obiecuje będę jak lwicaja mialam wizyty co 2-3tyg i usg zawsze. Ostatni miesiac to wizyty co tydzien, tez z usg. No naprawde nie wyobrazam sobie czemu lekarz mialby odmowic wykonania usg ciezarnej, przeciez to bez sensu. Walcz tam jutro
reklama
Oj tak na dodatek rodzilam w szpitalu klinicznym i bylo pelno studentow na obchodach i za kazdym razem gin mowila-pani rodzila silami natury bez znieczulenia 2 godz.i wszyscy studenci -uuuuuNo powiem Ci ze jak ja czekałem na cc to obok rodziła dziewczyna i byłam przerażona tym jak się zachowuje. W życiu tego nie zapomnę. Krzyczała, przekonała i biegała o jakieś znieczulenie DAJCIE MI GAZZZZ JA ZAPLACE MAM PIENIADZE później się z tego miałyśmy tylko że ona się śmiała normalnie A ha z zacisnietymi zębami i na wpół zgieta bo ona już zdrowa A mnie jeszcze wszystko bolało. Ale zobacz np @Kasiekt to ledwo kichnela i urodziła
Bez przesady.ja rodzilam sn i ani kupy ani wezaskow nie bylo.Bol nie byl taki straszny uwazam ze droznosc gorzej bolalaMatko kochana to pewnie jest ból nie do opisania... Nie chciałabym być świadkiem... Ani sama przeżyć ale życie zweryfikuje ja głupia znalazłam na insta profil gdzie porody są pokazywane, Boże jak jedna dziewczyna wyła, dosłownie wyła jakby ja obdzierali ze skóry biedna... do tego zrobiła kupę bo była na czworaka, jak zobaczyłam jak dziecko wychodzi to się poryczalam ale nie ze wzruszenia tylko z szoku kurde
G
gość2502
Gość
Jakie bez przesady Nie każdy poród jest taki sam, chyba wiem co widziałam nie każda ma poród ekspresowy i bez bólu i dużo kobiet załatwia się podczas porodu tak w ogóle. Poziom bólu podczas drożności to Twoje subiektywne odczucie. Podczas porodu też nie każda pęknie i nie każda tną a jednak takie rzeczy się wciąż zdążają, bo to tylko ciało ludzkie i każda z nas jest inna... jedna nie chce sn, druga panicznie boi się cc, jedna nie pęknie, drugą za to natną. Jesteśmy tylko ludźmi...Bez przesady.ja rodzilam sn i ani kupy ani wezaskow nie bylo.Bol nie byl taki straszny uwazam ze droznosc gorzej bolala
Ale dla poloznych podobno to chleb powszedni i wiadomo rodzaca sie stresuje.ja to sie gorzej balam tej igly w kregoslup bo ja ciagle sie ruszalam i balam sie ze jakby anestezjolog mialaby kluc to bym sie ruszyla i ...masakraJakie bez przesady Nie każdy poród jest taki sam, chyba wiem co widziałam nie każda ma poród ekspresowy i bez bólu i dużo kobiet załatwia się podczas porodu tak w ogóle. Poziom bólu podczas drożności to Twoje subiektywne odczucie. Podczas porodu też nie każda pęknie i nie każda tną a jednak takie rzeczy się wciąż zdążają
Wiadomo.Mnie nacinali-nic w sumie nie czulam tylko szczypniecie a koleznaka stwierdzila ze to ja gorzej bolalo niz samo parcie.Wiec tak jest roznieJakie bez przesady Nie każdy poród jest taki sam, chyba wiem co widziałam nie każda ma poród ekspresowy i bez bólu i dużo kobiet załatwia się podczas porodu tak w ogóle. Poziom bólu podczas drożności to Twoje subiektywne odczucie. Podczas porodu też nie każda pęknie i nie każda tną a jednak takie rzeczy się wciąż zdążają, bo to tylko ciało ludzkie i każda z nas jest inna... jedna nie chce sn, druga panicznie boi się cc, jedna nie pęknie, drugą za to natną. Jesteśmy tylko ludźmi...
nieagatka
Fanka BB :)
tej igly w kregoslup prawie nie czuc. Mialam dwa rodzaje - do porodu sn i do cc i naprawde luzik. A znieczulenie do cc robila mi na bank stazystka i to bylo najpierw 10 malych ukluc, a potem igla w kregoslup.Ale dla poloznych podobno to chleb powszedni i wiadomo rodzaca sie stresuje.ja to sie gorzej balam tej igly w kregoslup bo ja ciagle sie ruszalam i balam sie ze jakby anestezjolog mialaby kluc to bym sie ruszyla i ...masakra
Riddikulus
Fanka BB :)
Dzień dobry babeczki. Przebrnęłam przez te wszystkie historie o ciasnych biustonoszach i fiutkach j melduję się nadal że szpitala z wkw na poziomie krytycznym. Mój gin dzisiaj przyszedł. I upiera się na hematologa na zbyt wysokie leukocyty. I raczej mnie nie pusci dzisiaj. Nawet nie chce mi się komentować. Mam zamiar go dzisiaj zmolestować ulotką accofilu żeby mu pokazać że to może być przyczyną. Qwa w pierwszym akapicie to piszą. Lekarzem byc nie trzeba.
Trzymajcie kciuki.
Trzymajcie kciuki.
reklama