nieagatka
Fanka BB :)
ok sprawdzilam - hboA gdzie oglądasz ten Dopesick? Nie ma na Netflix
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok sprawdzilam - hboA gdzie oglądasz ten Dopesick? Nie ma na Netflix
to co ja do mikrofali mam to sterylizator wlasnie jest i serio, kosztowal jakies 15€ i nie zamienilabym na nic. Wygodne, tanie, przydatne, a jak juz nie to nie szkoda wyrzucic. Mieszcza sie tam chyba 4 duze butelki.Wow, to tanio . Zaraz sobie zerknę jak wygląda
Dziś wyparzalam w garnku i wiem na stówę, że nie będę tego robiła. Więc albo mikrofala albo sterylizator. Na razie mam ten swój mały i muszę go wypróbować na dziecku
Oglądałam wszystko o czym piszę @nieagatka ale Ty coś o crownie piszesz. Chodzi ci o sezon z Dajana? Czy jest cos nowego?The crown oglądałam i czekam na następny sezon . Mare coś tam już nie ma, usunęli
Ten Ozark mnie interesuje . Muszę zerknąć, dzięks
bedzie nowy sezon w listopadzie. Diana pojawila sie juz w ostatnim.Oglądałam wszystko o czym piszę @nieagatka ale Ty coś o crownie piszesz. Chodzi ci o sezon z Dajana? Czy jest cos nowego?
aaa the fall genialny!! Zapomnialam o tym.@fredka84 obejrzyj sezon The Fall.. jak dla mnie świetny i wciąga, Gillian Adnersin zagrała genialnie ale dość ciężki jest więc może jak już urodzisz A dziś jak mialam chwilę to zaczęłam oglądać dokument o uwaga...Tinderze! Pewnie szmira będzie
Skończyłam oglądać tydzień temu. Gillian bardzo lubię i mi się podobała . Ale ten gościu z Greya coś nie mogłam się przyzwyczaić że on jest mordercą zamiast kochankiem z kajdankami. Ogólnie serial fajny, ale trochę przeciągnięty@fredka84 obejrzyj sezon The Fall.. jak dla mnie świetny i wciąga, Gillian Adnersin zagrała genialnie ale dość ciężki jest więc może jak już urodzisz A dziś jak mialam chwilę to zaczęłam oglądać dokument o uwaga...Tinderze! Pewnie szmira będzie
Teoretycznie tak, a nie może przepisać Ci dowcipnej ?Dziewczyny pytanie. Czy luteinę podjęzykowa mogę stosować dowcipnie?