reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@bazylia128 Ja czy w ciąży czy nie w ciunxy bita śmietanę moglabym. Jeść rano wieczór i w południe 😁😁😁no ale teraz w ciunxy to za bardzo sobie pofolgowalam 😳 przed ciunza 54kg ważyłam a jak szlam do szpitala to 77kg! Celuit na dupie i nogach mam masakryczny 🙈🙈🙈

odpoczywa póki może 🤣wrócisz do domu to się z nim policzysz😁
Ja wiem że on ma mnóstwo zajęcia. Tak sobie tylko biadolę. Żeby nie izolacja to by mi przywiózł co tylko bym chciała. Q mi się chce pizzy... chyba jutro jak uda mi się stąd wyrwać to po drodze do domu kupie duża pepperoni z dużą ilością sera 🤗

A na razie musi mi starczyć szpitalna kolacja która powinna przyjechać Ok 17.

@bazylia128 Ja czy w ciąży czy nie w ciunxy bita śmietanę moglabym. Jeść rano wieczór i w południe 😁😁😁no ale teraz w ciunxy to za bardzo sobie pofolgowalam 😳 przed ciunza 54kg ważyłam a jak szlam do szpitala to 77kg! Celuit na dupie i nogach mam masakryczny 🙈🙈🙈
O kuzwa faktycznie sobie pofolgowalas troszeczkę :D:D:D nie przejmuj się. Ciąża rządzi się swoimi prawami.

Aj tam, na wiosnę będziemy pikne i gładkie 😜. Ja wyczailam jakiś fajny sklep z butami, oh butik. Znacie? Wszystkie buty mi się tam podobają 😍. A teraz nie będzie obcasikow jak do pracy kupowałam, tylko jakieś cichobiezki 😜

Ja wiem że on ma mnóstwo zajęcia. Tak sobie tylko biadolę. Żeby nie izolacja to by mi przywiózł co tylko bym chciała. Q mi się chce pizzy... chyba jutro jak uda mi się stąd wyrwać to po drodze do domu kupie duża pepperoni z dużą ilością sera 🤗

A na razie musi mi starczyć szpitalna kolacja która powinna przyjechać Ok 17.
a no widzisz ja zapomniałam o jego izolacji zwracam chłopakowi honor 😁

Aj tam, na wiosnę będziemy pikne i gładkie 😜. Ja wyczailam jakiś fajny sklep z butami, oh butik. Znacie? Wszystkie buty mi się tam podobają 😍. A teraz nie będzie obcasikow jak do pracy kupowałam, tylko jakieś cichobiezki 😜
dac sie da. Jak bylam ostatnio ma pogotowiu i czekalam ponad 3h to obok byla mama odstawiona jak stroz na boze cialo, obcasy, zrobiona jak lala, miala ze soba nianie, ktora te 3h spedzila z dzieckiem podczas gdy mama gapila w telefon. Do lekarza weszla matka po czym sekunde po wyjsciu oddala dziecko w ramiona niani 🤦🏻‍♀️ Wiec sa takie „matki”. Mam tez przyklady blizej ale daruje sobie opisywanie.
Na pewno znajdziesz tez boskie cichobiegi do smigania po placu zabaw 😛😉

Niedobrze mi laski. Na kolacje dali sałatkę śledziową... 😵 Zjadlam trochę i nie wiem czy mnie mdli bo zjadłam trochę czy że w ogóle zjadłam.

Cichobiegi tez mogą być niczego sobie!

dac sie da. Jak bylam ostatnio ma pogotowiu i czekalam ponad 3h to obok byla mama odstawiona jak stroz na boze cialo, obcasy, zrobiona jak lala, miala ze soba nianie, ktora te 3h spedzila z dzieckiem podczas gdy mama gapila w telefon. Do lekarza weszla matka po czym sekunde po wyjsciu oddala dziecko w ramiona niani 🤦🏻‍♀️ Wiec sa takie „matki”. Mam tez przyklady blizej ale daruje sobie opisywanie.
Na pewno znajdziesz tez boskie cichobiegi do smigania po placu zabaw 😛😉
Nie rozumiem po co komentować inne matki, to tylko i wyłącznie ich decyzje i życie, kompletnie nie czaje co kto ma do tego jak jakakolwiek kobieta wychowuje SWOJE WŁASNE DZIECKO. Żenujące...🤮

reklama
Do góry