reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Właśnie deszcz leje 🥴. Dam fotę z rana bo właśnie zeszczal się aż na plecy i musiałam znów go przebrać. @Kasiekt założyłam mi teraz body przez głowę 💪
jaka kruszynka malenka 🥰🥰
Ee matka dajesz rade! Z dnia na dzien bedzie coraz latwiej. Ja pieluche zmieniam na stojaco, siedzaco, z zamknietymi oczami niemalze 😂😂
Ile to bedzie 4,5 roku zmiany pieluch po srednio 8 dziennie? 🤣🤣🤣🤣

Super, dochodzimy do siebie, brzuch trochę boli, ale do zniesienia, dzisiaj już dali mi jeść, a wczoraj mąż przemycił mi butelkę wody tak mi się chciało pić, a mieli zamiar mi dać dopiero 6-8 h po cc , no masakra. Powiem wam że sama cesarka była dla mnie gorsza niż pierwsza, nie wiem czy dlatego że wtedy dali mi uspakajacza i po prostu nie pamiętam tego ?! Teraz te okropne szarpanie, wyciskanie małej, potem szycie też ciągnęli mocno ..... Dobrze że już po 😏

Super, dochodzimy do siebie, brzuch trochę boli, ale do zniesienia, dzisiaj już dali mi jeść, a wczoraj mąż przemycił mi butelkę wody tak mi się chciało pić, a mieli zamiar mi dać dopiero 6-8 h po cc , no masakra. Powiem wam że sama cesarka była dla mnie gorsza niż pierwsza, nie wiem czy dlatego że wtedy dali mi uspakajacza i po prostu nie pamiętam tego ?! Teraz te okropne szarpanie, wyciskanie małej, potem szycie też ciągnęli mocno ..... Dobrze że już po 😏
No chodzi o samą cesarka, a później ból,pionizacja? Bo dla mnie to było najgorsze. Kiedy wychodzicie do domku? Karmisz piersią?

No chodzi o samą cesarka, a później ból,pionizacja? Bo dla mnie to było najgorsze. Kiedy wychodzicie do domku? Karmisz piersią?
Bólu strasznego nie było, wczoraj wieczorem wyjeli mi cewnik i mogłam usiąść, i zaczekać na położna aż przyjdzie pomóc mi wstać, ale coś długo jej nie było to sama wstałam, poszlam do kibelka , umyć zęby, także sama się ogarnęłam 😉, mała trochę przy piersi , ale też butlą ją pozwoliłam dokarmić , teraz dostałam kolację i pani powiedziała , że na obchodzie będzie jakiś przystojny doktorek , to już czekam na niego 🤣🤣🤣

reklama
Bólu strasznego nie było, wczoraj wieczorem wyjeli mi cewnik i mogłam usiąść, i zaczekać na położna aż przyjdzie pomóc mi wstać, ale coś długo jej nie było to sama wstałam, poszlam do kibelka , umyć zęby, także sama się ogarnęłam 😉, mała trochę przy piersi , ale też butlą ją pozwoliłam dokarmić , teraz dostałam kolację i pani powiedziała , że na obchodzie będzie jakiś przystojny doktorek , to już czekam na niego 🤣🤣🤣
Zrób zdjęcie;)

Do góry