reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moze to jednorazowa akcja ale jak sie powtorzy to pogadam z nim bo 15. Mam wizyte
Wczesniej az tak nie bylo
Ja zulam gumy pregna vomi na wymioty , chociaż u mnie był pawik po śniadaniu a resztę dnia same mdlosci, po 12 tygodniu minęło jak ręką odjął, ale współczuję ci kochana, trzymaj się 😘

reklama
a nie jest tak jak z wiekszoscia lekow, ze jesli wymioty nastepuja po ponad 30min to dawke przyjmuje sie za wchlonieta?
Przynajmniej mi tak zawsze mowili…
Tez bym drugi raz nie brała zwłaszcza że encorton to steryd.
@Dzoannna masz już wyniki nifty? Ja miałam w środę i na szczęście wszystko ok i będzie dziewucha 😉
Taaak mam takie same wyniki jak Ty:)))) gratuluje!!!!
Dziewczyny gratuluję dziewuszek.

Ja dzisiaj w pracy po miłych wakacjach na koszt nfz. I powiem wam że spotkała mnie miła i nie miła informacja. Albo oczywiście hormony ciążowe zrobiły swoje. Szefowa mi powiedziała że mam wyprowadzać papiery i spadać na zwolnienie. Fakt że mimo wszystko dostanę przedłużenie umowy jakoś tego nie pokolorował. Smutno mi i tyle. Bo ja lubię swoją pracę, nie jest ciężka ani niebezpieczna.

Ja dzisiaj w pracy po miłych wakacjach na koszt nfz. I powiem wam że spotkała mnie miła i nie miła informacja. Albo oczywiście hormony ciążowe zrobiły swoje. Szefowa mi powiedziała że mam wyprowadzać papiery i spadać na zwolnienie. Fakt że mimo wszystko dostanę przedłużenie umowy jakoś tego nie pokolorował. Smutno mi i tyle. Bo ja lubię swoją pracę, nie jest ciężka ani niebezpieczna.
W ciąży nie mogą zwolnić, umowa i tak przedłużona jest do końca ciąży.

A ja właśnie po wizycie, i kto, szyjka się skraca , mam skurcze i to dość solidne, a najważniejsza informacja to taka że od poniedzialku moja klinika nie będzie wymagała testu na covid, więc ma wytrzymać 🤗🤗🤗🤗

a ja uwazam, ze to dobra wiaodmosc. Ona wiedzac ze jestes na zwolnieniu organizuje sobie prace, nie martwi sie ewentualne nagle l4, a umowe Ci przedluza. Ciaza blizniaczs nie kest latwa jak wiesz, masz teraz 10 lat wiecej. Zadbaj o sienie i dzieci, odpocznij, przygotuj siebie i wszytsko na rewolucje.
Bedzie dobrze 🙂

reklama
Do góry