The crown oglądałam i czekam na następny sezon . Mare coś tam już nie ma, usunęlimare z easttown, the crown, broudchurch, ozark a z filmow to kiedys pisalam - niewybaczalne z sandra bullock
Ten Ozark mnie interesuje . Muszę zerknąć, dzięks
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
The crown oglądałam i czekam na następny sezon . Mare coś tam już nie ma, usunęlimare z easttown, the crown, broudchurch, ozark a z filmow to kiedys pisalam - niewybaczalne z sandra bullock
Mam już jakiś. Odkupilam od siostry. Ale mam taki na jedną butelkę i zobaczę czy mi wystarczy. @bazylia128 ma taki fajny duży i jak mój się nie sprawdzi to sobie go sprawię. Oczywiście już mam kilka na vinted odłożonycha do butelek polecam kupic sterylizator do mikrofali. Plastikowe, tanie pudelko, w 5 min masz butelki wysterylizowane. Mega wygoda.
O tak mega wygoda.a na podroz do rodziny mam woreczki do mikrofali na 20 sterylizacjia do butelek polecam kupic sterylizator do mikrofali. Plastikowe, tanie pudelko, w 5 min masz butelki wysterylizowane. Mega wygoda.
W smyku jest za 50zl taki na kilka butli niebieskiMam już jakiś. Odkupilam od siostry. Ale mam taki na jedną butelkę i zobaczę czy mi wystarczy. @bazylia128 ma taki fajny duży i jak mój się nie sprawdzi to sobie go sprawię. Oczywiście już mam kilka na vinted odłożonych
Wow, to tanio . Zaraz sobie zerknę jak wyglądaW smyku jest za 50zl taki na kilka butli niebieski
tak? Mare ogladalam z miesiac tmeu i byl. Ozark taki ciut ciezszy, ale dobry. A teraz ogladam Dopesick i kurcze wciaga.The crown oglądałam i czekam na następny sezon . Mare coś tam już nie ma, usunęli
Ten Ozark mnie interesuje . Muszę zerknąć, dzięks
Niewybalczy jest wg mnie slaby,brakuje czegos w tym filmie.Virgin River typowo babski fajny, Lost- tasiemiec przygodowy troche horror,troche tajemiczy i mega zakrecony,Homeland to kosmos,tak genialny film ze ciezko sie oderwa.mare z easttown, the crown, broudchurch, ozark a z filmow to kiedys pisalam - niewybaczalne z sandra bullock
A gdzie oglądasz ten Dopesick? Nie ma na Netflixtak? Mare ogladalam z miesiac tmeu i byl. Ozark taki ciut ciezszy, ale dobry. A teraz ogladam Dopesick i kurcze wciaga.
Screen zrobiony . Wreszcie mam jakiś fajny wybórNiewybalczy jest wg mnie slaby,brakuje czegos w tym filmie.Virgin River typowo babski fajny, Lost- tasiemiec przygodowy troche horror,troche tajemiczy i mega zakrecony,Homeland to kosmos,tak genialny film ze ciezko sie oderwa.
homeland jest boski to fakt.Niewybalczy jest wg mnie slaby,brakuje czegos w tym filmie.Virgin River typowo babski fajny, Lost- tasiemiec przygodowy troche horror,troche tajemiczy i mega zakrecony,Homeland to kosmos,tak genialny film ze ciezko sie oderwa.