reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie takich już nie chce, ścieram do kaszki, ale najchętniej odgryzlby kawałek tego co aktualnie jem. On już nawet zupę gęstą dostaje bo chce jeść ręką bo łyżka już bee i się wygina
pozwol mu. Daj mu lyzeczke, Ty karm go druga. Niech eksperymentuje, tylko tak sie nauczy. Najwazniejsz eto obserwowac i nie wpadac w panike jak np sie zakrztusi - to proces, dzieci tak ucza sie jesc. Tylko w taki sposob zaczynaja ogarniac ze poza papka ostnieja inna konsystencja i co innego trzeba jezykiem i zebami zrobic zeby sobie z tym poradzic. Polecam np pancakes albo muffinki warzywne.
Ala antkowe ma mase przepisow dla takich maluchow, zdrowo i nie papki - dobre do eksperymentow.

reklama
Skad ty to masz? Swietne
Patrz na to, zamykasz i bierzesz na spacery, gdzie tam chcesz. Niunia się z tym nie rozstawala. Pakujemy w to duzo różnego jedzenia, łatwe do czyszczenia.

Załączniki

• 20220216_153749.jpg
    20220216_153749.jpg
    975,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 20220216_153937.jpg
    20220216_153937.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 64
@Justi92 a Jak Ty się czujesz?? Jak maleństwo?? 😘
Ja się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeść 😭to jest tragedia cała się denerwuje przez to🤦‍♀️🤷🤷) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam 🤦‍♀️😪😪

Ja się czuje świetnie z małą wszystko w porządku czekamy na usg główki i jesli Hania się rozkręci z jedzeniem(bo narazie nie chce mi wg jeść 😭to jest tragedia cała się denerwuje przez to🤦‍♀️🤷🤷) to jutro pójdziemy do domu. Pod warunkiem że zacznie jeść.... Jakie to stresujące.. Ja już mam doła ze sobie z dzieckiem nie radzę i wg że mi jeść nie chce i oczywiście winą siebie obarczam 🤦‍♀️😪😪
w sensie z butelki nie chce? Malutka jest, nie umie ssac. Strzykawka podawajcie malutkie ilosci

reklama
Do góry