reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No powiem Ci ze jak ja czekałem na cc to obok rodziła dziewczyna i byłam przerażona tym jak się zachowuje. W życiu tego nie zapomnę. Krzyczała, przekonała i biegała o jakieś znieczulenie DAJCIE MI GAZZZZ JA ZAPLACE MAM PIENIADZE 😅😅😅 później się z tego miałyśmy tylko że ona się śmiała normalnie A ha z zacisnietymi zębami i na wpół zgieta bo ona już zdrowa A mnie jeszcze wszystko bolało. Ale zobacz np @Kasiekt to ledwo kichnela i urodziła ;)
Oj tak 🤣 na dodatek rodzilam w szpitalu klinicznym i bylo pelno studentow na obchodach i za kazdym razem gin mowila-pani rodzila silami natury bez znieczulenia 2 godz.🙂i wszyscy studenci -uuuuu😅

Matko kochana 😳 to pewnie jest ból nie do opisania... Nie chciałabym być świadkiem... Ani sama przeżyć ale życie zweryfikuje 😑 ja głupia znalazłam na insta profil gdzie porody są pokazywane, Boże jak jedna dziewczyna wyła, dosłownie wyła jakby ja obdzierali ze skóry :( biedna... do tego zrobiła kupę bo była na czworaka, jak zobaczyłam jak dziecko wychodzi to się poryczalam ale nie ze wzruszenia tylko z szoku kurde 😟😟
Bez przesady.ja rodzilam sn i ani kupy ani wezaskow nie bylo.Bol nie byl taki straszny uwazam ze droznosc gorzej bolala

Bez przesady.ja rodzilam sn i ani kupy ani wezaskow nie bylo.Bol nie byl taki straszny uwazam ze droznosc gorzej bolala
Jakie bez przesady 🤦 Nie każdy poród jest taki sam, chyba wiem co widziałam 🤦 nie każda ma poród ekspresowy i bez bólu i dużo kobiet załatwia się podczas porodu tak w ogóle. Poziom bólu podczas drożności to Twoje subiektywne odczucie. Podczas porodu też nie każda pęknie i nie każda tną a jednak takie rzeczy się wciąż zdążają, bo to tylko ciało ludzkie i każda z nas jest inna... 🥴 jedna nie chce sn, druga panicznie boi się cc, jedna nie pęknie, drugą za to natną. Jesteśmy tylko ludźmi...

Jakie bez przesady 🤦 Nie każdy poród jest taki sam, chyba wiem co widziałam 🤦 nie każda ma poród ekspresowy i bez bólu i dużo kobiet załatwia się podczas porodu tak w ogóle. Poziom bólu podczas drożności to Twoje subiektywne odczucie. Podczas porodu też nie każda pęknie i nie każda tną a jednak takie rzeczy się wciąż zdążają 🥴
Ale dla poloznych podobno to chleb powszedni i wiadomo rodzaca sie stresuje.ja to sie gorzej balam tej igly w kregoslup bo ja ciagle sie ruszalam i balam sie ze jakby anestezjolog mialaby kluc to bym sie ruszyla i ...masakra😱😱

Jakie bez przesady 🤦 Nie każdy poród jest taki sam, chyba wiem co widziałam 🤦 nie każda ma poród ekspresowy i bez bólu i dużo kobiet załatwia się podczas porodu tak w ogóle. Poziom bólu podczas drożności to Twoje subiektywne odczucie. Podczas porodu też nie każda pęknie i nie każda tną a jednak takie rzeczy się wciąż zdążają, bo to tylko ciało ludzkie i każda z nas jest inna... 🥴 jedna nie chce sn, druga panicznie boi się cc, jedna nie pęknie, drugą za to natną. Jesteśmy tylko ludźmi...
Wiadomo.Mnie nacinali-nic w sumie nie czulam tylko szczypniecie a koleznaka stwierdzila ze to ja gorzej bolalo niz samo parcie.Wiec tak jest roznie

Ale dla poloznych podobno to chleb powszedni i wiadomo rodzaca sie stresuje.ja to sie gorzej balam tej igly w kregoslup bo ja ciagle sie ruszalam i balam sie ze jakby anestezjolog mialaby kluc to bym sie ruszyla i ...masakra😱😱
tej igly w kregoslup prawie nie czuc. Mialam dwa rodzaje - do porodu sn i do cc i naprawde luzik. A znieczulenie do cc robila mi na bank stazystka i to bylo najpierw 10 malych ukluc, a potem igla w kregoslup.

Dzień dobry babeczki. Przebrnęłam przez te wszystkie historie o ciasnych biustonoszach i fiutkach j melduję się nadal że szpitala z wkw na poziomie krytycznym. Mój gin dzisiaj przyszedł. I upiera się na hematologa na zbyt wysokie leukocyty. I raczej mnie nie pusci dzisiaj. Nawet nie chce mi się komentować. Mam zamiar go dzisiaj zmolestować ulotką accofilu żeby mu pokazać że to może być przyczyną. Qwa w pierwszym akapicie to piszą. Lekarzem byc nie trzeba.

Trzymajcie kciuki.

reklama
Do góry