reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja teściowa robi wszystko w domu. Jednak mój mąż też potrafi zrobić wszystko w domu. Jak urodziłam córkę to przez pół roku gotował obiady, ja byłam od opiekowania się dzieckiem. Nigdy nie narzeka jak nie ma obiadu. W tygodniu bywa obiadowa pustynia, jeszcze zakupy po drodze z pracy zrobi i ugotuje. Żadna to łaska. Ma swoje rewiry do sprzątania a ja swoje. Teraz i tak przysiadł bo często jest na budowie.
Motylek ja mam jutro o 9 ciecie :o:o:o:o:o

reklama
Ja wczoraj byłam na ostatnich prenatalnych 30t4 bez zmian dziewczynka ❤️Na tą chwilę waży 1800 gram 😉Lekarzowi nie dała zarobić za zdjęcie 3d 🤣zakryła się rączkami a jak się przekręciłam na bok żeby się odwróciła to dołożyla jescze nóżki do buźki 🤣
O to Ty też już niedługo rodzisz :) super że wszystko super :)

Nerwowy bo ostatnio dużo stresów..
Kupilismy auto na aukcji i sie okazalo ze rozwalone, nie wiadomo co mu jest...
W pracy też ma stresy i jeszcze ja ciągle marudzę...
No ale mimo wszystko, mam już dosyc tego jego humoru ☹️
Mi też nie jest łatwo... Ciągle tylko w domu z Maja, nie mam z nikąd pomocy...
Już nie pamiętam kiedy się wyspałam.. ☹️
Śpij jak ona śpi. Mi się do tej pory to sprawdzali. Jak w dzień chciała spać to ja też rzuciłam wszystko w piiizz....duuuui szłam spać.

Tak. Gdyby się udało jutro A Baska i ja zdrowa to sobota bardziej niedziela. Ale mam stresa :o:o:o:o dziewczyny po cesarce nagadajcie mi trochę. Bo ja mam tak że jak już coś miałam to się boję jeszcze bardziej. Tylko w seksie inaczej, teraz nawet bym się bzykla ja pierdziele to z tego podekscytowana chyba.
No przestań fisiowac😜. Będzie dobrze. Potem tylko ta nieszczęsna pionizacja i będzie z górki ❤️
Mi też chce się bzykać 😜. Jak nigdy 😜

Tak. Gdyby się udało jutro A Baska i ja zdrowa to sobota bardziej niedziela. Ale mam stresa :o:o:o:o dziewczyny po cesarce nagadajcie mi trochę. Bo ja mam tak że jak już coś miałam to się boję jeszcze bardziej. Tylko w seksie inaczej, teraz nawet bym się bzykla ja pierdziele to z tego podekscytowana chyba.
hahahaha szalona

reklama
Do góry