bazylia128
Fanka BB :)
No wlasnie tobbiieeee teeezzzzzWszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia kobiet, kobietki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie tobbiieeee teeezzzzzWszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia kobiet, kobietki
mam czym, aż za bardzo... .tryska jak wytrysk burmistrza w moich rodzinnym mieście (taka obskurna fontanna na rynku) także ścianę metr dalej mogę malować@Pchełka216 nie pamiętam czy ci odpisałam. Kochana moja ja nie karmilam , nie miałam tego złota, po tygodniu bez leków i bólu było już po wszystkim za Ty Tyyyyyy z tego co pamiętam masz czym karmić nie mogę otworzyć tego twojego linka że szczebelkami podlinkuj jeszcze raz. Wy macie dużo bejbikow jeszcze tzn. Że wracasz po rodzeństwo dla Natulki ja gdyby nie wpadka to chyba bym się już nie zdecydowała. Ale ja już nie mam po kogo wracać.
Ale twój jest chyba jeszcze za mały na espumisan, jak ma miękki brzuch to espumisan chyba zbędny bo to przy wzdecach raczej. Pogadaj z pediatrą co proponuje bo z takim małym to nic nie rób na własną rękę.Dzięki za wsparcie. Kuwa, sory że wam tak jęczę
Brzuszek ma raczej miękki. Akurat ostatnio była położna jak tak się napinał i mówiła że brzuszek jest spoko i żeby podać ten delicol. I powiedziała że to niedojrzały układ trawienny, tak jak pisała @ilmenau.
Ile tego espumisanu mam dać?
Ja dodam od siebie, że dziecko na mm też budzi się w nocy często mój skończył 10 miesięcy I jeszcze nigdy nie spał dłużej niż 3 godziny ciągiem, zazwyczaj co 2h pobudka, cały wieczór na rękach i tak od urodzenia a na początku był na mm I kp. Teraz kp, różnicy żadnej. Na dodatek w dzień mało śpi. Nie pamiętam kiedy przespałam noc, chyba w sierpniu 2020Wczoraj była u mnie teściowa i opowiadała że jej córka jak się urodziła to ryczala w nocy prawie przez miesiąc. I któregoś razu teść był na skraju załamania że otworzył okno i mówi do teściowej że ją wyje.bie przez to okno jak nie przestanie płakać . Tę córkę znaczy się.
I lekarz rodzinny przepisał temu dziecku relanium, żeby dawać co 2,3 noce żeby teście doszli do siebie.
Teściowa ma piątkę dzieci więc twarda sztuka jest
moja za 3 miechy konczy 2 lata i jak bedzie noc z jedna pobudka to kuwa pije butlelke wina. Jak przespi noc to na kolanach ide do jakiegos sanktuarium czy cos Poki co absolutny rekord to 4h (i tylko dzieki melatonine)Ja dodam od siebie, że dziecko na mm też budzi się w nocy często mój skończył 10 miesięcy I jeszcze nigdy nie spał dłużej niż 3 godziny ciągiem, zazwyczaj co 2h pobudka, cały wieczór na rękach i tak od urodzenia a na początku był na mm I kp. Teraz kp, różnicy żadnej. Na dodatek w dzień mało śpi. Nie pamiętam kiedy przespałam noc, chyba w sierpniu 2020
Czasami stoję przed barkiem i patrzę na te butelki i taaaaką mam ochotę sobie nalać, ale pozniej myślę szkoda mi tego malucha żeby był na mm bo mam problemy z alergią. Jakoś ciągnę dalej chociaż tyle mogę zrobić żeby czuł się lepiej.moja za 3 miechy konczy 2 lata i jak bedzie noc z jedna pobudka to kuwa pije butlelke wina. Jak przespi noc to na kolanach ide do jakiegos sanktuarium czy cos Poki co absolutny rekord to 4h (i tylko dzieki melatonine)
Ciiiii nie płacz. Zobaczysz że jutro będzie lepiej. Mój też się zmienił. Tylko że on nie krzyczy to ja bardziej nerwowa. Ale wszyscy się zmieniamy. Spróbuj nie reagować. I przestań z tą beznadziejnoscia napewno nie jest tak źle. Zobacz jak my tutaj Cię uwielbiamyHej dziewczyny...
Musze się wyżalić.. Chyba mam depreche
Czuje się taka samotna, mąż ciągle nerwowy, krzyczy i ciągle o coś pretensje.. Przerasta mnie już wszystko chyba
Czuje się taka beznadziejna
To najgorszy dzień kobiet w moim życiu, cały dzień praktycznie przepłakałam..
Ahahajaha ale się uśmiałam glupolu zostaw burmistrza w spokoju. Ja pierdziele nieźle masz CYCOLINDO mąż Cię na pewno bardzo kocha u mnie przed ciąża piersi jak lezalam to jak by dwa jajka sadzone ja to jestem jakąś chora. Leżę w szpitalu z tym bembachem, ledwo co się mogę odwrócić na drugi bok ale o seksie mimo wszystko z Łukaszem myślę ale jest tu jeden taki fajny doktorek.mam czym, aż za bardzo... .tryska jak wytrysk burmistrza w moich rodzinnym mieście (taka obskurna fontanna na rynku) także ścianę metr dalej mogę malować
nie wiem czy tu linki działają - wpisz barierka ochronna miś allegro - to Ci pokaże - to jest z siatki i na łóżko.
hmmm bejbików dużo nie mamy, było dużo jajków, ale finalnie 3 poprawne genetycznie w tym Natalka. 2 dziewczynki sobie leżakują. I strategicznie owszem jeszcze jedno mieć chcemy
Ciiiii nie płacz. Zobaczysz że jutro będzie lepiej. Mój też się zmienił. Tylko że on nie krzyczy to ja bardziej nerwowa. Ale wszyscy się zmieniamy. Spróbuj nie reagować. I przestań z tą beznadziejnoscia napewno nie jest tak źle. Zobacz jak my tutaj Cię uwielbiamy