reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Qrwa a potem sie dziwic ze depresje poporodowe jak na takiego konowala die trafi co wpedza natke w poczucie winy.Ja juz bym do takiego lekarza nie poszla.
Masz rację, nie wrócę do niej ale szukanie pediatry będzie kolejnym wyzwaniem. Mojej przyjaciółce co karmiła mm lekarz powiedział, że mm to trucizna i ona truje swoje dziecko to 🤬😡

reklama
Zaczynam mieć pietra przed jutrem 😪, @fredka84 zadro że ciebie wzięło z nienacka 😒😒😒, dziewczyny a w ogóle czym tyłki smarujecie swoim pampersiakom ?
Dasz radę💪. Ja to widzę, że ty nie panikijesz jak ja w tej ciąży i jestes w miarę spokojna ❤️
Ja mam krem alantan, mustela i bepanten. Ten pierwszy fajnie się rozsmarowuje. Drugiego nie próbowałam a trzeci to wszyscy znają

Załączniki

• received_254026643589229.jpeg
    received_254026643589229.jpeg
    30,8 KB · Wyświetleń: 80
Może troszkę za dużo mleczka? Moja jako noworodek w szpitalu wciągała tyle ile jej dałam. Przez pierwsze dni czasem podałam mm, nie wiedziałam ile dać, położne że 40 ml, wlałam więcej i wszystko wypiła.
Mam za swoje, dzisiaj córka o 2 w nocy wstała i ryczy, konia nie ma!, wyskoczyłam jak z procy i szukam w tym bałaganie .....znalazłam, poszła sobie spać a ja nie mogłam zasnąć od 2-4, siedzę jak kapeć. O mój szef zaraz do mnie przylezie, już go słyszę...
A jak już sama nie wiem. Niby nie je tych maksymalnych dawek co są rozpisane na opakowaniu. Kręci ta buzią na wszystkie strony to muszę dać mleka. Położna mówiła żeby dać wodę, ale on jest za cwany 🤦. Zaraz pojadę po te bio gaje. Nie będę czekać aż mi przyślą.
Motylek, widzę że tez u ciebie przeboje 😜.

Hej Dziewczyny,

Po CC czuję się doskonale, poddałam się z KP, odciągam mleko daje butelkę. Podjęcie tej decyzji było dla mnie okropnie trudne, więc ryczałam dniami i nocami 😭 Wczoraj byłam u pediatry i oczywiście przez 10 minut nawijała mi jak bardzo krzywdzę dziecko nie przystawiając do piersi, że ona wie, że to się nie chce wstawać do dziecko i karmić co godzinę, że tracę więź z dzieckiem itd... 😭 Namieszała mi i znów złapałam doła, a czułam się już o niebo lepiej, super spędzałam czas z małą, przytulanie i inne przyjemności.
Młoda bardzo płacze pomiędzy 19-23, już nam kolki lekarz wmówił ale ja zauważyłam, że nic jej nie jest, ona po prostu potrzebuje być blisko i się przytulać, wtedy od razu robi się spokojna. No i mam problem, bo nie wybraliśmy jednak imienia 🙈
Lea albo Gabriela 🤔💭(mąż jest francuzem i musimy wybrać imię co i u nas i we Francji brzmi tak samo 🙈)
Mi jak położna powiedziała przy pierwszej córce że jestem wyrodną matka bo nie chcę karmić piersią to kazałam jej wyjść z mojego domu i nie wracać na kolejne wizyty , to był jej ostatni raz u mnie. Nie denerwuj się, ja wiem że teraz hormony itp , ale na prawdę nie robisz swojej córce żadnej krzywdy 😘, nie katuj się tym

reklama
Hej Dziewczyny,

Po CC czuję się doskonale, poddałam się z KP, odciągam mleko daje butelkę. Podjęcie tej decyzji było dla mnie okropnie trudne, więc ryczałam dniami i nocami 😭 Wczoraj byłam u pediatry i oczywiście przez 10 minut nawijała mi jak bardzo krzywdzę dziecko nie przystawiając do piersi, że ona wie, że to się nie chce wstawać do dziecko i karmić co godzinę, że tracę więź z dzieckiem itd... 😭 Namieszała mi i znów złapałam doła, a czułam się już o niebo lepiej, super spędzałam czas z małą, przytulanie i inne przyjemności.
Młoda bardzo płacze pomiędzy 19-23, już nam kolki lekarz wmówił ale ja zauważyłam, że nic jej nie jest, ona po prostu potrzebuje być blisko i się przytulać, wtedy od razu robi się spokojna. No i mam problem, bo nie wybraliśmy jednak imienia 🙈
Lea albo Gabriela 🤔💭(mąż jest francuzem i musimy wybrać imię co i u nas i we Francji brzmi tak samo 🙈)
Jessssui, ale mnie wkur.eiła ta baba😡.
Ty jej w ogóle nie słuchaj 🤦
Moja siostra dwoje dzieci karmiła butelką i dzieci poza nią świata nie widzą ❤️

Do góry