reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Taaak mam takie same wyniki jak Ty:)))) gratuluje!!!!
Tak myślałam, że u ciebie dziewczynka. Ja z moim Adasiem mdłości miałam takie, że na palcach 1 ręki można liczyć a wymiotów 0 nawet mnie nie ciągnęło jakoś, więc coś w tym jest, że na chłopca to super samopoczucie w ciąży i poprawia się uroda

reklama
Przecież 22 to już za chwilę. Byłaś na ktg? Jeśli masz stawić się 21 to zjedz śniadanie, na pewno tego dnia CC nie będzie. Zresztą jeszcze potrzebna konsultacja anestezjologa. Mnie na konsultację przez cały szpital na wózku inwalidzkim wiozła położna, jak podjechała machiną to nie chciałam wsiadać. Szybko mnie przekonała, daleko w cholerę i na pewno w drodze powrotnej bym urodziła, wszak od trzech miesięcy nie chodziłam😂
a u mnie przyjecie na oddzial 8h00 - mialam nie jesc od 22h dnia wczesniejszego, test na covid, welfron i wizyta anastezjologa i o 10h00 cc.
@fredka84 takie obawy sa normalne, hormony szaleja, a przy tym tak ju blisko ze i chcialabys i sie boisz. Wszytsko co czujesz sie normalne. Ostatnia prosta!

Tak myślałam, że u ciebie dziewczynka. Ja z moim Adasiem mdłości miałam takie, że na palcach 1 ręki można liczyć a wymiotów 0 nawet mnie nie ciągnęło jakoś, więc coś w tym jest, że na chłopca to super samopoczucie w ciąży i poprawia się uroda
ja na obie moje baby - 0 wymiotow, ale mdlosici starszliwe przez caly pierwszy trymestr.

Plan przytulanek już jest rozpisany 🤣🤣Trzeba się dostosować 😃Aby tylko się udało a będę szczęśliwa ale czy to możliwe aby przy pierwszym monitoringu się tak udało 🤔🤔zobaczymy co życie przyniesie 🥰Lekarz kazał mi 16 dni po zastrzyku zrobić test ciążowy jak myślisz można wcześniej ??

Wczesniej chyba nie ma sensu, bo wynik moze byc zakłamany pezez zastrzyk. Zalezy jaką masz dawkę...

Moze to jednorazowa akcja ale jak sie powtorzy to pogadam z nim bo 15. Mam wizyte
Wczesniej az tak nie bylo

Mnie ratował imbir, tabletki prevomit i woda z cytryną. Smak imbiru fo dzisiaj mi sie kojarzy z pierwszym trymestrem 😉
Gratuluję Córeczki!

U mnie nie działało to, u córki skórę mkalam idealną a u synka ciągle jakieś krostki. W pierwszej ciazy nikt mi nie wierzyl, ze będę miec córkę. Jeszcze mi fryzjerka wróżyła na podstawie kształtu brzuszka synka 😂

Wczesniej chyba nie ma sensu, bo wynik moze byc zakłamany pezez zastrzyk. Zalezy jaką masz dawkę...

Mnie ratował imbir, tabletki prevomit i woda z cytryną. Smak imbiru fo dzisiaj mi sie kojarzy z pierwszym trymestrem 😉
Gratuluję Córeczki!

U mnie nie działało to, u córki skórę mkalam idealną a u synka ciągle jakieś krostki. W pierwszej ciazy nikt mi nie wierzyl, ze będę miec córkę. Jeszcze mi fryzjerka wróżyła na podstawie kształtu brzuszka synka 😂
Pregnyl 5000 taka mam dawkę

reklama
Do góry