reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Boziu jaki gamoń okropny ze mnie zalewałam herbatę i zamiast wrzątkiem zalać kubek zalałam lewa dłoń! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Godzinę ponad w zimnwj wodzie trzymałam i nie przeszło ból jak skurwys..... Bąble mi wyszły a na oddziale nie mają nic żeby mi pomóc oprócz maści linomagu takiej trochę znieczulającej 😭😭😭😭 boli jak skorczybyk 😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Rany boskie u Ciebie co post to jakieś nowe perypetie. Przytulam.

reklama
A który tydzień masz? Na kiedy termin? Ja mam rodzić 24.02 , miesiąc temu mała ważyła 2100, to mało??? Lekarz mówił że ok 200g tygodnowo przybywa , może do 3200 dociągnie?! Ale pierwszą też drobną urodziłam
Według niego 34 tydzień i mówi że to jest dobra waga, ale dziecko drobne. Natalka była spora 3060 i 56 cm jest taka dość długa. Za dwa tygodnie 36 tydzień A on chce mnie pod koniec 37 tygodnia położyć do szpitala.

reklama
Do góry