reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry babeczki. Przebrnęłam przez te wszystkie historie o ciasnych biustonoszach i fiutkach j melduję się nadal że szpitala z wkw na poziomie krytycznym. Mój gin dzisiaj przyszedł. I upiera się na hematologa na zbyt wysokie leukocyty. I raczej mnie nie pusci dzisiaj. Nawet nie chce mi się komentować. Mam zamiar go dzisiaj zmolestować ulotką accofilu żeby mu pokazać że to może być przyczyną. Qwa w pierwszym akapicie to piszą. Lekarzem byc nie trzeba.

Trzymajcie kciuki.
w tym samym czasie pisałyśmy chyba już doczytałam 😉

reklama
no prywatnie 🤦‍♀️kawy nie zdążył sobie zaparzyć to i fusów nie było 🤣hmm kuli też nie widziałam hahahha. Ale serio człowiek był by spokojniejszy z tym usg. Mam nadzieję że jutro będę mogła napisać miałam usg 🤣🤣🤣
hhm słyszalam ,że na NFZ nie robią n każdym usg ale prywatnie jeszcze nie🤔
sumie nasze mamy całe ciąże nie miały robionego usg przynajmniej moja 😉

A tak z ciekawości to ile ten lekarz bierze za wizytę jak nie robi usg?
Ja na początku ciąży miałam kilka wizyt w klinice to doktorek mi nie robił badania na fotelu tylko samo usg , jakie było mój zdziwienie jak wróciłam do swojego ginekologa a ten za każdym razem kazał na fotel a potem usg😅

hhm słyszalam ,że na NFZ nie robią n każdym usg ale prywatnie jeszcze nie🤔
sumie nasze mamy całe ciąże nie miały robionego usg przynajmniej moja 😉

A tak z ciekawości to ile ten lekarz bierze za wizytę jak nie robi usg?
Ja na początku ciąży miałam kilka wizyt w klinice to doktorek mi nie robił badania na fotelu tylko samo usg , jakie było mój zdziwienie jak wróciłam do swojego ginekologa a ten za każdym razem kazał na fotel a potem usg😅
Stwka jest stała czy z czy bez 200 🤣

Ja je mam ale po terminie, podjaralam się jak pochodnia jak mi to napisałaś hahaha ale brałam je jeszcze przed iv na wysoką prolaktynę więc dupa 🤦 jak jesteś chętna to sprawdź 🤗 nie pogardzę. Kurcze gdzie są tacy lekarze 🤯🤯 mój wydaje się być pod kątem rodzenia odklejony... Zazdroszczę. Trzymajta kciuki żebym wytrzymała do 14 lutego bo będzie niezła rozpierducha jak się samo zacznie a ja wpadnę w panikę 🤣🤣🤦
No i moje po terminie , czemu się dziwić rodziłam 4 lata temu heheh , jak nie chcesz karmić piersią to próbuj tak jak napisałam, jak nie będziesz brała bobasa do piersi to sama laktacja powinna się zatrzymać, no i mi położna mówiła uciskać piersi, także ciasny stanik 😉, a jak się czujesz? Ja oczywiście trzymam kciuki żeby poszło po twojej myśli ✊

Dzień dobry babeczki. Przebrnęłam przez te wszystkie historie o ciasnych biustonoszach i fiutkach j melduję się nadal że szpitala z wkw na poziomie krytycznym. Mój gin dzisiaj przyszedł. I upiera się na hematologa na zbyt wysokie leukocyty. I raczej mnie nie pusci dzisiaj. Nawet nie chce mi się komentować. Mam zamiar go dzisiaj zmolestować ulotką accofilu żeby mu pokazać że to może być przyczyną. Qwa w pierwszym akapicie to piszą. Lekarzem byc nie trzeba.

Trzymajcie kciuki.
✊🏻✊🏻✊🏻

zawsZe sie zastanawiam co wnosi wizyta u gina w ciazy bez usg. Nie moge sie nadziwic, ze istnieje cos takiego, bo nigdy na takiej nie bylam. Zwlaszcza jesli to prywatna wizyta, za ktora placisz, a lekarz na podstawie fusow i szklanej kuli wydaje wyroki odmawiajac usg.No magia jak nic 🤣
Moj nawet mowi: chyba sobie najpierw zajrzymy jak sytuacja, potem bedziemy rozmawiac:)
Dla mnie to przeciez najwazniejsze ZOBACZYC czy ok wszystko

reklama
Do góry