reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pamiętacie jak się zastanawialam o to kładzenie dziecka na brzuszku? No więc dziś mama fizjoterapeuta wrzuciła taki post😊. Kogo interesuje niech czyta. Ta babeczka jest naprawdę fajna i wie o czym pisze

Pamiętacie jak się zastanawialam o to kładzenie dziecka na brzuszku? No więc dziś mama fizjoterapeuta wrzuciła taki post😊. Kogo interesuje niech czyta. Ta babeczka jest naprawdę fajna i wie o czym pisze
Ja też przed porodem ja czytałam.pozniej już nie było na to czasu

Czyli dobrze cie zapamiętałam, to ty bylas tą waleczna Pauliną, którą wszyscy straszyli cb a ty wierzyłaś w swoją córeczkę 😊
Ja rodziłam po tobie w kwietniu 2019 a potem drugi raz w kwietniu 2021. Mam naturalsa, synka.
Powodzenia wam życzę w staraniach!

O, u nas tez kwarantanna do czwartku 😂 w sensie w żłobku 😉

Kurczę nie wiem czemu was razem położyli. Jak ja lezalam na patologii ciąży to byly osobne sale dla pan tuż przed porodem, dla pan w środkowej ciąży i początkowej. Tyle sie o tym mowi jaka to jest trauma dla kobiet a do personelu to jakos nie dociera...
Przykro mi, ze Ty zamiast mieć myśli zajęte tylko nastepnym tygodniem musisz myslec o takich smutnych sytuacjach i przykro mi tez za tą dziewczynę, na pewno jej to nie pomaga 😪
Tak to ja taka waleczna byłam każdy mi mówił ,ze beta za mała aby coś było widać na usg a ja widziałam zarodek ,i jest moja księżniczka zaraz kończy 3 latka 🥰🥰a naturalsa tak bez wizyt u lekarza i wgl ? Ja jutro jadę na wizytę jak wyglada jajnik po Lamette i kiedy będzie owulacja

Ja to nie jestem wstanie tego psychicznie ogarnąć... Jak można położyć kobietę czekająca na to że przestanie mu bić serce i dojdzie do poronienia koło innej z brzuchem która rodzi za parę dni? [emoji1745][emoji24][emoji24]
I jeszcze przyszła położna jak zawsze wieczór sprawdzić bicie serca dziecka sprawdziła u mnie po czym pyta się tej drugiej który to tydzień to posłuchają [emoji85][emoji85] a ona jej ze 15 ale ze ma bezwodziem a ta do niej a no to nie bo to od 20stego tyg dobrze słychać..... Ja pierdo.... [emoji15][emoji24][emoji24] Co za znieczulica, wyjebka i wg brak mi słów żeby to opisać.... [emoji1745][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Mnie po operacji usunięcia ciąży pozamacicznej na pooperacyjnej położyli z laską po cesarce. Z dzieckiem które pierwszy raz przystawiała do piersi. [emoji15]
Dopiero moje wycie chyba uświadomiło pielęgniarkom co zrobiły.
Bo jedna przyszła i stwierdziła że zabierze ja "do innych szczęśliwych mamuś ". No dzięki... [emoji19]

reklama
@bazylia128 moja w 36tyg ważyła 2300(jak kładli mnie do szpitala w pt) bo od polowy 34tyg nie przybiera na wadze🤷 nie wiem jak teraz bo nie robili mi żadnego usg kontrolnego🤷 co do moich perypetii- to fakt nie da się nudzić🤦‍♀️🤣

Do góry