odpoczywa póki może wrócisz do domu to się z nim policzyszNormalnie zazdroszczę. Mój to nawet nie ma czasu że mną pogadać
reklama
Justi92
Fanka BB :)
@bazylia128 Ja czy w ciąży czy nie w ciunxy bita śmietanę moglabym. Jeść rano wieczór i w południe no ale teraz w ciunxy to za bardzo sobie pofolgowalam przed ciunza 54kg ważyłam a jak szlam do szpitala to 77kg! Celuit na dupie i nogach mam masakryczny
Riddikulus
Ja wiem że on ma mnóstwo zajęcia. Tak sobie tylko biadolę. Żeby nie izolacja to by mi przywiózł co tylko bym chciała. Q mi się chce pizzy... chyba jutro jak uda mi się stąd wyrwać to po drodze do domu kupie duża pepperoni z dużą ilością seraodpoczywa póki może wrócisz do domu to się z nim policzysz
A na razie musi mi starczyć szpitalna kolacja która powinna przyjechać Ok 17.
bazylia128
O kuzwa faktycznie sobie pofolgowalas troszeczkę nie przejmuj się. Ciąża rządzi się swoimi prawami.@bazylia128 Ja czy w ciąży czy nie w ciunxy bita śmietanę moglabym. Jeść rano wieczór i w południe no ale teraz w ciunxy to za bardzo sobie pofolgowalam przed ciunza 54kg ważyłam a jak szlam do szpitala to 77kg! Celuit na dupie i nogach mam masakryczny
Aj tam, na wiosnę będziemy pikne i gładkie . Ja wyczailam jakiś fajny sklep z butami, oh butik. Znacie? Wszystkie buty mi się tam podobają . A teraz nie będzie obcasikow jak do pracy kupowałam, tylko jakieś cichobiezki@bazylia128 Ja czy w ciąży czy nie w ciunxy bita śmietanę moglabym. Jeść rano wieczór i w południe no ale teraz w ciunxy to za bardzo sobie pofolgowalam przed ciunza 54kg ważyłam a jak szlam do szpitala to 77kg! Celuit na dupie i nogach mam masakryczny
a no widzisz ja zapomniałam o jego izolacji zwracam chłopakowi honorJa wiem że on ma mnóstwo zajęcia. Tak sobie tylko biadolę. Żeby nie izolacja to by mi przywiózł co tylko bym chciała. Q mi się chce pizzy... chyba jutro jak uda mi się stąd wyrwać to po drodze do domu kupie duża pepperoni z dużą ilością sera
A na razie musi mi starczyć szpitalna kolacja która powinna przyjechać Ok 17.
nieagatka
dac sie da. Jak bylam ostatnio ma pogotowiu i czekalam ponad 3h to obok byla mama odstawiona jak stroz na boze cialo, obcasy, zrobiona jak lala, miala ze soba nianie, ktora te 3h spedzila z dzieckiem podczas gdy mama gapila w telefon. Do lekarza weszla matka po czym sekunde po wyjsciu oddala dziecko w ramiona niani Wiec sa takie „matki”. Mam tez przyklady blizej ale daruje sobie opisywanie.Aj tam, na wiosnę będziemy pikne i gładkie . Ja wyczailam jakiś fajny sklep z butami, oh butik. Znacie? Wszystkie buty mi się tam podobają . A teraz nie będzie obcasikow jak do pracy kupowałam, tylko jakieś cichobiezki
Na pewno znajdziesz tez boskie cichobiegi do smigania po placu zabaw
Riddikulus
Niedobrze mi laski. Na kolacje dali sałatkę śledziową... Zjadlam trochę i nie wiem czy mnie mdli bo zjadłam trochę czy że w ogóle zjadłam.
Cichobiegi tez mogą być niczego sobie!
G
gość2502
Gość
Nie rozumiem po co komentować inne matki, to tylko i wyłącznie ich decyzje i życie, kompletnie nie czaje co kto ma do tego jak jakakolwiek kobieta wychowuje SWOJE WŁASNE DZIECKO. Żenujące...dac sie da. Jak bylam ostatnio ma pogotowiu i czekalam ponad 3h to obok byla mama odstawiona jak stroz na boze cialo, obcasy, zrobiona jak lala, miala ze soba nianie, ktora te 3h spedzila z dzieckiem podczas gdy mama gapila w telefon. Do lekarza weszla matka po czym sekunde po wyjsciu oddala dziecko w ramiona niani Wiec sa takie „matki”. Mam tez przyklady blizej ale daruje sobie opisywanie.
Na pewno znajdziesz tez boskie cichobiegi do smigania po placu zabaw
reklama
bazylia128
Ja całe życie bez obcasów, w obcasach się przewracamNiedobrze mi laski. Na kolacje dali sałatkę śledziową... Zjadlam trochę i nie wiem czy mnie mdli bo zjadłam trochę czy że w ogóle zjadłam.