reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wow, to tanio 🤩. Zaraz sobie zerknę jak wygląda
Dziś wyparzalam w garnku i wiem na stówę, że nie będę tego robiła. Więc albo mikrofala albo sterylizator. Na razie mam ten swój mały i muszę go wypróbować na dziecku
to co ja do mikrofali mam to sterylizator wlasnie jest i serio, kosztowal jakies 15€ i nie zamienilabym na nic. Wygodne, tanie, przydatne, a jak juz nie to nie szkoda wyrzucic. Mieszcza sie tam chyba 4 duze butelki.

@fredka84 obejrzyj sezon The Fall.. jak dla mnie świetny i wciąga, Gillian Adnersin zagrała genialnie ale dość ciężki jest więc może jak już urodzisz 😜 A dziś jak mialam chwilę to zaczęłam oglądać dokument o uwaga...Tinderze! Pewnie szmira będzie

@fredka84 obejrzyj sezon The Fall.. jak dla mnie świetny i wciąga, Gillian Adnersin zagrała genialnie ale dość ciężki jest więc może jak już urodzisz 😜 A dziś jak mialam chwilę to zaczęłam oglądać dokument o uwaga...Tinderze! Pewnie szmira będzie
aaa the fall genialny!! Zapomnialam o tym.
A to o Tinderze slyszlalam, ze lipa.

Skończyłam oglądać tydzień temu. Gillian bardzo lubię i mi się podobała 😊. Ale ten gościu z Greya coś nie mogłam się przyzwyczaić że on jest mordercą zamiast kochankiem z kajdankami😜. Ogólnie serial fajny, ale trochę przeciągnięty

reklama
Do góry