w tym samym czasie pisałyśmy chyba już doczytałamDzień dobry babeczki. Przebrnęłam przez te wszystkie historie o ciasnych biustonoszach i fiutkach j melduję się nadal że szpitala z wkw na poziomie krytycznym. Mój gin dzisiaj przyszedł. I upiera się na hematologa na zbyt wysokie leukocyty. I raczej mnie nie pusci dzisiaj. Nawet nie chce mi się komentować. Mam zamiar go dzisiaj zmolestować ulotką accofilu żeby mu pokazać że to może być przyczyną. Qwa w pierwszym akapicie to piszą. Lekarzem byc nie trzeba.
Trzymajcie kciuki.
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
hhm słyszalam ,że na NFZ nie robią n każdym usg ale prywatnie jeszcze nieno prywatnie kawy nie zdążył sobie zaparzyć to i fusów nie było hmm kuli też nie widziałam hahahha. Ale serio człowiek był by spokojniejszy z tym usg. Mam nadzieję że jutro będę mogła napisać miałam usg
sumie nasze mamy całe ciąże nie miały robionego usg przynajmniej moja
A tak z ciekawości to ile ten lekarz bierze za wizytę jak nie robi usg?
Ja na początku ciąży miałam kilka wizyt w klinice to doktorek mi nie robił badania na fotelu tylko samo usg , jakie było mój zdziwienie jak wróciłam do swojego ginekologa a ten za każdym razem kazał na fotel a potem usg
Stwka jest stała czy z czy bez 200hhm słyszalam ,że na NFZ nie robią n każdym usg ale prywatnie jeszcze nie
sumie nasze mamy całe ciąże nie miały robionego usg przynajmniej moja
A tak z ciekawości to ile ten lekarz bierze za wizytę jak nie robi usg?
Ja na początku ciąży miałam kilka wizyt w klinice to doktorek mi nie robił badania na fotelu tylko samo usg , jakie było mój zdziwienie jak wróciłam do swojego ginekologa a ten za każdym razem kazał na fotel a potem usg
Niedługo mama
O to jest bezwzględnyStwka jest stała czy z czy bez 200
To nie jego wina to rejestracjaO to jest bezwzględny
Kachar
No i moje po terminie , czemu się dziwić rodziłam 4 lata temu heheh , jak nie chcesz karmić piersią to próbuj tak jak napisałam, jak nie będziesz brała bobasa do piersi to sama laktacja powinna się zatrzymać, no i mi położna mówiła uciskać piersi, także ciasny stanik , a jak się czujesz? Ja oczywiście trzymam kciuki żeby poszło po twojej myśliJa je mam ale po terminie, podjaralam się jak pochodnia jak mi to napisałaś hahaha ale brałam je jeszcze przed iv na wysoką prolaktynę więc dupa jak jesteś chętna to sprawdź nie pogardzę. Kurcze gdzie są tacy lekarze mój wydaje się być pod kątem rodzenia odklejony... Zazdroszczę. Trzymajta kciuki żebym wytrzymała do 14 lutego bo będzie niezła rozpierducha jak się samo zacznie a ja wpadnę w panikę
Dzień dobry babeczki. Przebrnęłam przez te wszystkie historie o ciasnych biustonoszach i fiutkach j melduję się nadal że szpitala z wkw na poziomie krytycznym. Mój gin dzisiaj przyszedł. I upiera się na hematologa na zbyt wysokie leukocyty. I raczej mnie nie pusci dzisiaj. Nawet nie chce mi się komentować. Mam zamiar go dzisiaj zmolestować ulotką accofilu żeby mu pokazać że to może być przyczyną. Qwa w pierwszym akapicie to piszą. Lekarzem byc nie trzeba.
Trzymajcie kciuki.
To malo dosc jak za wizyte z usgStwka jest stała czy z czy bez 200
Moj nawet mowi: chyba sobie najpierw zajrzymy jak sytuacja, potem bedziemy rozmawiaczawsZe sie zastanawiam co wnosi wizyta u gina w ciazy bez usg. Nie moge sie nadziwic, ze istnieje cos takiego, bo nigdy na takiej nie bylam. Zwlaszcza jesli to prywatna wizyta, za ktora placisz, a lekarz na podstawie fusow i szklanej kuli wydaje wyroki odmawiajac usg.No magia jak nic
Dla mnie to przeciez najwazniejsze ZOBACZYC czy ok wszystko
reklama
Uuu badanie paluszkiem,Noooo
Ja za każdym razem badanie paluszkiem i USG. I ładne foto mam z prawie każdej wizyty
To chyba jestes jego pacjentka VIP