reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A pije wodę z bidonu?
Jak nie to szukaj pediatry albo jedzcie na pomoc nocną/świąteczną, tam w weekendy zawsze ktoś jest i musi musi przyjąć. Zazwyczaj tam jest internista, natomiast u nas taka pomoc jest przy szpitalu wiec do niemowląt wołają zawsze pediatre.
Zjadla ok.200ml mleka.Wode to pije jak chce roznie.Zawsze ma do niej dostep.Ale bardziej to troche sie napije pozniej bawi sie.Dzis przynajmniej jest bardziej swoja tzn.troche muczy i jojczy ale tez zachowuje sie jak wczesniej.

reklama
Zjadla ok.200ml mleka.Wode to pije jak chce roznie.Zawsze ma do niej dostep.Ale bardziej to troche sie napije pozniej bawi sie.Dzis przynajmniej jest bardziej swoja tzn.troche muczy i jojczy ale tez zachowuje sie jak wczesniej.
moze czuje sie lepiej, dzieci szybko dochodza do siebie. Moja czesto choruje, glownie gardlo, a co za tym idzie kaszel i wymioty wiec dla mnie to juz chleb powszedni…

moze czuje sie lepiej, dzieci szybko dochodza do siebie. Moja czesto choruje, glownie gardlo, a co za tym idzie kaszel i wymioty wiec dla mnie to juz chleb powszedni…
Nie wiem jak dajesz rade ja myslalam ze zwariuje.Dzis w nocy wstala i zaczela swoje marudzenie pozniej byl placz.Posmarowalam dziasla dalam nurofen i przespala cala noc bez pobudki😱

Nie wiem jak dajesz rade ja myslalam ze zwariuje.Dzis w nocy wstala i zaczela swoje marudzenie pozniej byl placz.Posmarowalam dziasla dalam nurofen i przespala cala noc bez pobudki😱
mowilam 😉 ona sie zle czuje, boli ja albo gardlo albo zeby to marudzi. Nueofen sprawi ze stan zapalny zniknie wczesniej wiec jesli przez 2 dni podasz co 8h to nie zaszkodzi jej, a jesli to tylko deobna infekcja to w pon juz bedzie ok. Jesli nie to pojdziesz do lekarza. Grunt zeby pila chociaz mleko zeby sie nie odwodnila.

mój ma prawie 1,5 roku a nadal nie wyrabiam jak on choruje, a mieliśmy już 2 razy jelitowke, a katar to on ma cały czas. Tylko mój nigdy nie ma gorączki, taki egzemplarz.

Oj to wspolczuje synkowi na przyszlosc bo ja jestem egzemplarz z katarem caly rok.Rqz bardziej raz mniej.Chusteczki higieniczne zawsze pod reka musza byc😉

reklama
Cisza i spokój na naszym forum @DagLer , @Justi92 i @fredka84 zatonęły w urokach macierzyństwa 😁, u mnie ostatni weekend z brzuszkiem i już za tydzień powiekszeni będziemy też o jednego domownika, chociaż w piątek na ktg wyszły mi takie skurcze że heja, lekarz kazał obserwować i wieczorem jechać do kliniki jakby co , ale no-spa i przeszło, wczoraj wieczorem też to samo, no myślałam że w nocy będę jechała na porodówkę, ale jeszcze się trzymam heheh 🤣

Do góry