bym się bzykla ja pierdziele to z tego podekscytowana chyba.
hahahaha szalona

reklama
Do góry