Przeczytalam: POLECAM - mam na kazdej wizyciepalcem mam na każdej wizycie
Dzis chyba u mnie cos ostro zaskoczylo na zberezne mysli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeczytalam: POLECAM - mam na kazdej wizyciepalcem mam na każdej wizycie
O tak na sucho???? Fuuuuuuj!!!
Ma zawsze za duże rękawiczki gumowe i mega suchego palucha mi tam wsadza. No za fajnie nie jest
Ja mieszkam na wypizdowiu ale mój gin ma super sprzęt i robi na nim takze prenatalne.Ze mnie ścianęli na początku ciąży 300zl za samo wypisanie recept na wizycie, beta było ok 600 to za mała żeby coś zobaczyć na usg, więc same recepty i do rejestracji a tam " Pani Kasiu wizyty ciążowe są droższe, dzisiaj się należy 300zl " .........ta dam kurtyna ...............
A widzisz . Mam różne zboczeniaO tak na sucho???? Fuuuuuuj!!!
I Ty za to placisz!?
no dokladnieMoj nawet mowi: chyba sobie najpierw zajrzymy jak sytuacja, potem bedziemy rozmawiac
Dla mnie to przeciez najwazniejsze ZOBACZYC czy ok wszystko
malo? Serio? Przeciez to w ciul kasy jesli masz wizyty co np 3tygTo malo dosc jak za wizyte z usg
Ja wczoraj sobie farbowałam włoski . Mam całe brązowe więc sama sobie z nimi radzę. Ale coś mnie znów bierze ochota na jakieś blondy . Może na wiosnę ruszę do frycaA jak tam dziewczyny rodzące niebawem , gotowe na poród, włosy zrobione ? Brwi , pazurki , depialcja ogarnięta? Ja wszystko załatwiam w tym tygodniu , potem szybko się nie wyrwę do fryzjeraz na przykład, a odrost ojjjjj będzie mnie kwur.....wiał Matka wariatka ale co tam trzeba jakoś z wózkiem się prezentować
Super . Ale będzie piękna dataHej Kobietki(odrazu mówię że nie nadrobię wszystkiego coście tu naskrobałyprzez dwa dni ) Dziś już jest lepiej niestety albo stety po wczorajszym dniu mam przyspieszona cesarkę (bo ogólnie wczoraj mi mój profesorek na obchodzie rano powiedział że jak się nic nie wydarzy to będziemy czekać do planowanego poczatkowo 22. 02 z cesarką) a że wczoraj było jak było to mam mieć cesarkę razem z @Szyszka99 Będzie Hania walentynkowa wypadnie mi CC w 37 +5. Mam nadzieję że mała jeszcze trochę przybędzie na masie do tego 14stego