reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moja aktualizacja
Siedzę i sobie ryczę, ech🙄. Mały darł gębę, nie mogliśmy wyciągnąć gili i było małe spiecie. No i tama puściła. Muszę się wyryczec
Jeszcze trochę to będę w klubie psychicznie chorych jak będę tak wszystko do siebie brała🙈
No Fredka daj sobie czasu, tydzień po porodzie nadal hormony szaleją, a Ty nawet dałaś radę karpatke upiec gdzie niektóre matki w tydzień od porodu ledwo do toalety dały radę wyjść.. Dobrze Ci idzie, nie pękaj

reklama
@Ksiekt a btw jak mala? Juz ok?
Dziekuje juz w sumie ok.Choc boje sie tak mowic zeby nie zapeszyc😪dzis nawet zjadla caly sloiczek rybki z warzywami.Nue daje jej narazie rzadnych kawalkow boje sie.Nie ma goraczki ani stanu podgiraczkowego.Wszystko pcha do buzi ale zebow tez nie ma Gdyby zalezalo to od tego ze dziecko pcha do buzi wszystko co napotka na drodze moje dziecko mialoby juz chyba 3 komplet zebow😁 Wiec nie wiem co to bylo.Najdziwniejsze jest to ze bulgocze jej w nosie ald kataru nie ma wogole nic w nosie nie ma.Czasami pokasluje takim glebokim kaszlem jakby odksztuszala.Dziwne to 🤷‍♀️🤷‍♀️

Wchodzę na badanie ręczne i lekarz do mnie TAM SZYJKI U PANI TO JUZ PRATKYCZNIE NIE MA. Ja już zawał i zrobił usg najpierw Basie pomierzyl i mialyscie rację przez te dwa tygodnie dużo przyvrala. Teraz ma 2850. I jeszcze zrobil usg szyjki actam 2,5 cm. Moei ze jak na ten wiek ciąży to rewelacja A przy badaniu musiałam być jakoś za bardzo spieta. Nie wiem tak to mozliwe. Za tydzien do szpitala. Wymazu się podobno na planowane cc nie robi. Jak nic się wcześniej nie wydarzy to po weekendzie w szpitalu cc. Czyli najpóźniej. 08.03 dzień kobiet.

Wchodzę na badanie ręczne i lekarz do mnie TAM SZYJKI U PANI TO JUZ PRATKYCZNIE NIE MA. Ja już zawał i zrobił usg najpierw Basie pomierzyl i mialyscie rację przez te dwa tygodnie dużo przyvrala. Teraz ma 2850. I jeszcze zrobil usg szyjki actam 2,5 cm. Moei ze jak na ten wiek ciąży to rewelacja A przy badaniu musiałam być jakoś za bardzo spieta. Nie wiem tak to mozliwe. Za tydzien do szpitala. Wymazu się podobno na planowane cc nie robi. Jak nic się wcześniej nie wydarzy to po weekendzie w szpitalu cc. Czyli najpóźniej. 08.03 dzień kobiet.
piękna data ❤️ja w dzień kobiet mam ostatnie prenatalne

reklama
hmm u mnie sie wymaz robi zawsze, czy planowane cc czy nie. Faktycznie taka szyjka to spoko wynik na tym etapie.
Za tydzien bedzie miec ciut ponad 3kg wiec super.

Do góry