Masz body kopertowe,czy przez glowe?Bo jak orzez glowe to szacunKuwa, sukces . Dziś pierwszy raz ubrałam Kajtkowi body z długim rękawem i spodnie, jeeeaaa. A już myślałam że do 18-tki będzie chodził w pajacykach
reklama
Wiesz niby wiem ze to jakies durnoty ale zaczelam sobie myslec a jak bylo tak ze tylw tych zabkow na raz szlo to moze dziecko tak bolala glowa ze -wiem ze nie pekla na pol-ale moze cos w tej glowce z tego bolu sie zrobilo
No i zaczelam sie bac ze jak np.beda szly 4 na raz to bedzie przeciez dla niej ogromny bol-JEZU....
Nie martw się, ja znam bardzo dużo osób u których maluszków ząbki wyszły dopiero jak miały rok i później!
Nic się nie martw!
Co ty pani, kopertowe założyłam .Masz body kopertowe,czy przez glowe?Bo jak orzez glowe to szacun
bazylia128
Fanka BB :)
A ja się pochwalę że nigdy nie miałam problemów z założeniem body. Zakładałem już w szpitalu i to przez główkęCo ty pani, kopertowe założyłam .
Ja to już wam pisałam, że się splakalam jak głupia przy zmianie pampersa w szpitalu . Więc całe szczęście, że w moim szpitalu nie musiałam go przebieraćA ja się pochwalę że nigdy nie miałam problemów z założeniem body. Zakładałem już w szpitalu i to przez główkę
bazylia128
A takie masz kosciste zręczne raczkiJa to już wam pisałam, że się splakalam jak głupia przy zmianie pampersa w szpitalu . Więc całe szczęście, że w moim szpitalu nie musiałam go przebierać
Moja nienawidzinakladania czegokolwiek przez glowke.dobrze ze czapkijuz toleruje A Ty bylas juz na spacerze caka rodzina?Ja to już wam pisałam, że się splakalam jak głupia przy zmianie pampersa w szpitalu . Więc całe szczęście, że w moim szpitalu nie musiałam go przebierać
Nie byłam bo u nas codziennie mocno wieje . Czekam na lepszą pogodę, np w latoMoja nienawidzinakladania czegokolwiek przez glowke.dobrze ze czapkijuz toleruje A Ty bylas juz na spacerze caka rodzina?
bazylia128
No gdzie to zdjęcie?Nie byłam bo u nas codziennie mocno wieje . Czekam na lepszą pogodę, np w lato
reklama
nieagatka
on bedzie w gondoli wiec wiatr mu nie przeszkadza. Przewietrz KajtkaNie byłam bo u nas codziennie mocno wieje . Czekam na lepszą pogodę, np w lato
Dawaj fote