reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeść 😭to jest tragedia cała się denerwuje przez to🤦‍♀️🤷🤷) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam 🤦‍♀️😪😪
Cyca trochę mlekiem smaruj żeby smaka złapała to moze wtedy zacznie ssać

Jessssui, wiesz jak fajnie się cię czyta 😊. Aż się serce raduje😊
Kuźwa, żeby mi też tak dobrze dziecko zrobili 😜. Ostatnio dostałam na USG takie mega wyraźne zdjęcie małego i moja sister się zastanawiala do kogo podobny. A ja mówię, że może do pana z laboratorium 😜. Dobrze, że mąż mnie nie słyszy bo już by zjebka była 😜.
A jeśli chodzi o rozwarcie to zrobię wam foto 😂. Kuwa, ale myśl 🤩. Następnym razem zapytam rodzinki męża czy im pokazać 🤩
Leon, bardzo ładne imię ❤️. A poka jak wygląda ❤️
Jeśli chodzi o wyprawkę, to pamiętasz, że mam chyba trochę za dużo wszystkiego? No i spiworkow mam 8😜🤦🤦. 3 szt w rozmiarze 62 a reszta trochę większe. Mam też 2 rożki, bo może w tym będzie dzieć wolał spać 🤔
Na pewno dobrze zrobili 😜. Będzie najlepszy i najfajniejszy na całym światku ♥️.
Ja też myślałam ,że mam Wszytskiego za dużo ...ale po parunastu dniach połowę odrzuciłam ,bo było niewygodne dla małego albo dla mnie 🙈. Myślałam ,ze będę małego stroić w spodenki jeansowe, w bluzeczki ... Spodenki okazały się za sztywne i miałam wrażenie ,że krępują ruchy . A bluzeczki ..hmmm po walce z bodami 🤣🤣to już bluzeczek mi się odechciewalo 🤭. I u nas przodowały same bodziaki ,spodenki dresowe albo polspiochy. Dokupowalam Sporo rzeczy jeszcze później ,bo już byłam świadoma co chce i z czym będzie najwygodniej .
W sumie to nie wiem , Fredzia a może Ty już urodziłaś 🤔długo nie wchodziłam na forum,bo w pracy miałam meksyk 🥴,mężowi zmiany pomieszali i jedne wielkie kombinacje. wszytsko na szybciaka ,że czasu było brak ...
Zara doczytam ,jak coś 🤣

Patrz na to, zamykasz i bierzesz na spacery, gdzie tam chcesz. Niunia się z tym nie rozstawala. Pakujemy w to duzo różnego jedzenia, łatwe do czyszczenia.

A ja mam takie coś, też jest spoko 😉

Załączniki

• IMG_20220216_153557.jpg
    IMG_20220216_153557.jpg
    850,7 KB · Wyświetleń: 48
Ja się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeść 😭to jest tragedia cała się denerwuje przez to🤦‍♀️🤷🤷) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam 🤦‍♀️😪😪

Nie obwiniaj się.. To nie Twoja wina.. Oby zaczęła ładnie jeść ✊✊😘

reklama
Do góry