reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak, ale na noc wyciągam z lodówki, nie odciągam w nocy, bo leci max. 30 ml 😥 Czuję, że niedługo się poddam z tym odciąganiem, a kumpela mi pożyczył taką maszynę do mm, działa wiecie jak ekspres do kawy, naciskasz i masz gotowe w butelce.

Załączniki

• 20220206_140800.jpg
    20220206_140800.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 77
reklama
@Kasiekt u mnie na teraz to jest nr 1 COSATTO WOWEE taki kolor goody ma wszystko na czym mi zależy tylko ta cena:) Ale chyba na niego się zdecyduje. @Artemida90 to jaki ty masz? Ja nie chce tego wózka rok po roku. Bo ja sama nie będę chodzić z 2 dzieci. Albo z Łukaszem albo z moja mama no i co 2 dzień będzie u mnie ZOSKA do pomocy A jak coś to taczke wazme i będę wozić.
ja mam wciąż ten z zestawu 2w1 do tego kupiliśmy wózek montowany do rowera bo wożę go do opiekunki jak idę do pracy. Nie kupujemy spacerówki bo nie używamy już w większości wózka. Tylko jak w weekend idziemy na spacer. Mały chodzi od 10 miesiąca życia wiec po prostu albo jest na rękach albo idzie po swoich. Najczęściej nie ma czasu na wychodzenie bo rutyna życia i po prostu nie ma kiedy. Od poniedziałku do piątku u opiekunki a my w pracy.

Załączniki

• IMG_3907.jpg
    IMG_3907.jpg
    273,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_3906.jpg
    IMG_3906.jpg
    281,1 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_3892.jpg
    IMG_3892.jpg
    132,9 KB · Wyświetleń: 65
Mam, mam taki czajnik, mąż jest fanem alternatywnych metod parzenia kawy także wiecie temperatura wody w zależności od rodzaju kawy musi być idealna co do stopnia 🙈 Jednak i tak nie wiem jak podgrzać to mleko moje, za gorącą woda niby straci właściwości, za zimna mleko zimne 🙈

@Kasiekt u mnie na teraz to jest nr 1 COSATTO WOWEE taki kolor goody ma wszystko na czym mi zależy tylko ta cena:) Ale chyba na niego się zdecyduje. @Artemida90 to jaki ty masz? Ja nie chce tego wózka rok po roku. Bo ja sama nie będę chodzić z 2 dzieci. Albo z Łukaszem albo z moja mama no i co 2 dzień będzie u mnie ZOSKA do pomocy A jak coś to taczke wazme i będę wozić.
Dla mnie za pstrokaty i jakis dziwny🥴ja to lubie klasyki bo pozniej latwiej bedzie opulic na olx😁

U naskolacje są vege, cukrzyca niskotluszczowa, cukrzyca normalna, podstawa normalnie szał. Ale na kolację dostałam chlebek, dwa jaka o ogórka kiszonego:)

Dla mnie za pstrokaty i jakis dziwny🥴ja to lubie klasyki bo pozniej latwiej bedzie opulic na olx😁
No nie ten kolor tylko inny. Ja jestem zdania ze dziecko może mieć taki pstrokary kolor. Dla Baski mam klasykę i jakoś tak oblatany. A już cały czarny to ma chyba u mnie każdy A mi się to nie podoba.

ja mam wciąż ten z zestawu 2w1 do tego kupiliśmy wózek montowany do rowera bo wożę go do opiekunki jak idę do pracy. Nie kupujemy spacerówki bo nie używamy już w większości wózka. Tylko jak w weekend idziemy na spacer. Mały chodzi od 10 miesiąca życia wiec po prostu albo jest na rękach albo idzie po swoich. Najczęściej nie ma czasu na wychodzenie bo rutyna życia i po prostu nie ma kiedy. Od poniedziałku do piątku u opiekunki a my w pracy.
Ja tez mam bo dla Naralki oupilam 3w1 anex e type ale on w całości pojdzie dla Baski. No jactez nie bede wlasnie sychodzuc nie wuadomo jak czesto, czy calymi dniami na spacerach. Duzo napewno będziemy ba podwórku. Dlatego nie chce takiego podwójnego wózka.

No nie ten kolor tylko inny. Ja jestem zdania ze dziecko może mieć taki pstrokary kolor. Dla Baski mam klasykę i jakoś tak oblatany. A już cały czarny to ma chyba u mnie każdy A mi się to nie podoba.
Sprawdziłam, zarąbiste ma te kolory. Teraz sama jestem nim pojarana ale muszę znaleźć używany, lubię dla dziecka mieć rzeczy używane, bo to tylko na chwilę w końcu.

Nie zdecydowałam się bo w Polsce bankuje się ją prywatnie a prawdopodobieństwo użycia własnych komórek była niewielka z tego co mi tłumaczono. Zdecydowanie większy sens ma bankowanie tej krwi w banku gdzie jest ogólny dostęp i wtedy w razie potrzeby korzysta się z czyjejś a z Twojej ktoś inny po dopasowaniu genetycznym
dokladnie to samo mysle

reklama
Sprawdziłam, zarąbiste ma te kolory. Teraz sama jestem nim pojarana ale muszę znaleźć używany, lubię dla dziecka mieć rzeczy używane, bo to tylko na chwilę w końcu.
Dla dziecka spoko używany bo mało używany i mało zniszczony. Tylko ja jestem teraz na takim etapie ze wszystko dla Natusi bo tak mi jej szkoda że jej to zrobiłam i tak szybko będzie miała rodzeństwo.

Do góry