reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przepraszam że odciągnę was od cycowych problemów (choć sama je uwielbiam i mam nadzieję że znów chociaż trochę uda mi się karmić cycem) ale mam moje wyniki z lab z dzisiaj. Generalnie są dobre (nie jestem lekarzem ale skoro wszystko w normie to chyba znaczy ok).
Jedyne co poza norma to hemoglobina ale tylko 0,4 od normy. No i moje leukocyty. Wyobraźcie sobie (wiem że wy to wiecie ale ja złośliwa jestem świadomie) że niespełna 2 tygodnie temu odstawiłam accofil a moje leukocyty teraz wynoszą 5.98 gdzie norma jest 4,1-10,9 w moim lab. Czybym rację miała? I wy też? A dodać trzeba zapalenie pęcherza... Bo posiew wyszedł dodatni. Ot tak satysfakcję mam.
no to super że opadły jest dzisiaj co lekarzowi powiedzieć na wizycie 😉swoją drogą ciekawe co powie 🤣

reklama
reklama
Do góry