reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pamiętacie jak się zastanawialam o to kładzenie dziecka na brzuszku? No więc dziś mama fizjoterapeuta wrzuciła taki post😊. Kogo interesuje niech czyta. Ta babeczka jest naprawdę fajna i wie o czym pisze

Pamiętacie jak się zastanawialam o to kładzenie dziecka na brzuszku? No więc dziś mama fizjoterapeuta wrzuciła taki post😊. Kogo interesuje niech czyta. Ta babeczka jest naprawdę fajna i wie o czym pisze
Ja też przed porodem ja czytałam.pozniej już nie było na to czasu

Czyli dobrze cie zapamiętałam, to ty bylas tą waleczna Pauliną, którą wszyscy straszyli cb a ty wierzyłaś w swoją córeczkę 😊
Ja rodziłam po tobie w kwietniu 2019 a potem drugi raz w kwietniu 2021. Mam naturalsa, synka.
Powodzenia wam życzę w staraniach!

O, u nas tez kwarantanna do czwartku 😂 w sensie w żłobku 😉

Kurczę nie wiem czemu was razem położyli. Jak ja lezalam na patologii ciąży to byly osobne sale dla pan tuż przed porodem, dla pan w środkowej ciąży i początkowej. Tyle sie o tym mowi jaka to jest trauma dla kobiet a do personelu to jakos nie dociera...
Przykro mi, ze Ty zamiast mieć myśli zajęte tylko nastepnym tygodniem musisz myslec o takich smutnych sytuacjach i przykro mi tez za tą dziewczynę, na pewno jej to nie pomaga 😪
Tak to ja taka waleczna byłam każdy mi mówił ,ze beta za mała aby coś było widać na usg a ja widziałam zarodek ,i jest moja księżniczka zaraz kończy 3 latka 🥰🥰a naturalsa tak bez wizyt u lekarza i wgl ? Ja jutro jadę na wizytę jak wyglada jajnik po Lamette i kiedy będzie owulacja

Ja to nie jestem wstanie tego psychicznie ogarnąć... Jak można położyć kobietę czekająca na to że przestanie mu bić serce i dojdzie do poronienia koło innej z brzuchem która rodzi za parę dni? [emoji1745][emoji24][emoji24]
I jeszcze przyszła położna jak zawsze wieczór sprawdzić bicie serca dziecka sprawdziła u mnie po czym pyta się tej drugiej który to tydzień to posłuchają [emoji85][emoji85] a ona jej ze 15 ale ze ma bezwodziem a ta do niej a no to nie bo to od 20stego tyg dobrze słychać..... Ja pierdo.... [emoji15][emoji24][emoji24] Co za znieczulica, wyjebka i wg brak mi słów żeby to opisać.... [emoji1745][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Mnie po operacji usunięcia ciąży pozamacicznej na pooperacyjnej położyli z laską po cesarce. Z dzieckiem które pierwszy raz przystawiała do piersi. [emoji15]
Dopiero moje wycie chyba uświadomiło pielęgniarkom co zrobiły.
Bo jedna przyszła i stwierdziła że zabierze ja "do innych szczęśliwych mamuś ". No dzięki... [emoji19]

reklama
@bazylia128 moja w 36tyg ważyła 2300(jak kładli mnie do szpitala w pt) bo od polowy 34tyg nie przybiera na wadze🤷 nie wiem jak teraz bo nie robili mi żadnego usg kontrolnego🤷 co do moich perypetii- to fakt nie da się nudzić🤦‍♀️🤣

Do góry