u Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu@fredka84 A Kajtusiowi już zeby wychodzą?
reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
Takie mam dziwne zainteresowania np historia, konflikty zbrojne, kryminalistyka. Niestety od czasu pojawienia się Adasia nie mam czasu na czytanieCiesze sie ze tu jestes i piszesz bo mnie to uspokaja
bazylia128
Ja Tez tak myślałam bo ciągle też paluszki pchala do buzi. Nic się martw wszystko w swoim czasieu Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu
bazylia128
Moja właśnie grzecznie zasnęła. Ty też masz pieska co nie? Pamiętam jak pisałaś że się pchala pod łóżeczko moje tak mają do tej pory.Takie mam dziwne zainteresowania np historia, konflikty zbrojne, kryminalistyka. Niestety od czasu pojawienia się Adasia nie mam czasu na czytanie
Tak, ma już cała szczękę skompletowaną .@fredka84 A Kajtusiowi już zeby wychodzą?
Pchełka216
u nas jutro 7 mcy i 4x1 już przebite sobie rosną...a pierwsze 2 wyszly hak skończyła 5 wiec ledwo wyszliśmy z ulewanie ba maksa to wskoczyliśmy w slinienie i marudzenie. Choć i tak chyba w miarę te zęby jeszcze. Liczę że jak szybko się zaczely to szybko wyjdą wszystkie...u Miski to myslalam ze zrbiska beda od 4 miesiaca bo ciagle byla narudna a slina az po kolana miala.A tu co 8 miesiac i ani widu ani slychu
WariatkaKuwa, sukces . Dziś pierwszy raz ubrałam Kajtkowi body z długim rękawem i spodnie, jeeeaaa. A już myślałam że do 18-tki będzie chodził w pajacykach
nieagatka
bez foty sie nie liczyKuwa, sukces . Dziś pierwszy raz ubrałam Kajtkowi body z długim rękawem i spodnie, jeeeaaa. A już myślałam że do 18-tki będzie chodził w pajacykach
reklama
Nie wierzysz Brutusie?. Wstawię jak się dxidyga obudzi, bo znów było 2 godziny usypianiabez foty sie nie liczy