Ważne , że Ci przedłużyli, ja też byłam w podobnej sytuacji, umowa na okres próbny kończyła mi się w 10 TC czyli nie musieli przedłużać. Tyle że ja im od razu powiedziałam o ciąży bo byłam pewna że mi się skończy umowa i skończę pracę, ale przedłużyli do dnia porodu i jeszcze tu siedzę ale panuje max do świąt wielkanocnych.Tez bym drugi raz nie brała zwłaszcza że encorton to steryd.
Dziewczyny gratuluję dziewuszek.
Ja dzisiaj w pracy po miłych wakacjach na koszt nfz. I powiem wam że spotkała mnie miła i nie miła informacja. Albo oczywiście hormony ciążowe zrobiły swoje. Szefowa mi powiedziała że mam wyprowadzać papiery i spadać na zwolnienie. Fakt że mimo wszystko dostanę przedłużenie umowy jakoś tego nie pokolorował. Smutno mi i tyle. Bo ja lubię swoją pracę, nie jest ciężka ani niebezpieczna.
reklama
Jeżeli jesteś w min 12 tygodniu ciąży w dniu kiedy kończy Ci się umowa to muszą przedłużyć, jeżeli masz wcześniejszą ciążę to nie muszą.W ciąży nie mogą zwolnić, umowa i tak przedłużona jest do końca ciąży.
motylek24
Fanka BB :)
Dlaczego ci smutno , muszą poszukać kogoś , jesteś w ciąży bliźniaczej, sama nie wiesz jak długo będziesz mogła pracować. Dostałaś umowę na trzy lata to super.Nie wyraziłam się jasno. Dadzą mi 3 letnią umowę żebym miała gdzie wrócić i mogła się wykazać. Ale dalej mi smutno.
E tam babo! Ciesz sie!!! Swietna wiadomosc!!! Teraz masz czas na dbanie o dzieci i siebie! Potem nadrobisz!Nie wyraziłam się jasno. Dadzą mi 3 letnią umowę żebym miała gdzie wrócić i mogła się wykazać. Ale dalej mi smutno.
ciesz się kobietko że będziesz miała gdzie wrócić a teraz dbaj o siebie spędzaj czas z najbliższymi w domciu i czekaj na te skarby w brzuszku co są a pracą się nie martw bo nie ma czymTez bym drugi raz nie brała zwłaszcza że encorton to steryd.
Dziewczyny gratuluję dziewuszek.
Ja dzisiaj w pracy po miłych wakacjach na koszt nfz. I powiem wam że spotkała mnie miła i nie miła informacja. Albo oczywiście hormony ciążowe zrobiły swoje. Szefowa mi powiedziała że mam wyprowadzać papiery i spadać na zwolnienie. Fakt że mimo wszystko dostanę przedłużenie umowy jakoś tego nie pokolorował. Smutno mi i tyle. Bo ja lubię swoją pracę, nie jest ciężka ani niebezpieczna.
Kachar
Fanka BB :)
Boję się że wyjdzie + i mnie nie przyjmą prywatnie i odeślą do szpitala państwowo, a tyle " dobroci" słyszałam o naszym szpitalu, że rączki opadająa czemu test to problem?
Kolezanko droga mam dziecko z In vitro i doskonale wiem co to za grupa ,jeśli nie masz nic ciekawego do napisania w moich postach to nie pisz proste i logiczne PozdrawiamTo chyba grupa dla dziewczyn w ciąży po in vitro czy coś pomieszalam?
Kochana na to wychodź ,że jeśli pierwsze mam z In vitro to już nie mam prawa wejść na grupę bo przecież chce naturalnie A nie z In vitro brak słówno i starania naturalne nie wykluczaja faktu, ze po in vitro.
I calkiem mozliwe, ze uslyszy, ze wstyd albo nie wiem, ze hipokrytka jest
Dziękuję za obronę Ale ewidentnie nie powinnam się udzielać bo chce naturalnieona ma pierwsze dziecko z ivf i stara się i drugie naturalne? Po co te śmiechy?
reklama
Dokładnie od 5 lat zaczęłam w 2017 starania A w 2018 dowiedziałam się o tym ,że 3 transfer udanyPaulina jest od lat tutaj i tez po in vitro .Amen.