reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak myślałam, że u ciebie dziewczynka. Ja z moim Adasiem mdłości miałam takie, że na palcach 1 ręki można liczyć a wymiotów 0 nawet mnie nie ciągnęło jakoś, więc coś w tym jest, że na chłopca to super samopoczucie w ciąży i poprawia się uroda
Na urode nie moge narzekac🤣
Za to samopoczucie masakra.
Dzis troszke lepiej…
Wczesniej chyba nie ma sensu, bo wynik moze byc zakłamany pezez zastrzyk. Zalezy jaką masz dawkę...

Mnie ratował imbir, tabletki prevomit i woda z cytryną. Smak imbiru fo dzisiaj mi sie kojarzy z pierwszym trymestrem 😉
Gratuluję Córeczki!

U mnie nie działało to, u córki skórę mkalam idealną a u synka ciągle jakieś krostki. W pierwszej ciazy nikt mi nie wierzyl, ze będę miec córkę. Jeszcze mi fryzjerka wróżyła na podstawie kształtu brzuszka synka 😂
wczoraj bylo wszystko probowane wierz mi… to byl najgorszy dzien w moim zyciu:(
Imbir gumy cytryna wszystko bylo…:/

Cześć Kobitki jak tam u Was dziś samopoczucie? @Szyszka99 rozpakowana już na sali? Ja już ostatecznie mam termin na 15stego, jak to mój powiedział ma wtedy dyżur więc zrobi mi CC na spokojnie, więc wnioskuję że pewnie gdzieś popołudniu 🤔 cieszę się ostatnimi podrygami snu.. Wczoraj odsypiałam cały dzień bo w nocy miałam akcje porodowa na łóżku obok-dziewczyna zaczęła rodzic i zabrali ją na porodówkę dopiero koło 1 w nocy bo akcja nie postępowała a miała wywoływany poród w 36tc bo dziecko miało zle przepływy.
Ogólnie to czekam dalej na obchód, przy sobocie to chodzą jak chcą, bo od czwartku słyszę ze jutro zrobią mi usg kontrolne czy mała przybrala coś czy nie i codziennie mija ten jutrzejszy dzień i dalej usg nie było 🤷 trochę mnie to wkurw..a 🤬 bo w sumie oprócz ktg codziennie rano to nie mam żadnych innych badań 🤷 ja wiem ze usg żeby pokazało czy coś przyrosła musi mieć przynajmniej tydzień odstępu no ale kufa niech się określa kiedy a nie tak codziennie zbywać 😳

Hej dziewczyny. U mnie wczoraj okropnie, byłam z Natalka na usg bo ma biegunki i słabo jadła. A tutaj usg dla dzieci na ci to się na się niemożliwe. No ale ja zalatwilam;) niby wszystko ok w usg ale ssaki dalej czy to możliwe że od zabkowanie? Dostalysmy debridat. Nie wiem co tam i kto tam mnie chciał wykluczyć za zejście naturalne :o😅jeszcze nie doczytalam ale spoko od kad jwst Natusia takie 4zeczy mnie nie ruszaja ;) @Kasiekt zlotko Natusia jeszcze nie mówi chyba tak jak Miska, tzn nie mówi jeszcze świadomie MAMO, TATO. U nas to jest bardziej mama mama, aaammmm, koko i takie swoje ale bardzo dużo się śmieje. Ona wogole jakoś inaczej niż wszystkie dzieci np najpierw zaczęła stać zanim usiadła:) jeszcze nie chodzi, coś ja blokuje, stoi sobie przy mebli, łóżku, ławie. Do mamy się uśmiecha rzadziej, chyba już za nudna jestem A najbardziej do taty i babci. Babcie z daleka usłyszy to łapie się za policzki i cieszy :)

Dziewczyny jeszcze jedno Natalka ostatnio zaczela mi zgrzytac ząbkami i kuwa pluje cały czas. Czy powinno mnie to niepokoić? Ja nie wiem co to za egzemplarz mi się trafił:) aha mamy zalecenia kategoryczny zakaz karmienia w nocy no i od wczoraj zaczęliśmy także noc nie przespana:)

Wercia jak juz urodzisz to zobaczysz wyjscie samej do Biedry to bedzie rozrywka i tylko na to bedziesz czekala-wspomnisz moje slowa😅
No wiesz my mamuski invitrowe wiemy chyba za duzo.Wszystko przezywamy bo ta walka czasami przeciez kilkunastoletnia swoje nam w glowach robi.
No tak bardzo duzo jest kobiet,par ktore dotyka nieplodnosc czy to pierwotna czy wtorna.
A Ty juz tylko mysl pozytywnie bo lada dzien Kajetan bedzie z Toba😘
Hehehehe dokładnie wyjście do biedry to teraz rozrywka

Tak myślałam, że u ciebie dziewczynka. Ja z moim Adasiem mdłości miałam takie, że na palcach 1 ręki można liczyć a wymiotów 0 nawet mnie nie ciągnęło jakoś, więc coś w tym jest, że na chłopca to super samopoczucie w ciąży i poprawia się uroda
U mnie z Natalka prawie wcale mdłości A buzia promienna, z Basia ledwo żyłam zwłaszcza wieczorami przez 3 miesiące A ryjekjak kwazimodo ;) chyba że to subiektywne odczucia.

Dziewczyna oglądamy The fall, ale mnie wciągnęła. Oglądamy nocami bo i tak teraz nie śpimy. Ale powiem wam że są momenty że sama bym się bała to oglądać:)

Hej dziewczyny. U mnie wczoraj okropnie, byłam z Natalka na usg bo ma biegunki i słabo jadła. A tutaj usg dla dzieci na ci to się na się niemożliwe. No ale ja zalatwilam;) niby wszystko ok w usg ale ssaki dalej czy to możliwe że od zabkowanie? Dostalysmy debridat. Nie wiem co tam i kto tam mnie chciał wykluczyć za zejście naturalne :o😅jeszcze nie doczytalam ale spoko od kad jwst Natusia takie 4zeczy mnie nie ruszaja ;) @Kasiekt zlotko Natusia jeszcze nie mówi chyba tak jak Miska, tzn nie mówi jeszcze świadomie MAMO, TATO. U nas to jest bardziej mama mama, aaammmm, koko i takie swoje ale bardzo dużo się śmieje. Ona wogole jakoś inaczej niż wszystkie dzieci np najpierw zaczęła stać zanim usiadła:) jeszcze nie chodzi, coś ja blokuje, stoi sobie przy mebli, łóżku, ławie. Do mamy się uśmiecha rzadziej, chyba już za nudna jestem A najbardziej do taty i babci. Babcie z daleka usłyszy to łapie się za policzki i cieszy :)
Mój syn też najpierw wstał a potem usiadł😅
Aa i najpierw wyszła mu górna dwojka a długo potem jedynki😅😉też zgrzyta i czasem pluje🤣 myślę, że to normalne 😉

reklama
Do góry