reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tez bym drugi raz nie brała zwłaszcza że encorton to steryd.

Dziewczyny gratuluję dziewuszek.

Ja dzisiaj w pracy po miłych wakacjach na koszt nfz. I powiem wam że spotkała mnie miła i nie miła informacja. Albo oczywiście hormony ciążowe zrobiły swoje. Szefowa mi powiedziała że mam wyprowadzać papiery i spadać na zwolnienie. Fakt że mimo wszystko dostanę przedłużenie umowy jakoś tego nie pokolorował. Smutno mi i tyle. Bo ja lubię swoją pracę, nie jest ciężka ani niebezpieczna.
Ważne , że Ci przedłużyli, ja też byłam w podobnej sytuacji, umowa na okres próbny kończyła mi się w 10 TC czyli nie musieli przedłużać. Tyle że ja im od razu powiedziałam o ciąży bo byłam pewna że mi się skończy umowa i skończę pracę, ale przedłużyli do dnia porodu i jeszcze tu siedzę 😉 ale panuje max do świąt wielkanocnych.

reklama
Tez bym drugi raz nie brała zwłaszcza że encorton to steryd.

Dziewczyny gratuluję dziewuszek.

Ja dzisiaj w pracy po miłych wakacjach na koszt nfz. I powiem wam że spotkała mnie miła i nie miła informacja. Albo oczywiście hormony ciążowe zrobiły swoje. Szefowa mi powiedziała że mam wyprowadzać papiery i spadać na zwolnienie. Fakt że mimo wszystko dostanę przedłużenie umowy jakoś tego nie pokolorował. Smutno mi i tyle. Bo ja lubię swoją pracę, nie jest ciężka ani niebezpieczna.
ciesz się kobietko że będziesz miała gdzie wrócić a teraz dbaj o siebie spędzaj czas z najbliższymi w domciu i czekaj na te skarby w brzuszku co są a pracą się nie martw bo nie ma czym

no i starania naturalne nie wykluczaja faktu, ze po in vitro.
I calkiem mozliwe, ze uslyszy, ze wstyd albo nie wiem, ze hipokrytka jest 🤦🏻‍♀️😂😆🤦🏻‍♀️
Kochana na to wychodź ,że jeśli pierwsze mam z In vitro to już nie mam prawa wejść na grupę bo przecież chce naturalnie A nie z In vitro 😊brak słów

reklama
Do góry