masz rację zaraz znowu zmieni się temat wątkuProponuje dac spokoj taki dyskusjom bo to zawsze sie gownoburza konczy
reklama
PopieramProponuje dac spokoj taki dyskusjom bo to zawsze sie gownoburza konczy
Ja dziś idę laski na tę policję . Jeszcze sobie fajkę do buzi włożę i normalnie prawdziwa patologia ze mnie
A ty co dzis taka zadowolona z życia, hemasz rację zaraz znowu zmieni się temat wątku
nieagatka
Fanka BB :)
a nie jest tak jak z wiekszoscia lekow, ze jesli wymioty nastepuja po ponad 30min to dawke przyjmuje sie za wchlonieta?Ja bym wziela,nie wiadomo czy to sie juz wchlonelo,obydwie cie nie zabija .Ale lepiej chyba troche wiecej niz wcale.Tak mysle.
Przynajmniej mi tak zawsze mowili…
annemarie
Fredka,dlaczego mnie to nie dziwi...pasuje mi ta policja do ciebiePopieram
Ja dziś idę laski na tę policję . Jeszcze sobie fajkę do buzi włożę i normalnie prawdziwa patologia ze mnie
annemarie
Nie wiem,wiem ze sa leki ktore szybciej i dluzej sie wchlaniaja.a nie jest tak jak z wiekszoscia lekow, ze jesli wymioty nastepuja po ponad 30min to dawke przyjmuje sie za wchlonieta?
Przynajmniej mi tak zawsze mowili…
Mi tak nigdy nikt nie mowil
Dzis wymiotuje co godzine z zegarkiem w reku. I tak wiecej czasu na wchloniecie nie dostana:/Nie wiem,wiem ze sa leki ktore szybciej i dluzej sie wchlaniaja.
Mi tak nigdy nikt nie mowil
jaaa? Bo jeszcze rano do wieczora nie jeden mnie wqrwiA ty co dzis taka zadowolona z życia, he
nieagatka
musisz dotrwac do konca pierwszego trymestru, potem powinno byc lepiej.Dzis wymiotuje co godzine z zegarkiem w reku. I tak wiecej czasu na wchloniecie nie dostana:/
Choc moja gin mowila, ze jesli wynioty ds naprawde silne to mozna brac leki na to zeby to uspokoic. Nie wiem czy Twoj gin Ci wspominal.
Daje corcia popalic matce…
reklama
Moze to jednorazowa akcja ale jak sie powtorzy to pogadam z nim bo 15. Mam wizytemusisz dotrwac do konca pierwszego trymestru, potem powinno byc lepiej.
Choc moja gin mowila, ze jesli wynioty ds naprawde silne to mozna brac leki na to zeby to uspokoic. Nie wiem czy Twoj gin Ci wspominal.
Daje corcia popalic matce…
Wczesniej az tak nie bylo