reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie przy takiej samej mutacji byka heparyna, przy ivf od dnia transferu do 4 tyg po porodzie. Przy naturalsie od bety do 4 tyg po porodzie.
Nie wiem czy cie nie pomylilam z inną Paulina ale ty masz corke z marca/kwietnia 2019?

Dasz, dasz! Masz kobiecą intuicję i to wystarczy 😉

Czemu urlop a nie l4 na ciebie? Urlop niech sobie zostawi, przyda sie później na ząbkowanie i inne trudniejsze dni. Teraz niech bierze opiekę na ciebie, 2 tyg dają na cc.
U nas w pracy ( pracujemy w jednej firmie) mąż ma płacone za wydajność, i jak się idzie na chorobowe to traci wszystkie dodatki. A to jest sporo kasy. I żeby to jeszcze tylko w jednym miesiącu tracił, to nie, chorobowe ciągnie się za nim przez 3 miesiące i ma niezsza pensję 🤦. Więc dlatego teraz urlop. A najwyżej potem będziemy kombinować

reklama
hhm słyszalam ,że na NFZ nie robią n każdym usg ale prywatnie jeszcze nie🤔
sumie nasze mamy całe ciąże nie miały robionego usg przynajmniej moja 😉

A tak z ciekawości to ile ten lekarz bierze za wizytę jak nie robi usg?
Ja na początku ciąży miałam kilka wizyt w klinice to doktorek mi nie robił badania na fotelu tylko samo usg , jakie było mój zdziwienie jak wróciłam do swojego ginekologa a ten za każdym razem kazał na fotel a potem usg😅
u mnie nie robi sie badania paloacyjnego. Nie dotyka sie szyjki. Tylko usg, zawsze.
A to ze nasze mamy nie mialy usg przez cala ciaze sprawialo, ze tyle dzieci rodzilo sie chorych, albo sie nie rodzilo. Medycyna poszla do przodu i trzeba z tego korzystac.

U mnie przy takiej samej mutacji byka heparyna, przy ivf od dnia transferu do 4 tyg po porodzie. Przy naturalsie od bety do 4 tyg po porodzie.
Nie wiem czy cie nie pomylilam z inną Paulina ale ty masz corke z marca/kwietnia 2019?

Dasz, dasz! Masz kobiecą intuicję i to wystarczy 😉

Czemu urlop a nie l4 na ciebie? Urlop niech sobie zostawi, przyda sie później na ząbkowanie i inne trudniejsze dni. Teraz niech bierze opiekę na ciebie, 2 tyg dają na cc.
Hej kochana tak zgadza się moja mała jest z kwietnia 2019 🥰🥰lada moment 3 latka 💪💪zleciało nawet nie wiem kiedy .Tak bardzo bym chciała jeszcze jednego malucha ale już mrozakow nie mamy ,zaszłam w ciąże 10 miesięcy po porodzie ale była to biochemiczna 😓Ja kazdy transfer miałam udany ale zawsze po dwóch dniach beta spadała i dupa 🤷‍♀️🤷‍♀️A teraz stwierdziliśmy z mężem ,ze zrobimy drożność jajowodu i szok drożny wszystko pięknie 💪💪Tylko AMH mam 0,41 wiec mega spadło i witamina D 19,9 ale już biorę witaminę ,jutro wizyta i zobaczymy co powie 🤔🤔Z mała w ciąży brałam acard do 38 tyg

Stwka jest stała czy z czy bez 200 🤣
Ze mnie ścianęli na początku ciąży 300zl za samo wypisanie recept na wizycie, beta było ok 600 to za mała żeby coś zobaczyć na usg, więc same recepty i do rejestracji a tam " Pani Kasiu wizyty ciążowe są droższe, dzisiaj się należy 300zl " .........ta dam kurtyna ...............

reklama
Do góry