nieagatka
Fanka BB :)
starsza chodzila z mezem odkad miala 5 miesiecy, a w zlobku zaczela majac 1,5 roku.Natalka ma dopiero 10 miesięcy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
starsza chodzila z mezem odkad miala 5 miesiecy, a w zlobku zaczela majac 1,5 roku.Natalka ma dopiero 10 miesięcy.
surowe jablko to najniebezpieczniejszy owoc ze wszytskich. Najczetsza przyczyna zadlawien i problemow. Lepiej sobie odpuscic na poczatku. Banan, gruszka, cytrusy na ktore jest teraz sezon, kiwi, winogrona, avocado.A dajesz tam też surowe jabłko kawałki czy inne twarde owoce
Tak, ale bazylia daje w gryzaku bbox stąd moje pytanie czy wkłada tam też te twarde owoce bo mam trochę obaw bo o ile gruszkę się da zdusic w tym gryzaku to jabłko jest twarde. Adaś banany, cytrusy, kiwi, awokado, mango, gotowane warzywa je już w słupkach, ale np tartych, gniecionych czy papek już za bardzo nie chce jeść więc szukam alternatywy.surowe jablko to najniebezpieczniejszy owoc ze wszytskich. Najczetsza przyczyna zadlawien i problemow. Lepiej sobie odpuscic na poczatku. Banan, gruszka, cytrusy na ktore jest teraz sezon, kiwi, winogrona, avocado.
Przy tym gryzaki nie możliwości zadlawienia.surowe jablko to najniebezpieczniejszy owoc ze wszytskich. Najczetsza przyczyna zadlawien i problemow. Lepiej sobie odpuscic na poczatku. Banan, gruszka, cytrusy na ktore jest teraz sezon, kiwi, winogrona, avocado.
Natalce się to sprawdza. Nie jest w stanie rozgryźć tej siateczki. Rozdziamga sobie super jabłuszko.Tak, ale bazylia daje w gryzaku bbox stąd moje pytanie czy wkłada tam też te twarde owoce bo mam trochę obaw bo o ile gruszkę się da zdusic w tym gryzaku to jabłko jest twarde. Adaś banany, cytrusy, kiwi, awokado, mango, gotowane warzywa je już w słupkach, ale np tartych, gniecionych czy papek już za bardzo nie chce jeść więc szukam alternatywy.
Jabłuszko można zetrzec na tarce, można skrobać łyżeczką.Tak, ale bazylia daje w gryzaku bbox stąd moje pytanie czy wkłada tam też te twarde owoce bo mam trochę obaw bo o ile gruszkę się da zdusic w tym gryzaku to jabłko jest twarde. Adaś banany, cytrusy, kiwi, awokado, mango, gotowane warzywa je już w słupkach, ale np tartych, gniecionych czy papek już za bardzo nie chce jeść więc szukam alternatywy.
a ok. Skoro juz tak je to wg mnie na taki gryzak jest za pozno. To jest dla maluszkow, ktore dopiero zaczynaja, a Twoj wydaje sie radzic sobie juz z kawalkami, skoro slupki ogarnia.Tak, ale bazylia daje w gryzaku bbox stąd moje pytanie czy wkłada tam też te twarde owoce bo mam trochę obaw bo o ile gruszkę się da zdusic w tym gryzaku to jabłko jest twarde. Adaś banany, cytrusy, kiwi, awokado, mango, gotowane warzywa je już w słupkach, ale np tartych, gniecionych czy papek już za bardzo nie chce jeść więc szukam alternatywy.
nie doczytalam ze o gryzak chodzi. Tak, wiem jak to dziala.Przy tym gryzaki nie możliwości zadlawienia.
Właśnie takich już nie chce, ścieram do kaszki, ale najchętniej odgryzlby kawałek tego co aktualnie jem. On już nawet zupę gęstą dostaje bo chce jeść ręką bo łyżka już bee i się wyginaJabłuszko można zetrzec na tarce, można skrobać łyżeczką.
To ja chyba jednak kupię ten gryzak . Wszystko co miękkie ogarnia, ale ostatnio trafiła się łykowata marchew i trochę mi stracha narobił.a ok. Skoro juz tak je to wg mnie na taki gryzak jest za pozno. To jest dla maluszkow, ktore dopiero zaczynaja, a Twoj wydaje sie radzic sobie juz z kawalkami, skoro slupki ogarnia.
A ze papek nie chce to tez mnie nie dziwi. Wiele dzieci ok 10-12 miesiaca odrzuca papki, woli kawalki. A potem im sie znowu odmienia