Kachar
Fanka BB :)
W smyku są do kupieniaSkad ty to masz? Swietne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W smyku są do kupieniaSkad ty to masz? Swietne
Cyca trochę mlekiem smaruj żeby smaka złapała to moze wtedy zacznie ssaćJa się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeśćto jest tragedia cała się denerwuje przez to
) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam
![]()
Na pewno dobrze zrobiliJessssui, wiesz jak fajnie się cię czyta. Aż się serce raduje
Kuźwa, żeby mi też tak dobrze dziecko zrobili. Ostatnio dostałam na USG takie mega wyraźne zdjęcie małego i moja sister się zastanawiala do kogo podobny. A ja mówię, że może do pana z laboratorium
. Dobrze, że mąż mnie nie słyszy bo już by zjebka była
.
A jeśli chodzi o rozwarcie to zrobię wam foto. Kuwa, ale myśl
. Następnym razem zapytam rodzinki męża czy im pokazać
Leon, bardzo ładne imię. A poka jak wygląda
Jeśli chodzi o wyprawkę, to pamiętasz, że mam chyba trochę za dużo wszystkiego? No i spiworkow mam 8. 3 szt w rozmiarze 62 a reszta trochę większe. Mam też 2 rożki, bo może w tym będzie dzieć wolał spać
![]()
Patrz na to, zamykasz i bierzesz na spacery, gdzie tam chcesz. Niunia się z tym nie rozstawala. Pakujemy w to duzo różnego jedzenia, łatwe do czyszczenia.
Ja się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeśćto jest tragedia cała się denerwuje przez to
) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam
![]()
One wszystkie wyglądają jak grzechotki i dodatkowo z jedzonkiem, superA ja mam takie coś, też jest spoko![]()
One wszystkie wyglądają jak grzechotki i dodatkowo z jedzonkiem, super