reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Skończyłam oglądać tydzień temu. Gillian bardzo lubię i mi się podobała 😊. Ale ten gościu z Greya coś nie mogłam się przyzwyczaić że on jest mordercą zamiast kochankiem z kajdankami😜. Ogólnie serial fajny, ale trochę przeciągnięty
Eeeej to po co oglądałaś tego Greya zboczenca ;) Dużo lepiej poszło mu w The Fall jak dla mnie. Jak lubisz Fantasy to jest nowy sezon The Witcher

reklama
Teoretycznie tak, a nie może przepisać Ci dowcipnej ?
Aduś to będą 2 dawki. Dzisiaj na noc i jutro rano. Ten ku*****i szpital zabiją mnie normalnie. Wyobraźcie sobie z łaskawie dostaje 1 z 4 lekow. Dotychczas dostawałam dowcipna luteinę. Dzisiaj przyniosła mi pod język. Pytam czy tak można ot sobie zmieniać. Ona nie wie. Łaskawie do lekarza dyżurnego zadzwoniła. A co powiedział lekarz? Że jak mam wątpliwość to w sumie 2 dawki już dzisiaj wzięłam to teraz mogę nie brać (biorę 300 mg na raz) I nic mi nie będzie. Moja decyzja czy przyjmę czy nie.

Nie mam już swoich zapasów i mam problem. Jutro wychodzę i nie będę lubego ganiać. To może te 2 dawki wziąć podjęzykowa dowcipnie? Nic się nie stanie?

reklama
Do góry