reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję kochana.. Ale już od paru dni tak jest i sie zastanawiam czy nie wziąść Maji i jechać do Polski..
Dziękuję za pocieszenie, jesteś kochana ❤️
No i co z tego. Jak masz taka mozliwosc i czujesz ze musisz to jedz. Tylko czy yo teraz bezpieczne i co ci to da? Na spokojnie do tegp podejdz. Zaskocz go. Jakos swoja reakcja go zaskocz.

reklama
Hej dziewczyny...
Musze się wyżalić.. Chyba mam depreche 😭
Czuje się taka samotna, mąż ciągle nerwowy, krzyczy i ciągle o coś pretensje.. Przerasta mnie już wszystko chyba 😭☹️
Czuje się taka beznadziejna ☹️😭
To najgorszy dzień kobiet w moim życiu, cały dzień praktycznie przepłakałam..
Mireczko kochana, bardzo mi przykro że tak się źle czujesz 😔. Kurczę, a rozmawiałaś z mężem że tak ci smutno jest? A czego on krzyczy?

Hej dziewczyny...
Musze się wyżalić.. Chyba mam depreche 😭
Czuje się taka samotna, mąż ciągle nerwowy, krzyczy i ciągle o coś pretensje.. Przerasta mnie już wszystko chyba 😭☹️
Czuje się taka beznadziejna ☹️😭
To najgorszy dzień kobiet w moim życiu, cały dzień praktycznie przepłakałam..
Mireczka nie denerwuj sie i nie smutaj.Kochana masz swoja najwieksza milosc obok siebie-Mayeczke❤
Mezowi przejdzie a jak nie to mu wygarnij.Kochana jestesmy z Toba🤗😘
Moj od zawsze jeat nerwowy.Teraz sie czepia ze cos ugotowalam co mu np.nie smakuje a to makaron nie taki a to zle cebula pokrojona.No qrwa ja z dzieckiem na rekach mu gotuje obiad a on ciagle narzeka.Wczoraj tez oberwali mi sie za zly makaron.Ale wiesz co mam to gdzies.Powiedzialam mu ze ja nie musze gotowac nie misi jesc w domu

Mireczka nie denerwuj sie i nie smutaj.Kochana masz swoja najwieksza milosc obok siebie-Mayeczke❤
Moj od zawsze jeat nerwowy.Teraz sie czepia ze cos ugotowalam co mu np.nie smakuje a to makaron nie taki a to zle cebula pokrojona.No qrwa ja z dzieckiem na rekach mu gotuje obiad a on ciagle narzeka.Wczoraj tez oberwali mi sie za zly makaron.Ale wiesz co mam to gdzies.Powiedzialam mu ze ja nie musze gotowac nie misi jesc w domu
hahahaha o to to to znajome podejście 🤣nie pasuje nie jeść i cześć hahahah

Mój tam zje wszystko co zrobię. Jak nie zrobię to też nie ma pretensji ja już chyba 5 tygodni nie robilam obiadu. Ale wiecie co myślę że to też kwestia wychowania od dziecka. Moja teściowa zawsze dużo pracowała i nigdy nie było tak że obiad codziennie, pranie im też nie robiła i Łukasz do tej pory sam pierze. @Pchełka216 łap 5lpiateczke ode mnie za ta ochronkeka ZA JE BIS ....... TA !!!! Popodsylaj jeszcze jakieś fajne pomysły. Jak tam Ci się dzisiaj piersi ułożyły :p😍😍🥰🥰🥰 przepraszam ma glupawe. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro ciecie.

Ostatnia edycja:
Mój tam zje wszystko co zrobię. Jak nie zrobię to też nie ma pretensji ja już chyba 5 tygodni nie robilam obiadu. Ale wiecie co myślę że to też kwestia wychowania od dziecka. Moja teściowa zawsze dużo pracowała i nigdy nie było tak że obiad codziennie, pranie im też nie robiła i Łukasz do tej pory sam pierze. @Pchełka216 łap 5lpiateczke ode mnie.ta bagietka ZA JE BIS ....... TA !!!! Popodsylaj jeszcze jakieś fajne pomysły. Jak tam Ci się dzisiaj piersi ułożyły :p😍😍🥰🥰🥰 przepraszam ma glupawe. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro ciecie.
Moj tez nie mial obiadkow pod nos niestety ja go rozpiescilam antomiast nie umie tego docenic ze zawsze czy to pracowalam bylam w ciazy czy teraz z malym dzoeckiem i gotuje mu te obiadki.ale mow do slupa a slup dupa🥴

wow qwa co z tymi chłopami. Nie daj się, bo to trochę trąca przemocą słowną....
@Mirka30 no właśnie czemu krzyczy?

Wiecie mnie po porodzie mąż strasznie wkurwiał, zresztą ja mega nerwowa się zrobiłam i tak jak kłóciliśmy się te ostatnie miesiące to w całym 9letnim związku chyba się tak z 3 razy pokłóciliśmy. W myslach już go tyle razy od ch..ów wyzywałam, że szok...ale w kłótniach krzyczymy, ale sie nie obrażamy nawzajem o tyle dobrze.
Co mogę powiedzieć to dziewczyny to jest sinusoida, raz jest dobrze raz źle. My też się zmieniłyśmy i czasami o ch...nam chodzi, a oni nie potrafią się odnaleźć w tym. Zresztą wielu facetów ma problem z odnalezieniem się w temacie, że jak to teraz sobie na browara nie wyjdę kiedy chce? albo co Ty mi będziesz mowić co mam robić itp...wcześniej był luzik, a teraz nagle muszą się przestawić i być bardziej odpowiedzialni itp.

Mój tam zje wszystko co zrobię. Jak nie zrobię to też nie ma pretensji ja już chyba 5 tygodni nie robilam obiadu. Ale wiecie co myślę że to też kwestia wychowania od dziecka. Moja teściowa zawsze dużo pracowała i nigdy nie było tak że obiad codziennie, pranie im też nie robiła i Łukasz do tej pory sam pierze. @Pchełka216 łap 5lpiateczke ode mnie.ta bagietka ZA JE BIS ....... TA !!!! Popodsylaj jeszcze jakieś fajne pomysły. Jak tam Ci się dzisiaj piersi ułożyły :p😍😍🥰🥰🥰 przepraszam ma glupawe. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jutro ciecie.
mąż mnie kocha niezmiennie pomimo wkurwów i kłótni itp. - jeszcze;), zawsze twierdził, że dla niego rozmiar cycków nie ma znaczenia, ale teraz się jara jak mu dyndają heheheh

Co do obrotności to wg mnie wychowania i też charakteru. Ale racja wychowanie ma duże znaczenie i tu zonk, bo mój wszystko umie i wszystko zrobi, ale lubi sobie pogadać tak stereotypowo, że gdzie obiad itp. a ja powiedziałam po porodzie, że nie gotuję i nie sprzątam (bo nie chciał wziąć babki do sprzątania) i faktycznie pierwsze miesiące nic nie robiłam, on robił - albo zamawialiśmy - zresztą jak ja czasami śniadanie o 12 jadłam to bym zabiła jakby się upominał o obiad ;P

kciuki za cięcie! niech już Baśka wyłazi. No ja dziś dostanę barierki, zobaczymy czy się sprawdzą, np. jak zaśnie to czy dam radę wyleźć z łóżka bez budzenia jej....

wow qwa co z tymi chłopami. Nie daj się, bo to trochę trąca przemocą słowną....
@Mirka30 no właśnie czemu krzyczy?

Wiecie mnie po porodzie mąż strasznie wkurwiał, zresztą ja mega nerwowa się zrobiłam i tak jak kłóciliśmy się te ostatnie miesiące to w całym 9letnim związku chyba się tak z 3 razy pokłóciliśmy. W myslach już go tyle razy od ch..ów wyzywałam, że szok...ale w kłótniach krzyczymy, ale sie nie obrażamy nawzajem o tyle dobrze.
Co mogę powiedzieć to dziewczyny to jest sinusoida, raz jest dobrze raz źle. My też się zmieniłyśmy i czasami o ch...nam chodzi, a oni nie potrafią się odnaleźć w tym. Zresztą wielu facetów ma problem z odnalezieniem się w temacie, że jak to teraz sobie na browara nie wyjdę kiedy chce? albo co Ty mi będziesz mowić co mam robić itp...wcześniej był luzik, a teraz nagle muszą się przestawić i być bardziej odpowiedzialni itp.

mąż mnie kocha niezmiennie pomimo wkurwów i kłótni itp. - jeszcze;), zawsze twierdził, że dla niego rozmiar cycków nie ma znaczenia, ale teraz się jara jak mu dyndają heheheh

Co do obrotności to wg mnie wychowania i też charakteru. Ale racja wychowanie ma duże znaczenie i tu zonk, bo mój wszystko umie i wszystko zrobi, ale lubi sobie pogadać tak stereotypowo, że gdzie obiad itp. a ja powiedziałam po porodzie, że nie gotuję i nie sprzątam (bo nie chciał wziąć babki do sprzątania) i faktycznie pierwsze miesiące nic nie robiłam, on robił - albo zamawialiśmy - zresztą jak ja czasami śniadanie o 12 jadłam to bym zabiła jakby się upominał o obiad ;P

kciuki za cięcie! niech już Baśka wyłazi. No ja dziś dostanę barierki, zobaczymy czy się sprawdzą, np. jak zaśnie to czy dam radę wyleźć z łóżka bez budzenia jej....
Moj maz jest dosc nerwowy ale juz zdazylam sie przyzwyczaic.Nie rusza mnie to-juz😁Teraz jak sie cos nie podoba to niech sobie sam robi.Tak mial tydzien-zyl na mrozonkach hehehe

Dziewczyny ale się zestresowalam teraz tym cięciem. Niby chce już jak najszybciej ale się boję. Dali mi już dokumenty do podpisania. W domu wszyscy myślą że na piątek :o

reklama
Do góry