reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
a do butelek polecam kupic sterylizator do mikrofali. Plastikowe, tanie pudelko, w 5 min masz butelki wysterylizowane. Mega wygoda.
Mam już jakiś. Odkupilam od siostry. Ale mam taki na jedną butelkę i zobaczę czy mi wystarczy. @bazylia128 ma taki fajny duży i jak mój się nie sprawdzi to sobie go sprawię. Oczywiście już mam kilka na vinted odłożonych 😜

mare z easttown, the crown, broudchurch, ozark a z filmow to kiedys pisalam - niewybaczalne z sandra bullock
Niewybalczy jest wg mnie slaby,brakuje czegos w tym filmie.Virgin River typowo babski fajny, Lost- tasiemiec przygodowy troche horror,troche tajemiczy i mega zakrecony,Homeland to kosmos,tak genialny film ze ciezko sie oderwa.

reklama
Niewybalczy jest wg mnie slaby,brakuje czegos w tym filmie.Virgin River typowo babski fajny, Lost- tasiemiec przygodowy troche horror,troche tajemiczy i mega zakrecony,Homeland to kosmos,tak genialny film ze ciezko sie oderwa.
homeland jest boski to fakt.
Dla mnie niewybaczalne bylo mocne, jakos wyjatkowo mnie ruszylo.

Do góry