reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

ale to normalne ze wymagaja testu przed przyjeciem. Grunt zeby nie przyszlo im do glowy dziecka izolowac, reszta to pikus.
W państwowym szpitalu też robią test? Do tej pory w tej klinice nic nie chcieli , ale dzwoniłam do nich w tamtym tygodniu to powiedzieli że teraz test jest wymagany 😢, sory dziewczyny ja wiem że wiele z Was będzie rodziło państwowo i ok, ale ja tyle się nasluchalam w większości o położnych i pielęgniarkach że panicznie boję się tam rodzić, ehhhh no juz co ma być to będzie 😒

reklama
W państwowym szpitalu też robią test? Do tej pory w tej klinice nic nie chcieli , ale dzwoniłam do nich w tamtym tygodniu to powiedzieli że teraz test jest wymagany 😢, sory dziewczyny ja wiem że wiele z Was będzie rodziło państwowo i ok, ale ja tyle się nasluchalam w większości o położnych i pielęgniarkach że panicznie boję się tam rodzić, ehhhh no juz co ma być to będzie 😒
nie wiem jak jest w Polsce, ale u nas absolutnir w kazdym szpitalu masz wymaz przed przyjeciem.
A Twoj strach rozumiem. Niestety masa jest slych historii z porodowek. Ale jest tez masa dobrych i oby Twoja taka byla. Jakims tam zabezpieczeniem przed tym zlym na porodowce jest wykupiona polozna, ale wiadomo - nie kazdy moze ja miec.

To nie jest tak, że państwowe szpitale to zło. Nie jest lekko i wszystkiego musisz się domagać ale nie jest tak strasznie. A masz możliwość rodzie prywatnie to pewnie. Będę z całych sił trzymać za Was kciuki i czekam na dobre wieści!!

@fredka84 tak sobie o Tobie pomyślałam, że jak będziesz karmić mm to może będziesz zainteresowana butelkami Lansinoh mam 3, 2 o pojemności 160ml i 1 o pojemności 240ml i smoczki S. Teraz robię porządki po synu to jakbyś chciała jakieś ubrania zobaczyć to pisz bo wszystko trzymałam, ubranka, kombinezony, kurtki, czapki, skarpety, rożki, śpiworki, nawet komplet do chrztu 😁 a już mi miejsca brakuje. Mój jest z początku maja.

@fredka84 tak sobie o Tobie pomyślałam, że jak będziesz karmić mm to może będziesz zainteresowana butelkami Lansinoh mam 3, 2 o pojemności 160ml i 1 o pojemności 240ml i smoczki S. Teraz robię porządki po synu to jakbyś chciała jakieś ubrania zobaczyć to pisz bo wszystko trzymałam, ubranka, kombinezony, kurtki, czapki, skarpety, rożki, śpiworki, nawet komplet do chrztu 😁 a już mi miejsca brakuje. Mój jest z początku maja.
Kurczę, szkoda że wcześniej nie pisałaś. Butelek mam 3 małe i jedna większą. A z ciuchami jestem zabezpieczona do rozm 86😜. Siostra mnie wspomogła i na vinted przepadałam z zakupami 😜

Tak ogólnie te vinted to samo zło 😂
Ja na vinted poluje zawsze na perełki typu kombinezon np. Jojo maman bebe, reima, reflex, colorkids, didriksons, normalnie to są w h... drogie ubrania a tam można kupić często nowe na ułamek ceny, no i bardzo lubię ubranka i czapki z wełny merino są świetne, szczególnie czapki, dziecko się nie poci.

reklama
Do góry