Kachar
Fanka BB :)
W smyku są do kupieniaSkad ty to masz? Swietne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W smyku są do kupieniaSkad ty to masz? Swietne
Cyca trochę mlekiem smaruj żeby smaka złapała to moze wtedy zacznie ssaćJa się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeść to jest tragedia cała się denerwuje przez to) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam
Na pewno dobrze zrobili . Będzie najlepszy i najfajniejszy na całym światku .Jessssui, wiesz jak fajnie się cię czyta . Aż się serce raduje
Kuźwa, żeby mi też tak dobrze dziecko zrobili . Ostatnio dostałam na USG takie mega wyraźne zdjęcie małego i moja sister się zastanawiala do kogo podobny. A ja mówię, że może do pana z laboratorium . Dobrze, że mąż mnie nie słyszy bo już by zjebka była .
A jeśli chodzi o rozwarcie to zrobię wam foto . Kuwa, ale myśl . Następnym razem zapytam rodzinki męża czy im pokazać
Leon, bardzo ładne imię . A poka jak wygląda
Jeśli chodzi o wyprawkę, to pamiętasz, że mam chyba trochę za dużo wszystkiego? No i spiworkow mam 8. 3 szt w rozmiarze 62 a reszta trochę większe. Mam też 2 rożki, bo może w tym będzie dzieć wolał spać
Patrz na to, zamykasz i bierzesz na spacery, gdzie tam chcesz. Niunia się z tym nie rozstawala. Pakujemy w to duzo różnego jedzenia, łatwe do czyszczenia.
Ja się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeść to jest tragedia cała się denerwuje przez to) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam
One wszystkie wyglądają jak grzechotki i dodatkowo z jedzonkiem, superA ja mam takie coś, też jest spoko
One wszystkie wyglądają jak grzechotki i dodatkowo z jedzonkiem, super